Pokaż pełną wersje : Cnotliwość dziewczyn
The Mass
25-07-2006, 13:36
Witam!
Więc chciałbym poruszyć temat trochę dziwny..
Zauważyłem, że coraz więcej młodych dziewczyn zachodzi w ciążę poniżej 16 (!) roku życia, a wiele dziewczyn które znam, miały już swój pierwszy raz zanim wyszły z gimnazjum..
Kiedyś nie było czegoś takiego, teraz wszystko takie inne...
Za niedługo będziemy dziadkami/babciami w wieku 35 lat, bo 12 letnia córka chciała się zabawić..
Nie żeby mi to przeszkadzało ( świntuch :P ) ale to się robi chore..
Nie mówie, aby każda dziewczyna była "cnotką niewydymką" do 18, no ale...
Nie, prawiczkiem nie jestem..
jakie to straszne ...
Nie, prawiczkiem nie jestem..
A chu** nas to obchodzi dzieciaku.
Nie mówie, aby każda dziewczyna była "cnotką niewydymką" do 18, no ale...
16 zle a 18 dobrze? NIezle, niezle...
Ghost Nieudany
25-07-2006, 13:39
Rany boskie, też macie inteligentne tematy na łbach...
Who cares?
The Mass
25-07-2006, 13:42
A chu** nas to obchodzi dzieciaku.
Myślisz, że jak masz 21 lat to wydaje Ci się że jesteś dorosły? Jesteś nadal dzieckiem.
I nie wyzywaj mnie od dzieciaków..
16 zle a 18 dobrze? NIezle, niezle...
No raczej? Po 18 jest się osobą pełnoletnią, w wielu przypadkach psychicznie również, więc robisz to już "z głową"..
A 16 to jeszcze młoda, niewinna córeczka..
Myślisz, że jak masz 21 lat to wydaje Ci się że jesteś dorosły? Jesteś nadal dzieckiem.
I nie wyzywaj mnie od dzieciaków..
Rotfl. A jak ma 18 to sie jest, a 21 nie? :)
Vanhelsen
25-07-2006, 13:44
A to mój problem, że jakaś puszczalska zaszła w ciążę w wieku ~16 lat?... TO ona bedzie musiała przerwać naukę w środku liceum i to ona zrujnuje sobie życię, nie ja...
A co do twojego drobnego tekstu na końcu posta: who cares? Dobijają mnie ludzie, którzy szpanują "Ty, patrz, ja już mam pierwszy raz za sobą a ty jeszcze nie... CHŁOPACZKU! Hiehiehie..." tak jamo jak dobija mnie picie i palenie dla szpanu...
EDIT:
18 lat to jeszt 2-3 klasa LO, jeśli ktoś ma zamiar pchać się na studia, to to jest równie kretyński wiek na bachora jak 16 lat...
Rotfl. A jak ma 18 to sie jest, a 21 nie? :)
Dooooobreeeeeeeeeeee Kele:) Posikalem sie ze smiechu:D:D:D:D
spider-bialystok
25-07-2006, 13:45
Czyli tobie mozna, ale dziewczynom w twoim wieku nie? Strasznie mi dziecinada z twojego posta wieje, to jest sprawa osobista kazdego i nic tobie do tego. Kiedys bylo lepiej? Nie rozsmieszaj mnie. Kiedys na wsiach sluby 16 letnich panien byly calkiem czeste z tego co slyszalem od starszych ludzi.
PS. te 88 w podpisie to do nabicia sobie notek jak rozumiem?
Jak słyszałem coś takiego jest... " Suka da, pies weźmie"..
Uwazaj, bo za takie slowa to mozna niezle oberwac.
The Mass
25-07-2006, 13:49
Czyli tobie mozna, ale dziewczynom w twoim wieku nie? Strasznie mi dziecinada z twojego posta wieje, to jest sprawa osobista kazdego i nic tobie do tego. Kiedys bylo lepiej? Nie rozsmieszaj mnie. Kiedys na wsiach sluby 16 letnich panien byly calkiem czeste z tego co slyszalem od starszych ludzi.
PS. te 88 w podpisie to do nabicia sobie notek jak rozumiem?
A czy ja mówie, że jestem niewinny?
No na wsi to był ogólnie przecież hardkor nie? Zupełne inne życie niż w mieście?... Nie rozmieszaj mnie..
No chyba że te 'panny' to były cyganie..
PS: Nie?
Baron Kaldrick
25-07-2006, 13:55
Wierzący Mass-sk8 z Heil Hitla w podpisie z pierwszym razem za soba w wieku lat piętnastu. Tu nawet nie trzeba komentować.
The Mass
25-07-2006, 13:58
Up:
Tak mnie tym rozbawiłeś, że aż musiałem sobie to do podpisu walnąć.
Zapomniałeś dodać: Alkoholik. Skoro kolorować życiorys to do końca, prawda?
Vanhelsen
A czy ja mówie, że jestem niewinny?
No na wsi to był ogólnie przecież hardkor nie? Zupełne inne życie niż w mieście?... Nie rozmieszaj mnie..
No chyba że te 'panny' to były cyganie..
