Pokaż pełną wersje : Antica-swiat az tak tanich itemów ??
Slyszalem od niektorych kolegow i chyba gdzies czytalem, ze na Antice sa tak tanie rzeczy jak:
Fire sword-1k
Giant Sword-7k
Bight sword-5k
Demon shield-20k.
I tak dalej, powiedzcie mi, czy to prawda ??:P
Nie znam dokladnych cen na Antice - nie gram tam. Ale o tym ze FS mozna kupic tam za 1k slyszalem. To bylo jakis czas temu teraz ceny mogly juz troszke podskoczyc bo w koncu hunty musza byc oplacalne :) A dzieje sie tak poniewaz Antica to najstarszy ze swiatow, sa tam najwieksze levele. FSow jest tam od groma wiec sa tanie (tyczy sie to rowniez innych przedmiotow).
Ja gram na antice i znam ceny a o to twoje ceny tych przedmiotuw
Fire sword-1k
Giant Sword-7k
Bight sword-5k
Demon shield-20k.
To jesc all drosze
podam ci cenny
Fire sword-2k-3.5k
Giant Sword-5-7k
Bight sword-10-20k
Demon shield-45k.
Hmm. W dziale handel jest taki topic: Ceny eqp na różnych światach. (http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=2896).
...a c-armor za mniej niz 10k sie kupi....
to jest tak: masz 20k to kupujesz k-set, fs, drag shield i jeszcze bp uh kupisz ;]
@lesiru
thx za podanie cen
Froggerr
13-08-2004, 09:52
No Antica jest najtańszym światem i ceny są poprostu wykręcone w kosmos.
Izyyk bardzo dobry przykład dałeś że można se k-secik zakupić fs i drag shield + bp>uh'ow
Night hunter of Julera
13-08-2004, 10:13
Na dobre wyposazenie możesz sobie zarobić na trolach albo rotach :D. Fajnie ale ciezko grac jak ci ciagle przechodza oboka kolesie na 80 lvlach.
Krystian:)
13-08-2004, 11:36
To jeżeli tam są takie niskie ceny to po ile są boh-y. Bo na hiberni sa po jakieś 70-80k, na xanterze jakies 120k, to ile kosztuja na antice????? :confused:
MaSteR SorC
13-08-2004, 11:39
ja powiem tak: Antica - najstarszy serwer, najtanszy serwer = )
Master Mela
13-08-2004, 11:40
To wszytko nie prawda!!! Ja gram na Antice i nie da sie kupic Fs za 1 K!!
Kompletna bzdura.
Fs:2-3k
Gs:5-7k
Bright Sword:7-13k
Demoon shield:29-35k
Jak ktos nie wierzy niech pogra na antice to uwierzy
Ceny BoHów na Antice wahają się między 40k-50k. ;)
@Master Mela
K, thx za informacje, ale sie tak nie nierwuj koles ^^
Jest temat "Ceny eqp na różnych światach"i tam pisze ,że BoHy kosztują około 35k:P.Skull Staff jest w granicach 2-3k;), ale z drugiej strony jest tam tyle highlevel ,że aż strach.:D
Almexian
15-08-2004, 13:58
Moim zdaniem to nie na tej Antice jest glupio. Byle kto ma fs i jakies dobre armory. Ja gram na swiecie gdzie nie jest tak tanio i posiadanie np c armoru jest przewilejem.
Klusek07
17-08-2004, 09:42
racja tak sie nie da grac, co z tego ze masz na 10 lvl fs ? skili dobrych w ten sposob nie zrobisz, na isarze ceny sa w miare, masz kase kupujesz, ale nie kazdy moze miec dana zecz, w tedy masz cel np zdobyc k-set za ok 25k albo jakas dobra droga zecz, ciekawe
po ile jest mpa?
Jeśli na antice masz 50+lvl albo 100+ to możesz grać ale zaczynać gre nie bardzo look kupisz se super wypasiony sprzęt ale dojdziesz do 30 40lva huntujesz cały dzień i ci się nie zwróci!!a runy są w cholere drogie.
Wiecie co, ja tez uwazam ze granie na Atnice jest bezsenswone. Ja gram na Eterni i nie jest zle, ceny w sumie nie sa drogie ale niektore itemki tez nie sa tanie, ja tam nie nazekam ;P, no ale tam juz skille sie nie licza...Najwiecej daje eq (przynajmniej ja tak uwazam) wiec skilli tam tez nie trzeba nabijac, jedyne co zostaje do robienia to expienie, ale to za przeproszeniem w****ia, non-stop siedziec na rotach, potem na cycach itd.
Najbardziej oplacalna postac ktora tam jest to druid i sorc ;P
Ja gram na Antice. Może i dorobienie się bogactwa na tym świecie jest trudniejsze niż gdzie indziej (są na to sposoby trzeba tylko dysponować wiedzą i dopowiednimi "środkami"... ;) ) ale za to szybciej mozna się wzmocnić (dzięki tym tanim cenom). A jeśli chodzi o towarzystwo high lvl, nie wiem co złego mozna w tym dostrzec :/.
Własnie z powodu takich niskich cen nie gram na Antice i nie będe. Np. dostanie demon shield w demonie jest b. trudne. Kosztuje wiele uhow/hmmow/sdkow itp. A dostajesz za demon shielda jakies marne 20k ! Hunty są poprostu nieopłacalne, chyba ze jak to mówi rafał zna się extra-super-hiper "środki i sposoby" =P. A co do szybkiego wzmacniania sie, uważam własnie to za jedną z największych wad Antici
Tyriad :berserk:
Teraz też Secura ma Niskie Ceny wiem ze To może nie to co Antica ale na Sece jest tak:
Fire Sword - 5k
Crown Armor - 20k
Crown Legs - 25k
K-Legs - 15k (Teraz gdy Gs'y są szybsze to Cena leci w góre:/)
K-Armor - 7k (Teraz gdy Gs'y są szybsze to Cena leci w góre:/)
Giant Sword - 8k
Bright Sword - 25k
P-Legs - 600 gp's
etc...
Wiem , że to może są duże ceny ale kiedyś były takie:
Fire Sword - 12k
Crowon Armor - 40k
Crown Legs - 45k
K-Legs - 20k
K-Armor - 15k
Giant Sword - 25k
Bright Sword - 60k
P-Legs - 900 gp's]
etc...
Ceny maleją z wiekiem SerVera
Teraz też Secura ma Niskie Ceny wiem ze To może nie to co Antica ale na Sece jest tak:
Fire Sword - 5k
Crown Armor - 20k
Crown Legs - 25k
K-Legs - 15k (Teraz gdy Gs'y są szybsze to Cena leci w góre:/)
K-Armor - 7k (Teraz gdy Gs'y są szybsze to Cena leci w góre:/)
Giant Sword - 8k
Bright Sword - 25k
P-Legs - 600 gp's
etc...
Wiem , że to może są duże ceny ale kiedyś były takie:
Fire Sword - 12k
Crowon Armor - 40k
Crown Legs - 45k
K-Legs - 20k
K-Armor - 15k
Giant Sword - 25k
Bright Sword - 60k
P-Legs - 900 gp's]
etc...
Ceny maleją z wiekiem SerVera
bzdury gadasz kolego to "kiedys byly takie" jest nonsensem wnioskujac ze c arm stoi 40k jest to poczatek serwa a wiec napewno gs nie bedzie kosztowal tyle co k legsy o.0 a i napewno nie mniej niz c arm te ceny sa wyssane z palca i denerwuja mnie kolesie jak ty poniewaz gadaj czyste bzdury
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.