Pokaż pełną wersje : Bug Tibi....
Archibald Craven
23-07-2006, 19:56
Witam.Mam bardzo ważną sprawe otóż mam problem a właściwie ma go mój kolega.Zaczęło się to wczoraj kiedy niemógł wlogować się do tibi ponieważ wyskakiwał komunikat że wpisuje niepoprawne passy .Prówal odzyskać konto jednak nie mog poniewaz pokazywalo ze acc i pass sa niepoprawne (nikt na to konto sie nie logowal).Stracilismy juz nadzieje i kolega zaczął grac na nowym koncie .Dzien potem przyszedl do mnie i sprobowalismy ponownie konto dzialalo na tych samych passach kolega pobiegł uradowany do domu jednak w domu gdy chce sie zalogowac pokazuje mu ze pasy są niepoprawne prosze o wasz opinie na ten temat (odrazu mowie że błędne wpisywanie passów nie chodzi w grę poniewaz siedzimy juz nad tym 4h i nic nie mozemy wymyslic)
Powiem jeszcze że nie da sie zalogowac na tibia.com po wpisaniu passow i zatwierdzeniu ich reakcja jest taka jakbym wciskał odśwież . Proszę o pomoc i na wstępnie mowie że nie jest to żaden głupi żart.Za odpowiedzi z góry dziękuje..Pozdrawiam..
Ja bym probowal wszystich mozliwych metod. Zainstalowac na nowo tibie, format dysku... Bo pewnie to wina komputera.....
Zabawne, bo wydaje mi się, że jeśli wyskakuje komunikat o nieprawidłowych pass'ach to pass'y są nieprawidłowe :| reinstalka Tibii może pomóc, jeśli to faktycznie bug. Ale w to wątpię.
Archibald Craven
23-07-2006, 20:10
Tibia była juz reinstalowana a nie jest to wina koputera bo nie sądze abyśmy obaj mieli kompy popsute a poza tym jak wytłumaczysz to że nieda sie zalogować na tibie.com Heh tak wyskakuje komunikat o nieprawidlowych passach ale mojemu koledze u mnie mozna logowac sie normalnie jednakobaj nie mozemy zalogowac sie na strone internetową .
Moj znajomy mial chyba cos podobnego choc nie jestem pewien, proponuje sprawdzic router o ile takowy jest (ustawienia) i przedewszyskim firewalla (w tym takze firewalla systemowego z SP itp) .
Caps lock? Przestawiona klawiatura? :)
Archibald Craven
23-07-2006, 20:36
hmm wyłączyłem firewalla ,zapore systemu,oraz antywirusa niestety nic to nie pomogło ze stroną cały czas to samo.. Heh i napewno nie jest to caps lock... ani keylogger ...
ooo udało mi się wbić nic nie zmianiałem strona działa dzwonie do kolegi zobacze jak u niego...
Descartes
23-07-2006, 21:32
A może twój kolega wyłączył cookies w przeglądarce?
Mental II
23-07-2006, 22:22
HAHA <<<<<<<<<<<<<<<CAPS LOCK>>>>>>>>>>
HAHA<<<<<<<<<<<<<<<<NUM LOCK>>>>>>>>>>
Niech odłonczy klawiature podłonczy albo przejnstaluje sterowniki od klawiatury 100% pomoże :D
@Lever:
Tak jest, nie ma nic lepszego niż format dysku. Szczególnie gdy nie możesz wbić się do Tibii. Tak, to na 100% wina Windowsa i trzeba go przeformatować ;-)
@Topic:
A to stało się nagle, czy przez jakiś czas nie grał?;d
Start -> Ustawienia -> Panel Sterowania -> Opcje regionalne i językowe
Języki
Szczegóły
i zostawić tylko Polski (programisty)
drugi "Polski" usunąć.
I więcej kombinacja klawiszy lewy alt + shift nie bedzie ci przelaczac ukladu klawiatury, glownie 'z' z 'y' i inne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.