PDA

Pokaż pełną wersje : To co (nie)umiem

Irek Przeklętej Ziemi
23-07-2006, 19:34
A więc tak. Zaczne od tego, że będe umieszczał w tym temacie moje pierwsze grafiki. Nie są one zbyt piękne, ale jak wiadomo każdy musi od czegoś zacząć. Wymyślenie i narysowanie kształtu to jest banał, gorzej z cieniowaniem. Jeśli ktoś zechciałby mi pomóc ( powiedzieć jakie są sposoby cieniowania, ip. ) to był bym bardzo wdzięczny. W takim wypadku kontakt pod numerem Gadu-Gadu - 9576693.

http://C:\Documents and Settings\Iwona\Moje dokumenty\Moje obrazy\sword of badziewie - to jest raczej sword( tak mi się zdaje ):evul:

To moja pierwsza praca, postaram się zrobić więcej.

Coś nie wchodzi ten swordzik :(. Proszę o pomoc, nie wiem zbytnio jak wstawiać zdjęcia. xD

Vrael
23-07-2006, 19:40
Mmmm... Narysowanie ksztaltow banal tak? Pff proporcje to jedna z trudniejszych rzeczy. A od nauki sa ksiazki i nauczyciele plastyczni. Kup sobie jakas ksiazke o rysowaniu, ja sobie kupilem chyba z 3 i jestem zadowolony : P Z reszta jest duzo technik cieniowania.

P.S.Chyba, ze ksztalty miecza to rzeczywiscie nie jakies trudne....

Irek Przeklętej Ziemi
23-07-2006, 19:42
Może i masz racje. Powinienem sobie kupić książke. Ale według mnie narysowanie kształtu to banał. Jeśli cię obraziłem ta opinią to przepraszam, ale mam prawo wyrazić swoje zdanie.

Zalgadis
23-07-2006, 20:29
Moje pierwsze grafiki
Wypad do przyklejonego tematu -.-

MKM
24-07-2006, 21:29
Jak już robisz nowy temat w dziale grafiki, to nie pisz "moje pierwsze" to się źle kojarzy po drugie twój obrazek się nie otwiera a po trzecie zastanów się czy warto zakładać nowy temat skoro odpowiedni dla ciebie jest przyklejony..?