Pokaż pełn± wersje : [XERENA] 59 SORC PK ! Bardzo ladny film !
Witam all !
Film krecony przeze mnie, moja postacia.
Zabilem ich, bo prosil mnie o to kolega z rl.
Nie chce mowic jakie lvle zeby film byl ciekawszy :D
Podpowiem ze jeden z nich mial wyzszy lvl odemnie :)
link:
http://rapidshare.de/files/27012786/garinunoob.rec.html
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/10281
http://www.megaupload.com/?d=BIPXRN50
Ładnie ładnie gz ubicia noobow :)
Ładnie ten Garinu czy jak mu tam uciekał hahaha
Btw: brak słów siedza tacy na botach a potem sie ciesza jakie maja wielkie skille czy mlvle ;p
PS: jak sie nadazy okazja ubij tego Pogromce jeszcze raz odemnie :*
Ładnie ładnie gz ubicia noobow :)
Ładnie ten Garinu czy jak mu tam uciekał hahaha
Btw: brak słów siedza tacy na botach a potem sie ciesza jakie maja wielkie skille czy mlvle ;p
PS: jak sie nadazy okazja ubij tego Pogromce jeszcze raz odemnie :*
oni nie byli afk, on na mc stal.
Ładna, szybka akcja. Potem cos Ci sie pokrecilo i nie wiedziales ile lvli stracil 2 czy 3 ;D
Wreszcie od dłuższego czasu jaki¶ film z szybk± akcj± ;>
1 ofiara bez uhów :o zonk
Ogólnie gz !!
bardzo dobrze w tibi nie ma miejsca dla noobow
Łodzianin
26-07-2006, 11:58
Mozliwe ze sie czepiam. Ale dlaczego po ich ubiciu kolo skulla nie bylo krzyzykow?! Mogles sie w kazdej chwili wylogowac, i to ex~ tez jakeis male, ale coz...
Mathias'Wielki
26-07-2006, 12:39
rehost please :)
Wiecej info : "kolega który go poprosil byl z tej samej gildi co Garinu "
chyba zazdroscil mu ze tak szybko expi czy cos X(
ehh polacy...
Hehe gz :cup: Tylko dziwne że ten Garinu niemial uh :D
Wiecej info : "kolega który go poprosil byl z tej samej gildi co Garinu "
chyba zazdroscil mu ze tak szybko expi czy cos X(
ehh polacy...
Ipo co te przypuszczenia? Chcesz zeby next film z Toba w roli glownej? ehh
Toowreck
27-07-2006, 04:05
Ogolnie nic ciekawego, dwoch noobow na treningu bez uhow oczywiscie. Garinu byl jak dobrze spierd*laj*cy scarab lol.
[QUOTE=Demonic]Witam all !
Po 1 nie prosilem , tylko ty mi kazales powiedziec jaki¶ cel.
Po 2 ja mu żadnego celu nie podałem, i do do wszyskich na Xerena -Nie uważajcie mnie za jakiegos H*JA!
Po 3 Ty juz kiedys chciales go zzabić, bo ci podpadł a,że z mojego opis na tibia.com dowiedziales sie ze on chodzi bez uh i łatwy cel.
Po 4 Cieszylem sie że on padl bo tez padlem i chcialem kogos ¶mierci <wiem jeste H*JEM>
Yours ,Ormuzz
Btw. Nastepny Old mnich <joke>
[QUOTE=Demonic]Witam all !
Po 1 nie prosilem , tylko ty mi kazales powiedziec jakiś cel.
Po 2 ja mu żadnego celu nie podałem, i do do wszyskich na Xerena -Nie uważajcie mnie za jakiegos H*JA!
Po 3 Ty juz kiedys chciales go zzabić, bo ci podpadł a,że z mojego opis na tibia.com dowiedziales sie ze on chodzi bez uh i łatwy cel.
Po 4 Cieszylem sie że on padl bo tez padlem i chcialem kogos śmierci <wiem jeste H*JEM>
Yours ,Ormuzz
Btw. Nastepny Old mnich <joke>
Hunted
Hmm czy asz taki bardzo ladny to niewiem.
Szkoda ze niemiales gfb/fb/ albo cos w tym stylu :)
Hehe no ale ladnie Gratz :)
bardzo dobrze w tibi nie ma miejsca dla noobow
nie znasz dobrze sytuacji to nie komentuj /\
oj Demonic dostałe¶ cynk od ormuza jednego z lepszych qmpli Garina że on na afk nieraz treni i się podniecasz że ich ubiłe¶ -.^ i do tego opowiadasz że mc.
