zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Film WMV konczacy granie w tibii (cz.1)

Guriel
23-07-2006, 15:39
Witam mam nadzieje ze wam sie spodoba chodz licze na ostra krytyke, gdyz im wiecej bledow mi podacie tym w przyszlosci bede robic lepsze filmiki wmv :} pozdro i zapraszam do ogladania:

rapidshare:

http://rapidshare.de/files/26723473/Pjto*****.html

ps: druga piosenka jest to "05-astreu--we stand up" zamiast 10-blink_182-always-fnt (jak mi sie uda wzuce tez na inny serwer ;] baba).

edit@
jak obejzeliscie to wezcie skomentujcie :PP bo nie wiem co o nim sadzic :) pozdro

Kuchi
23-07-2006, 17:46
:evul: Supeer film :) 9/10:evul:

ahcarb
23-07-2006, 18:16
Zajebisty...

Arthas Tath
23-07-2006, 18:26
A ja mam pytanko.. :P Jak ten film obejrzec :D?

Re down.

No dobra... a teraz pytanie. Jak sie sciaga z rapidshara, bo zawsze mam z tym problemy i wiele innych osob rownierz. Moze ktos wytrzlumaczyc? Z innych serwerow sie sciaga looox a rapid.. jakos tak.. :/

Edit.

Sorki.. nie zawuazylem tej insktrucji.. sciagne dam edit :P

Naolin
23-07-2006, 18:35
A ja mam pytanko.. :P Jak ten film obejrzec :D?

Ałc, kurcze... Ściągasz ten plik i odpalasz w winampie, albo czymkolwiek innym, co odtwarza typ .*wmv

Ja sciągam filmik - zaraz dam edit. ;>

Edit: Nawet, nawet ;p

odes
23-07-2006, 20:21
Jak sie sciaga z rapidshara, bo zawsze mam z tym problemy i wiele innych osob rownierz. Moze ktos wytrzlumaczyc? Z innych serwerow sie sciaga looox a rapid.. jakos tak.. :/

Wystarczy zajrzec do przyklejonego tematu tam juz ktos napisal dokladna
instrukcje... SZUKAJ!

sciagne dam edita

Edit:

Film Spoko, tylko muzyka mi sie nie podoba ale fajnie zrobione :) gratz

Guriel
23-07-2006, 21:25
hehe widze ze sie wam podoba a co do muzyki no to logiczne :) co kto lubi ;]

@edit
doszly mnie sluchy ze filmu nie da sie odpalic w Allplayer 'ze, ale w winampie powinno dzialac elegancko :}

ps: juz robie cz.2 ;] ale dajcie cos krytyki, co mam zmienic itp :) plax najbardziej bym chcial uslyszec cos od ludzi ktorzy juz sie bawili robienie takich rzeczy :) pozdro i papa

Guriel
26-07-2006, 15:47
czego tak malo komentarzy? ;/ chcialbym jakas ostra krytyke :) ale uzasadniona ofcourse :)

Diamek
26-07-2006, 18:13
Filmiki pikne:)

Oby dwa ladne.Chociaz drugi troszeczke lepszy;).Jak dla mnie 10/10.Pozdro dla Cibie Mori i zacznij w koncu grac:P

Guriel
26-07-2006, 18:58
hehe thx ;*

saguar
27-07-2006, 00:02
hmmmmmm film zaje-bisty :) ale 2cz. lepsza :) naprawde wart jest obejzenia :) ocena 9-/10 bo muzyka troche zamocna :) w cz.2 lepiej na skuterku mykales :PP fajnie actariel robil tego questa :) ehhh spanikowal kolo i uciekl ^^ a pozniej 2raz polazl i prawie zgon ale vitna sie wdobrym momencie :) hehe polecam filmik ;] naprawde extra :)

Guriel
27-07-2006, 10:14
hehehe :) spoko ze ci sie podoba :) a actariel no mial duze szczescie ^^ ale on zawsze tak mial :D

Guriel
07-09-2006, 21:01
hyh ;] szkoda ze juz kazdy zapomnial o tym filmiku ;/ moze jednak ktos go obejzy powtornie ;]

Jucha Furora
07-09-2006, 21:23
spoko normalnie jestes zaje*** !!! 2 jest spoko a 1 zaraz sciagne i dam edit ej podaj mi nazwe pioseki pierwszej z film drugiego błagam!!!! xD pozdro rob wiecej no i jak tu kolega przedmowca zacznij grac ja galem na furora mialem nick donteller ale juz koniec narka pozdro edit zaraz

@edit
Cudoo!!!;*;*100/10D:D cya pozdro gz i thx za piekne filmy narx:D

Jucha Furora
07-09-2006, 21:27
ej chcialem wlaczyc film i mi sie do gory nogami odtwarza omg--.-- X( ale nazwet do gory nogami git jest xD

puur
09-09-2006, 12:33
LOL Czowieku jak mowisz ze ten film konczy twoja kariere w tibie to mozna sie spodziewac ze miales wyzszy lvl...
Kogo obchodza andavce na 20 lvle...Solo gs-a metoda up and down z sdkami..

jesli chodzi o muzyke to tez suck...

