Pokaż pełną wersje : Mateusz Dragon Wielki - Hack ??
mixer-master-druid
23-07-2006, 20:20
Wszyscy moi znajomi mowia ze hakneli go jak Atimka. Nie odpowiada, gdy piszesz do niego dale loga, <kilka razy ostro wyklnol Tedunia najlepszego kolege..
ja sie nie dziwie ze nei odpisuje. pewnie ma zignorowane wszystkie prywatne wiadomosci. jak ktos ma taki lvl to na 100% dostaje kilkaset wiadomosci dziennie a wiekszosc jest od noobkow ktorzy pytaja sie o to gdzie expi itp. kazdy by sie kiedys wnerwil.
if you are not in my vip list i will just ignore you
Coś jeszcze?
Co do bluzgania KOGOŚTAM~, to mogli się pokłócić albo coś :|
z takim name to bym sie wstydzil do gry logowac xD
Rotfl, myslisz że najlepszy druid w całej Tibii, przejmuje się i odpisuje jakiemuś 10 lvlowi? Nie...
Mateusz Dragon Wielki miał/ma napisane w commencie że wszystkie prywatne wiadomości zostają ignorowane, chyba że dana osoba jest na liście VIP.
Iż, to że nie odpisuje - wcale nie oznacza że go shakowano.
Osiol221
24-07-2006, 20:27
Myslisz ze jak by ktos haknol taka postac to by expil dalej ? chyba raczej nie ;) wiec odpowiedz sama sie nasuwa B)
Royal Blacksmith
24-07-2006, 20:36
@topic Myślę że został hacknięty. Czumu? Głuwnym argumentem jest to nawyzywanie best frienda.
dzis napizgałem kafosa jestem hacked :<
Osiol221
24-07-2006, 21:08
a kto to jest ? xd
dzis napizgałem kafosa jestem hacked :<
O ja cie... I nawet konto na forum mu zhackowali...
@Xetif
Dowód na to, że nie powinno się nikogo oceniać po imieniu.
@Topic
A Mateusz czyta ten topic i sobie myśli "O ku*wa! Ja się z kumplem pokłóciłem, a już idioci takie ploty o mnie piszą na forach, ja pierd***!"
Wszyscy moi znajomi mowia ze hakneli go jak Atimka. Nie odpowiada, gdy piszesz do niego dale loga, <kilka razy ostro wyklnol Tedunia najlepszego kolege..
Only can be rox.
Osiol221
24-07-2006, 21:14
a czy wy sie nie klocie z mama z kolegami albo z bratem??? pomyslicie troche.. a wy odrazu hacked ... idioci 8o
Ten cały temat to JEDNA WIELKA BZDURA.
All zmyślone
bey
Diamonic
24-07-2006, 23:00
Only can be rox.
Good english mate. ^.-
Popieram. :D
Pyro Aris
25-07-2006, 06:29
a kto to jest ? xd
kafes i kafos to przyjaciele co widac po ich nickach :D tak trudno sie skapowac ?
Osiol221
25-07-2006, 20:59
debilu ja sie pytam kto to jest a nie czy sa jakos spokrewnieniy X(
artur_waw
25-07-2006, 21:31
hmm powoli zaczyna pachnieć atakiem trolla :)
Olorion.
25-07-2006, 21:37
ja tez :P .
O ja cie... I nawet konto na forum mu zhackowali...
@Xetif
Dowód na to, że nie powinno się nikogo oceniać po imieniu.
a kto tu kogo ocenia ? nie znam typa nawet , pisze tylko ze z takim name JA bym sie nie logowal do gry;) pozatym nie nazwalbym tak idiotycznie chara;)
@topic Myślę że został hacknięty. Czumu? Głuwnym argumentem jest to nawyzywanie best frienda.
Masz jeszcze jakies inne "głuwne" argumenty??;)
Przynajmniej sam sobie nick wymyslil, a nie jak ty pewnie......Suggest Name blz.....................
@topic
Nie macie o czym pisac??
Ja sie w rl z kumplem pokłócilem, moze go "ZHAKEDOWALI" ?!?!?!
Diamonic
26-07-2006, 04:18
Przynajmniej sam sobie nick wymyslil, a nie jak ty pewnie......Suggest Name blz.....................
Widać jego wyobraźnia jest całkowicie wyniszczona przez 4 pixele, to tak samo jak widzisz noobów z nickami "Noobie to muj potwur" (tak widziałem takiego ;P)
Krul Lew Lokietek! HAIL!
"Noobie to muj potwur" to chyba nie jest suggest name ;p
hgahahah PEWNIE to ja duzo rzeczy robilem ale akurat tego to nie , przykro mi xD!
@Diamonic
Dobry jestes, ze oceniasz ludzi po ich nickach.
bey
Diamonic
26-07-2006, 21:56
@Diamonic
Dobry jestes, ze oceniasz ludzi po ich nickach.
bey
Coraz bardziej zaczynam wierzyć, że twój wiek jest około tego pod miejscem na avek. Czytanie ze zrozumieniem, otóż to! Nie oceniłem go tylko... stwierdziłem FAKT! :)
Me Is Tomek Maly Pajonk!
Niezdziwil bym sie jesli by go Hakneli .
Ale mysle ze raczej nie !!!!! Poprostu takie Noobki wypisuja do niego
co chwile " siemka wiesz mam 10 lvl a ty 207 i mam pytanie dal bys mi cos bo dopiero zaczelem grac " :D :D :D :D :D To zalosne ale tak jest.
Niema o czym Gadac to normalne .
Proponuje Zamknac Temat
poklika ktos ?
SiEmKa PoKliKaM
a moze spytajcie sie jakiegos jego dobrgo kumpla czy mial haka??
nieprawdasz:)
omg robicie z neigo gwiazde n/c . neich on sie najpierw wypowie a nie obgadujemy go ok? pzoastym on ma z 7 lat podobno;f i ten nick..
Necromantor
12-08-2006, 13:04
no comments X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.