Zostawie to bez komentarza:confused:
nie znasz dobrze sytuacji to nie komentuj /\
oj Demonic dostałeś cynk od ormuza jednego z lepszych qmpli Garina że on na afk nieraz treni i się podniecasz że ich ubiłeś -.^ i do tego opowiadasz że mc.
Zostawie to bez komentarza:confused:
Oj sarendial ...... No Coment ^.^ nie udzielaj sie bo mozesz byc next. Duzo ludzi cie nie lubi na tym seriwe (tak jak mnie -.-) Dlatego ide na new (z Maciusiem )-bede miec ciagle free expowisko-
Edit; Sarendial po H*J sie wtracasz co ja ci Kielubase obiecałem?
Widziales zeby on tam afk stal? Bo ja nie. Powiedz Ty mi, po co Ty sie wtracasz?? Obiecalem Ci kielbase czy co? Nie chce nic mowic , ale prawdziwy Serandiel bardzo sie zdenerwowal jak zobaczyl swoj fake. Radze Ci uwazac podczas hunta.
Demonic
Czemu podczas kiedy miał czachę to nie miał krzyżyka walki??
Sir Deziom
29-07-2006, 12:44
Czemu podczas kiedy miał czachę to nie miał krzyżyka walki??
Poniewaz bylo to nagrywane TibiaCamNG , i przez bug nie bylo widac krzyzyka.
@topic Ladna szybka akcja ;d
Oj sarendial ...... No Coment ^.^ nie udzielaj sie bo mozesz byc next. Duzo ludzi cie nie lubi na tym seriwe (tak jak mnie -.-) Dlatego ide na new (z Maciusiem )-bede miec ciagle free expowisko-
Edit; Sarendial po H*J sie wtracasz co ja ci Kielubase obiecałem?
jak zwykle cfany bo z ze swoim "Maciusiem" :)
oj i żebym tylko dostał twój name na new serwerach to nie będziesz miał wolnych spawnów z "Maciusiem"
oj i żebym tylko dostał twój name na new serwerach to nie będziesz miał wolnych spawnów z "Maciusiem"
HAHA....dziecko
Nigdy nie bedziesz umial expic szybciej odemnie. Wiesz czemu? Bo jestes botem.
Wiec ja Ci moge juz moj nick powiedziec na new. Drax~
Z reszta jeszcze nie wiadomo czy bede grac, troche dla mnie to meczace. To nie jest jedyna gra na swiecie.
/\ No coment.
Postaraj sie zebym ja tylko twojego nicku nie miał! Moze bydziesz miał wieszy lvl niż ja<nie ma to jak grac z bratem i z jeszce jednym kolega>. Ale i tak wszyscy wiedzą że jesteś nOObkiem! Dokladnie powiem tak jesteś: ''Klasycznym Polskim Brazylijczykiem''-nie obrażajac ich-! Dowodem tego jest twoja śmierć(Jul 24 2006,11:59:54 CET Died at Level 71 by a hydra) w nOObowki sposob. (hydra byla w trapie ,zabila ds, zjechala cie do red hp, a ty zamiast sie uhac biegles na schody) -jogga heal rox-(Uczysz sie od Garinu)
Signed,
Mr Ormuzz
ostatnia moja wypowiedĽ tu bo to nie jest czat ;)
jak zwykle ormuz rozmowa z tob± nie ma sensu ;) ci±gle pokazujesz jaki to ty nie jeste¶ :> Jul 07 2006, 13:43:27 CET Killed at Level 51 by Varene (dostał ue i się rozłożył ;) może filma skołuje ;D /\ Jul 25 2006, 23:01:55 CET Died at Level 55 by a lion (lól plx)
no to tyle ... piszcie sobie co chcecie
Pozdro
ostatnia moja wypowiedĽ tu bo to nie jest czat ;)
jak zwykle ormuz rozmowa z tob± nie ma sensu ;) ci±gle pokazujesz jaki to ty nie jeste¶ :> Jul 07 2006, 13:43:27 CET Killed at Level 51 by Varene (dostał ue i się rozłożył ;) może filma skołuje ;D /\ Jul 25 2006, 23:01:55 CET Died at Level 55 by a lion (lól plx)
no to tyle ... piszcie sobie co chcecie
Pozdro
Ma z dupy neta i juz.
ee nabku qmpla zes mi zabil ;/ takie pkowanie ludzi ;/ pogromca juz chyba 3 raz padl :P ale mnie i tak nikt nie pobije :] ja padam co jakis czas regularnie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.