zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Neostrada TP.

Metrozz
23-07-2006, 21:00
Witam wszystkich czytelników forum tibia.pl
Mam problem który od pewnego czasu coraz bardziej mnie denerwuje, jak widać w temacie chodzi o Neostrade Tp. Proszę o pewne odpowiedzi, czyli jeżeli ktoś nie wie niech nie wypowiada się na ten temat.

Jakiś czas temu, gdy gram w tibie (początek serveru Candia) zdarzyła się taka rzecz. Czekając w kolejsce na wejscie do gry patrzyłem jak zmieniało się moje miejsce. Gdy byłem pierwszy na liście nie mogłem wejść do gry gdyż co jakiś czas wyskakiwał mi komunikat (Connection time out...) Nagle zalogowało mnie, wszystko było ok ale do czasu. Już na roku zdażało się tak ze był co jakiś czas Lag a nastepnie po nim kick. Nie mieli tak wszyscy lecz bardzo wiele osob. Nie były to typowe mass kicki. Po wejściu do gry ciągle w niej byłeś tak jakbys poprostu grał. Gdy wyszłem na mainland było to samo... Niektórzy gracze mają takie kick i skarza się na trade a niektórzy tylko czekają żeby zbierać z nich loota... Jeżeli ktoś wie co się dzieje proszę o odpowiedź, z góry dziękuje :)

Grajper
23-07-2006, 21:43
A "Szukaj" wcisnąć zbyt ciężko jest nie?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59217&highlight=neostrada

PharadoX
23-07-2006, 22:04
A co to ja jestem? Twoim dostawcom neta , weź idź. :D
Zadźwoń tam do nich i tam się pytaj oco chodzi , jakby to było forum o Neostradzie TP to pewnie bym ci odpowiedział.

NervGal
23-07-2006, 22:57
Nie karmcie trolla ;] Odsyłam do dzisiejszego ogłoszenia Raynolda.

Metrozz
23-07-2006, 23:19
Ten poradnik mi nie działa mam windows xp robie dobrze ale gdy się lącze wyskakuje mi błąd. Pozatym chyba to nie jest to o co mi chodzi... Ja nie mam problemów z rozłanczaniem internetu tylko z kickami i lagami w tibii...

Lord Terus
24-07-2006, 13:02
ludzie mu nie kicka neostrada tylko tibia only :P
od pewnego czasu tak jest

TehRegent
24-07-2006, 13:12
na Candii sa te kicki z jakiego powodu nie wiadomo ale sa =p

Metrozz
24-07-2006, 13:27
Hmmm... Dzwoniłem do Telekomunikacji i bardzo uprzejmy pan tłumaczył mi pewne sprawy :) Jak sie okazało ten pan kiedyś też grał w tibie i mówił że nie było żadnych problemów... No cuż pozostaje mi tylko czekać na poprawe i robić hmmki aby później wrócić na top list :)

Evil Maul
25-07-2006, 11:20
Router we Frankfurcie jest popsuty stad te kicki i lagi , najgorsze jest to ze to wina TPsa lecz francuskiej frmy Telecom . Jedyne co mozna zrobic to spamowac poczte cipsoftu aby oni odwolali sie do tej firmy i zmienili router

Metrozz
25-07-2006, 12:58
Skąd wiesz że to akurat reuter we Frankfurcie? Mówił Ci gość z neostary żebyś ściągnął jakiś program do sprawdzania tego? Mi mówił żebym ściągnął program "visual route" który pomoże mi sprawdzić jak przebiega moje połączenie do Niemiec, ale nie działał mi ten program. Spróboje to zrobić dziś od nowa :)

emilok
25-07-2006, 17:18
Sadze, ze z tego (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=84534) tematu.

Evil Maul
25-07-2006, 18:04
Skąd wiesz że to akurat reuter we Frankfurcie? Mówił Ci gość z neostary żebyś ściągnął jakiś program do sprawdzania tego? Mi mówił żebym ściągnął program "visual route" który pomoże mi sprawdzić jak przebiega moje połączenie do Niemiec, ale nie działał mi ten program. Spróboje to zrobić dziś od nowa :)

Ja patrzylem przez Ping Pllotera :) i jeszcze dwa programy . Moze kiedys jak caly router sie rozrzodkiewka jest superi xd to go naprawia xd

@up
u was na solerze sa freezy i kicki ?

emilok
25-07-2006, 19:45
@up
u was na solerze sa freezy i kicki ?
Donoszą mi że tak. Kumpla zjadło, kilku innych jedzie po rotach gulach.

Metrozz
26-07-2006, 14:18
Hmmm... trzeba bedzie coś z tym zrobić, nie chce wiecznie robić runek :D
No ja już napisałem posta na tibia.com i zgłosiłem raport może to coś da, ale musimy zdziałać coś razem.

..::QRAS::..
26-07-2006, 15:26
/\ Powodzenia...

Phoelerius
27-07-2006, 00:16
Ejjjjj, a wezcie wy pospamujcie Cip Soft lub TP, a nie Tibia.pl za lagi, lol!

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1297708