zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PRosze o Pomoc!!!

Galll
25-07-2006, 07:08
WItam wszystkich forumowiczow i bardzo prosze o szybką pomoc. moj problem jest pwoszechnie znany czesto o nim czytalem na forum ale moj problem wyglada troche inaczej a mianowicie.mam postac na 50lvl jednak z powodu klopotów z netem[neostrada] nie logowalem sie od miesiaca, w tym czasie skanczyl sie juz pacc i nastopilą zmiana emila na nowy po 30 dniach. i teraz co przyjerzdzam do domu z wakacj i chcialem sie zalogowac zeby sprawdzic czy wsszystko jest na swoim miejscu loguje sie 1 raz i pisze ze konto disebled for 5min loguje jescze raz i to samo i tak caly czas po 5min po godzinie po dniu ciagle to pisze ,na tibia.com tez niemoge wejsc na konto. niewiem o co juz chodzi, czy to oznacza ze ktos mie Haknol?? ale nie sadze bo osstatnia data logowania jest dalej miesiac temu. gdy prubowalem wyslac sobie nowe chaslo to pmi pisze ze podaje zly emile albo acc nr?? prosze powiedziec czy to da sie jakos usunac bo bardzo potrzebuje wejsc na postac!!prosze o pomoc!!!

King Mati
25-07-2006, 07:29
sprobuj o kolegi sie zalogowac a z inna postacia prubowales u siebie ? jesli to samo to napisz list do cips jaki masz problem ;/

emilok
25-07-2006, 09:52
Jeśli ustawiłeś zmiane Hasła na inne z terminem 30 dniowym, to po 30 dniach dostajesz potwierdzenie nowego na nowy email, jeśli go nie zaakceptujesz, to email pozostanie stary. Przynajmniej tak się działo jak ja grałem (pół roku temu).
Spróbuj w odzyskiwaniu hasła powołać się na stary adres e-mail. Dodatkowo sądzę, że hasło na konto zostało z automata zmienione przy tym procesie.

Przy okazji tytuł tematu jest niezgodny z regulaminem :
Użyj odpowiedniego tytułu. Tematy typu: "???" bądź "Help me plx" będą usuwane.