zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : [XERENA] 59 SORC PK ! Bardzo ladny film !

Demonic
26-07-2006, 00:35
Witam all !
Film krecony przeze mnie, moja postacia.
Zabilem ich, bo prosil mnie o to kolega z rl.

Nie chce mowic jakie lvle zeby film byl ciekawszy :D
Podpowiem ze jeden z nich mial wyzszy lvl odemnie :)

link:
http://rapidshare.de/files/27012786/garinunoob.rec.html

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/10281

http://www.megaupload.com/?d=BIPXRN50

Anis
26-07-2006, 02:47
Ładnie ładnie gz ubicia noobow :)
Ładnie ten Garinu czy jak mu tam uciekał hahaha

Btw: brak słów siedza tacy na botach a potem sie ciesza jakie maja wielkie skille czy mlvle ;p

PS: jak sie nadazy okazja ubij tego Pogromce jeszcze raz odemnie :*

Demonic
26-07-2006, 04:21
Ładnie ładnie gz ubicia noobow :)
Ładnie ten Garinu czy jak mu tam uciekał hahaha

Btw: brak słów siedza tacy na botach a potem sie ciesza jakie maja wielkie skille czy mlvle ;p

PS: jak sie nadazy okazja ubij tego Pogromce jeszcze raz odemnie :*

oni nie byli afk, on na mc stal.

Rybzor
26-07-2006, 05:22
Ładna, szybka akcja. Potem cos Ci sie pokrecilo i nie wiedziales ile lvli stracil 2 czy 3 ;D

Upierz
26-07-2006, 11:10
Wreszcie od dłuższego czasu jaki¶ film z szybk± akcj± ;>
1 ofiara bez uhów :o zonk
Ogólnie gz !!

piesio
26-07-2006, 11:48
bardzo dobrze w tibi nie ma miejsca dla noobow

Łodzianin
26-07-2006, 11:58
Mozliwe ze sie czepiam. Ale dlaczego po ich ubiciu kolo skulla nie bylo krzyzykow?! Mogles sie w kazdej chwili wylogowac, i to ex~ tez jakeis male, ale coz...

Mathias'Wielki
26-07-2006, 12:39
rehost please :)

Vrith
26-07-2006, 15:29
Wiecej info : "kolega który go poprosil byl z tej samej gildi co Garinu "
chyba zazdroscil mu ze tak szybko expi czy cos X(
ehh polacy...

caveki
26-07-2006, 15:52
Hehe gz :cup: Tylko dziwne że ten Garinu niemial uh :D

Demonic
27-07-2006, 01:09
Wiecej info : "kolega który go poprosil byl z tej samej gildi co Garinu "
chyba zazdroscil mu ze tak szybko expi czy cos X(
ehh polacy...

Ipo co te przypuszczenia? Chcesz zeby next film z Toba w roli glownej? ehh

Toowreck
27-07-2006, 04:05
Ogolnie nic ciekawego, dwoch noobow na treningu bez uhow oczywiscie. Garinu byl jak dobrze spierd*laj*cy scarab lol.

Ormuzz
27-07-2006, 13:17
[QUOTE=Demonic]Witam all !

Po 1 nie prosilem , tylko ty mi kazales powiedziec jaki¶ cel.
Po 2 ja mu żadnego celu nie podałem, i do do wszyskich na Xerena -Nie uważajcie mnie za jakiegos H*JA!
Po 3 Ty juz kiedys chciales go zzabić, bo ci podpadł a,że z mojego opis na tibia.com dowiedziales sie ze on chodzi bez uh i łatwy cel.
Po 4 Cieszylem sie że on padl bo tez padlem i chcialem kogos ¶mierci <wiem jeste H*JEM>
Yours ,Ormuzz

Btw. Nastepny Old mnich <joke>

Demonic
27-07-2006, 16:11
[QUOTE=Demonic]Witam all !

Po 1 nie prosilem , tylko ty mi kazales powiedziec jakiś cel.
Po 2 ja mu żadnego celu nie podałem, i do do wszyskich na Xerena -Nie uważajcie mnie za jakiegos H*JA!
Po 3 Ty juz kiedys chciales go zzabić, bo ci podpadł a,że z mojego opis na tibia.com dowiedziales sie ze on chodzi bez uh i łatwy cel.
Po 4 Cieszylem sie że on padl bo tez padlem i chcialem kogos śmierci <wiem jeste H*JEM>
Yours ,Ormuzz

Btw. Nastepny Old mnich <joke>

Hunted

Yayo
27-07-2006, 18:18
Hmm czy asz taki bardzo ladny to niewiem.