PS: Nie?Yeah! Genialne podejście i genialna wymówka... Jak tak dalej będziesz gadał to za którymś razem dodatkowo dostaniesz od "suki" w pysk albo jeszcze gorzej... To, że ktoś ci się wypina du... 4 literami to nie znaczy, że trzeba brać (rotfl, ale spox)... Troche samokontroli chłopcze... A co by było gdyby twój pierwszy raz załatwił tobie bachora? NIe tylko Ona by nmiała zrypaną przyszłosć, ty też...
Co do wieku, to nie chodzi o wieś tylko o stare czasy. Ta zacna i romantyczna opowieść o ROmku i Żuli była napisana tak, że oni mają po 14 (czternaście) lat (ewentualnie 16, ale nie więcej ;)) bo tak było parę wieków temu. Człowiek był starcem w wieku 45 lat, dorosłym w wieku 14, ale tam też była inna psychika. Teraz rozpiętość zycia się wydłużyła do ~80-90 lat, ale wraz z tym, szybkosc psychicznego dorastania małolatów... Teraz 14 latki do niewyparzone bachory... (ofkors wyjątek, który się zdarza, potwierdza regółę)
Howk, kapitanie bobrze...
_*FunMN*_
Ej to może odrazu porozmawiamy jakie długie penisy mamy? <lol@>
Ghost Nieudany
@Mass
Serio taki ograniczony jesteś, czy tylko nas prowokujesz?
Za niedługo będziemy dziadkami/babciami w wieku 35 lat, bo 12 letnia córka chciała się zabawić..
A to tylko twój problem jest, jak se dzieci wychowasz.
@down
Ta, seksoholicy zdecydowanie nie mają żadnych problemów, masz rację. Podobnie z trzynastoletnimi rodzicami. Oni to już kompletnie nie mają problemów.
franek pogromca cipsoftu
25-07-2006, 13:59
Kazdy robi jak uwaza i nic wam do tego, a poza tym sa dostepne tabletki dzieki ktorym po stosunku mozna latwo sie pozbyc ewentualnej ciazy i nie szkodza zdrowiu. I nie ma co porownywac tego do palenia, narkotykow, alkoholu itp bo te rzeczy szkodza zdrowiu a seks nie.
A wszystkie kolezanki TheMass'a powiedza "Duzo mowi, malo robi... wcale nie robi.. chyba, ze reka.. sobie."
Vanhelsen
25-07-2006, 14:02
A wszystkie kolezanki TheMass'a powiedza "Duzo mowi, malo robi... wcale nie robi.. chyba, ze reka.. sobie.":topic: sry, ale nie mogłem się powstrzymać...
Dużo mówi, małym robi
jeszcze raz sry za offtopa xD
The Mass
25-07-2006, 14:03
Yeah! Genialne podejście i genialna wymówka... Jak tak dalej będziesz gadał to za którymś razem dodatkowo dostaniesz od "suki" w pysk albo jeszcze gorzej... To, że ktoś ci się wypina du... 4 literami to nie znaczy, że trzeba brać (rotfl, ale spox)... Troche samokontroli chłopcze... A co by było gdyby twój pierwszy raz załatwił tobie bachora? NIe tylko Ona by nmiała zrypaną przyszłosć, ty też...
To była tylko taka przeniośnia i nie odnosiła się do mojego przypadku..
Ej to może odrazu porozmawiamy jakie długie penisy mamy? <lol@>
Co to ma wspólnego z tematem?
A to tylko twój problem jest, jak se dzieci wychowasz.
A co? Mam je pilnować 24h, z domu nie wypuszczać, żadnych kolegów?
A wszystkie kolezanki TheMass'a powiedza "Duzo mowi, malo robi... wcale nie robi.. chyba, ze reka"
A co? Znasz je?...
franek pogromca cipsoftu
25-07-2006, 14:03
Katolikom mowy NIE! (podobnie jak trollom i spamerom na forum)
Najmądrzejsi ludzie swiata to w 99% ateiści.
Dark Sven
25-07-2006, 14:04
A wszystkie kolezanki TheMass'a powiedza "Duzo mowi, malo robi... wcale nie robi.. chyba, ze reka.. sobie."
Own3d! xD
Ja sie do dyskusji nie włączne, bo jest bez sensu.
The Mass
25-07-2006, 14:05
Katolikom mowy NIE! (podobnie jak trollom i spamerom na forum)
Najmądrzejsi ludzie swiata to w 99% ateiści.
Ateistom mówimy nie!
Co masz do katolików? Won mi z tąd.
PS:
Jaki avatar, taki user..
Nick też debilny.
franek pogromca cipsoftu
25-07-2006, 14:07
@up
Są głupsi od ateistów.
Dark Sven
25-07-2006, 14:08
Ateistom mówimy nie!
.\
A co masz do ateistów.
Ateistom mówimy nie!
PS:
Jaki avatar, taki user..
Nick też debilny.
Tyś jakiś niedougnieciony.
W takim razie co ty masz do ateistów? Won mi stąd.
Baron Kaldrick
25-07-2006, 14:10
To jak już lecimy w pełnego offtopa, to może nieśmiertelne kto lubi frytki?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.