PDA

Pokaż pełną wersje : zły email - wszystko stracone?

Dmitri Vassilliev
25-07-2006, 18:23
Dzis zaakceptowalem zmieniany od miesiaca email. Niestety tuz po akceptacji zauwazyem, ze byl on blednie napisany... a jak wiadomo po zmianie emaila automatycznie zmienia sie haslo, ktore mozna odzyskac po zalogowaniu sie na w/w nowe konto pocztowe. Ale niestety takie konto nie istnieje ( "[email protected]" zamiast "[email protected]") wiec nie mam jak odzyskac hasla.... Czy mozna to jakos naprawic i odzyskac dostep do konta w grze? Mam Free Account...

Rybzor
25-07-2006, 18:35
Jeżeli zmienili Ci haslo, a wyslane ono zostalo na e-mail, do ktorego nie masz dostepu, a tylko tam te haslo mozna sprawdzic to odpowiedz jest prosta, moze poczekasz miesiac na kolejną zmiane maila i wpisz poprawny adres ;p

Hanoverek
25-07-2006, 18:54
Jeżeli takiego e-maila niema, to zrób taki jaki na tibia.com wpisales i daj Forgot password i e-maila wpisz.

moze pomoze

Vanhelsen
25-07-2006, 19:08
Dzis zaakceptowalem zmieniany od miesiaca email. Niestety tuz po akceptacji zauwazyem, ze byl on blednie napisany... a jak wiadomo po zmianie emaila automatycznie zmienia sie haslo, ktore mozna odzyskac po zalogowaniu sie na w/w nowe konto pocztowe. Ale niestety takie konto nie istnieje ( "[email protected]" zamiast "[email protected]") wiec nie mam jak odzyskac hasla.... Czy mozna to jakos naprawic i odzyskac dostep do konta w grze? Mam Free Account...Jeżeli nikt nie zaloguje się na konto w ciągu 24h od akceptacji zmiany, ta zostanie wycofana i konto bedzie na dawnym adresie e-mail z dawnym hasłem.

matiiii
25-07-2006, 19:21
w sumie to dobrze wiedziec bo moj kolega wielokrotnie tak mial

Dmitri Vassilliev
25-07-2006, 22:56
Wieszok, jesli to co mowisz to prawda, to wspaniale... Ale gdzie mozesz to potwierdzic? Chcialbym byc pewnym w 100% ze za pare h bede mial acc z powrotem...

Vanhelsen
25-07-2006, 23:15
Wieszok, jesli to co mowisz to prawda, to wspaniale... Ale gdzie mozesz to potwierdzic? Chcialbym byc pewnym w 100% ze za pare h bede mial acc z powrotem...Tak to jest, jak się klika accept/next/dajel bez czytania ;) Przy akceptowaniu pisało, że w momencie zaakceptowania zmiany zostaje zmieniony adres e-mail oraz hasło a nowe hasło zostaje wysyłane na nowego maila. Pisze tam też, że jeśli nie zostanie ono użyte przez 24h to adres e-mail i hasło zostają przywrócone do stanu sprzed akceptacji.

Dmitri Vassilliev
26-07-2006, 16:45
Minely juz ponad 24h, lecz dostepu do konta nie mam nadal... Poprzednie haslo wciaz jest nieprawidlowe.... Wieszok to co powiedziales, nie sprawdzilo sie... Co teraz?!;(

Krum
26-07-2006, 16:57
Zobaczymy do jutra , a jezeli nie uda sie no to trzeba bedzierobic new chara.

Ja tez tak mialem , znacyz podobnie , poczta sie usunela i cos sie z passami stalo i konto przepadlo , bo niby co mialem zrobic ? :( ;/ ¬¬

Dmitri Vassilliev
26-07-2006, 17:27
obys nie mial racji... ;(

EDIT: wszystko gra ;] odzyskalem postac. Dzieki za pomoc ! ;]