Szkoda ze niemiales gfb/fb/ albo cos w tym stylu :)

Hehe no ale ladnie Gratz :)

fryc
28-07-2006, 20:37
bardzo dobrze w tibi nie ma miejsca dla noobow
nie znasz dobrze sytuacji to nie komentuj /\
oj Demonic dostałe¶ cynk od ormuza jednego z lepszych qmpli Garina że on na afk nieraz treni i się podniecasz że ich ubiłe¶ -.^ i do tego opowiadasz że mc.
Zostawie to bez komentarza:confused:

Ormuzz
28-07-2006, 22:45
nie znasz dobrze sytuacji to nie komentuj /\
oj Demonic dostałeś cynk od ormuza jednego z lepszych qmpli Garina że on na afk nieraz treni i się podniecasz że ich ubiłeś -.^ i do tego opowiadasz że mc.
Zostawie to bez komentarza:confused:

Oj sarendial ...... No Coment ^.^ nie udzielaj sie bo mozesz byc next. Duzo ludzi cie nie lubi na tym seriwe (tak jak mnie -.-) Dlatego ide na new (z Maciusiem )-bede miec ciagle free expowisko-
Edit; Sarendial po H*J sie wtracasz co ja ci Kielubase obiecałem?

Demonic
28-07-2006, 22:48
Widziales zeby on tam afk stal? Bo ja nie. Powiedz Ty mi, po co Ty sie wtracasz?? Obiecalem Ci kielbase czy co? Nie chce nic mowic , ale prawdziwy Serandiel bardzo sie zdenerwowal jak zobaczyl swoj fake. Radze Ci uwazac podczas hunta.

Demonic

Sindbat
28-07-2006, 23:29
Czemu podczas kiedy miał czachę to nie miał krzyżyka walki??

Sir Deziom
29-07-2006, 12:44
Czemu podczas kiedy miał czachę to nie miał krzyżyka walki??

Poniewaz bylo to nagrywane TibiaCamNG , i przez bug nie bylo widac krzyzyka.

@topic Ladna szybka akcja ;d

fryc
29-07-2006, 12:58
Oj sarendial ...... No Coment ^.^ nie udzielaj sie bo mozesz byc next. Duzo ludzi cie nie lubi na tym seriwe (tak jak mnie -.-) Dlatego ide na new (z Maciusiem )-bede miec ciagle free expowisko-
Edit; Sarendial po H*J sie wtracasz co ja ci Kielubase obiecałem?

jak zwykle cfany bo z ze swoim "Maciusiem" :)
oj i żebym tylko dostał twój name na new serwerach to nie będziesz miał wolnych spawnów z "Maciusiem"

Demonic
29-07-2006, 14:15
oj i żebym tylko dostał twój name na new serwerach to nie będziesz miał wolnych spawnów z "Maciusiem"

HAHA....dziecko
Nigdy nie bedziesz umial expic szybciej odemnie. Wiesz czemu? Bo jestes botem.
Wiec ja Ci moge juz moj nick powiedziec na new. Drax~

Z reszta jeszcze nie wiadomo czy bede grac, troche dla mnie to meczace. To nie jest jedyna gra na swiecie.

Ormuzz
29-07-2006, 14:39

/\ No coment.
Postaraj sie zebym ja tylko twojego nicku nie miał! Moze bydziesz miał wieszy lvl niż ja<nie ma to jak grac z bratem i z jeszce jednym kolega>. Ale i tak wszyscy wiedzą że jesteś nOObkiem! Dokladnie powiem tak jesteś: ''Klasycznym Polskim Brazylijczykiem''-nie obrażajac ich-! Dowodem tego jest twoja śmierć(Jul 24 2006,11:59:54 CET Died at Level 71 by a hydra) w nOObowki sposob. (hydra byla w trapie ,zabila ds, zjechala cie do red hp, a ty zamiast sie uhac biegles na schody) -jogga heal rox-(Uczysz sie od Garinu)

Signed,
Mr Ormuzz

fryc
29-07-2006, 14:57
ostatnia moja wypowiedĽ tu bo to nie jest czat ;)
jak zwykle ormuz rozmowa z tob± nie ma sensu ;) ci±gle pokazujesz jaki to ty nie jeste¶ :> Jul 07 2006, 13:43:27 CET Killed at Level 51 by Varene (dostał ue i się rozłożył ;) może filma skołuje ;D /\ Jul 25 2006, 23:01:55 CET Died at Level 55 by a lion (lól plx)
no to tyle ... piszcie sobie co chcecie
Pozdro

Demonic
29-07-2006, 15:23
ostatnia moja wypowiedĽ tu bo to nie jest czat ;)
jak zwykle ormuz rozmowa z tob± nie ma sensu ;) ci±gle pokazujesz jaki to ty nie jeste¶ :> Jul 07 2006, 13:43:27 CET Killed at Level 51 by Varene (dostał ue i się rozłożył ;) może filma skołuje ;D /\ Jul 25 2006, 23:01:55 CET Died at Level 55 by a lion (lól plx)
no to tyle ... piszcie sobie co chcecie
Pozdro
Ma z dupy neta i juz.

dwafmen
01-08-2006, 13:36
ee nabku qmpla zes mi zabil ;/ takie pkowanie ludzi ;/ pogromca juz chyba 3 raz padl :P ale mnie i tak nikt nie pobije :] ja padam co jakis czas regularnie :P