Film do bani nie polecam no chyba ze ktos lubi ogladac advance na 20 lvle...X(

Sercselon
09-09-2006, 14:11
@up
14:03 You advanced from Level 19 to Level 20. :] :] :] :] :] :]

Guriel
10-09-2006, 15:25
@puur

a ogladales czesc 2?? -.- jak nie to obejzyj i wtedy skomentuj... przeciez na koncu jest napisane cz.1/2 ;>

@Jucha Furora
a umnie film nie jest do gory nogami ;>

@do tytulu piosenki,

to wy tam mata na koncu podane all ;> jak sie co nazywa :) pozdro

S@pi
10-09-2006, 20:49
Oooo Kurwa Szkoda czasu na scionganie tego ŚĆierwa .... -.-
Jebany Noob co to jest za ścierwo ... robic filmik w Adv 20~lv 8o beuehehehehehe Posram sie ... -.-
X(

jubilatki
10-09-2006, 22:14
spoko filmik gz, ladnie posklejales all ;p

Guriel
12-09-2006, 17:33
@S@pi

ehhhh widac przeczytales aby posty innych uzytkownikow... jak bys sciagnal film to bys wiedzial co sie w nim dzieje... czesc pierwsza jest troche nudna natomiast czesc 2 jest ciekawa...

http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=908895#post908895 <--- tutaj link prowadzacy do czesci drugiej...

obejzyj i wtedy skomentuj a nie odrazu kopiujesz to co inni ludzie napisali ... to jest filmik pokazujacy cala moja kariere w tibiii... i dlatego podzielilem go na 2czesci... wy jak zaczynaliscie gre w tibie, to nie mieliscie kilka postaci na ~~25-30lvl?? ja mialem... i to kilka ale w 1cz sa te najwazniejsze aby pokazane... w cz.2 jest juz moja koncowka gry w tibii...

@jubilatki
dzieki :) przynajmniej tobie sie podoba ;>

Guriel
23-09-2006, 11:12
;] hmmmm moze jakies comentarze new , please ?? ;>

Dark Deni
26-09-2006, 18:29
Zasysam część 1 jak mi sie spodoba śćągne część druga spodzewaj sie editów :]

dam tez linka do mojego wmv i powiedzcie czy bedze spoko :baby:

Edit"obejżałem i bida nudna bardzo ale i tak śćągne 2 część :P

Ps. Advence na 2 lv są w nim najlepsze ....

Dark Deni
26-09-2006, 20:21
ścagam i ten zobaczymy doktorku co sie i tutaj kryje :P dam edita jak co

ps. Mody plx usuncie tą odp. niechacy mi sie 2 razy napisało :P

Drel Tulibia
05-10-2006, 21:56
Filmiki cool, no może pierwsza część lekko zanudza ale zawsze są takie początki!!! Co do drugiej cześci jest naprawde fajna, miło się ją ogląda, a jeszcze milej widzi się adwensy i ziomków na motorkachB)
Trzy małe pytanka:
Czy ty się uczysz rosyjskiego, bo pisało zawsze "z" po rosyjsku?
O co chodziło z tymi portami, że nie mogłeś grać?
I dlaczego TAKI ŚWIETNY GRACZ JAK TY GURIEL NIE GRA JUŻ W TIBIE???!!!
Pozdro dla all, jeżeli komuś się nie podoba to niech pokarze swoją historie.

Guriel
13-10-2006, 23:43
@up
czy ja wiem czy taki swietny gracz? :PP hmmm o co chodzilo z portami? tibia wychodzi z pod portu 7171 no i mi go admin blockowal ;/ no i grac nie moglem;/ kurde jakby ci to jasniej wytlumaczyc;/ nie umiem xD ludzie pomozcie ^^
a grac w tibie? hmmmm narazie nie gram , nie mam czasu itp :PP tibia to aby gra :) wiec gram w tedy kiedy mam czas :PP pozdro for all ;](polacam cz.2 ;])