Pokaż pełną wersje : Skille Palladyna
Mysterious Flash
25-07-2006, 18:17
Otorz wlasnie zaczynam gre palkiem. Przeszukalem forum ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na pytanie jakie skille i magic lvl na jakim lvlu powinien miec pall. Sporo osob mowi ze nie mozna tego okreslic i rozumiem to ale chodzi mi tak na oko. Np. jak knight powinien miec na 20lvlu skille 60/60 i 4 mlvl a na 25 lvlu skille 65/65 czy pall powinien miec podobny distance? i jaki mlvl. Prosze o szybka odpowiedz. Z gory thx ;)
Mysterious Flash
25-07-2006, 18:19
Otorz wlasnie zaczynam gre palkiem. Przeszukalem forum ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na pytanie jakie skille i magic lvl na jakim lvlu powinien miec pall. Sporo osob mowi ze nie mozna tego okreslic i rozumiem to ale chodzi mi tak na oko. Np. jak knight powinien miec na 20lvlu skille 60/60 i 4 mlvl a na 25 lvlu skille 65/65 czy pall powinien miec podobny distance? i jaki mlvl. Prosze o szybka odpowiedz. Z gory thx ;)
Edit : Ups wielkie sorry pomylilem tematy xD ale prosze o odpowiedz mimo wszystko. Jeszcze raz sorry :P nie gniewajcie sie :>
Edit : hehe wiem wiem ale nie orientuje sie ile trenowac zeby bylo w miare. Np : 20lvl Skille 60 Magic lvl 8? 25lvl Skille 65 Magic lvl 12?? i kiedy 15 mlvl?? 35??
najwazniejsze to
skille 75+ i 15mlvl a lvl nie wazny
hehe
Ja miałem palka to na 25 lvl mialem dist 70 i 14.5mlvl :) i dobrze sie grało :P
Najlepiej to wyjsc na maina i zeby ktos ci ghoula/monka postawl i skilowal do 60 i poszedl expic ...
pierwszy dzien siedzisz na trollach uzyskujac skille 50 w discie a potem to juz cyce ghule etc z strzalkami wedlug uznania,imo 70skill na servie gdzie nie ma sie kasy ( zakladam ze nie masz) u palka to nie mozliwe ;D potem jesli bedzie ci sie chcialo to mozesz potrenowac na jakims 25+ ale wcale to nie jest konieczne
Mysterious Flash
25-07-2006, 20:19
pierwszy dzien siedzisz na trollach uzyskujac skille 50 w discie a potem to juz cyce ghule etc z strzalkami wedlug uznania,imo 70skill na servie gdzie nie ma sie kasy ( zakladam ze nie masz) u palka to nie mozliwe ;D potem jesli bedzie ci sie chcialo to mozesz potrenowac na jakims 25+ ale wcale to nie jest konieczne
Thx. Narazie siedze z broadswordem na goblinach na Edron i mam taka metode - zbieram small stones. Jak uzbieram ze 20 to zdejmuje broadsworda, zakladam dwarv shielda i small stones i trenuje az sie skoncza. I tak w kolko. Przy okazji wbilem juz 9lvl xD skilluje do 50 tak jak powiedziales i troche poexpie a na 55 na dragi bo kuzyn ma 56 ek skille po 91 i mowil ze moze mi blokowac bo i tak ciagle na dragach siedzi :] A z kasa? Humm mma troche kumpli wiec na kase nie narzekam... Wbije troche lvla to rzeczywiscie bede trenowal do 70 na monku summonowanym.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.