Pokaż pełną wersje : Pandoria: high lvl pa
WardanceR
26-07-2006, 08:50
Film przedstawiajacy jakie pa panuje na Pandorii :|
W sumie to nic takiego ale macie :P
http://rapidshare.de/files/27045543/yaga_down.rec.html
Garcius: 130 ek
Khazal~: 22 knight
tak dla wyjasnienia bo nie wiem czy ich lvle sa pokazane na filmie :)
Enjoy.
Takich noobów się powinno masowo wybijać ! Pójdzie na wrl i zlooci jak nie umie to się robi taki pa odmóżdżony ;s
Zapłacisz im coś ?
Zobacz jeszcze ten film (Tibia 7.6) :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6854
żal
Dzik Dzik Tadzik
26-07-2006, 10:09
Skad ja to znam...
Expiłem wczoraj na scarabach i wpada mi do jaskini Nareli 120+rp odrazu zaczął mnie atakować.
Dobiegłem do dp On powiedział, że hunted i poszedł... wiec ja za jakies 3 h dalej expic i wpadł ponownie tym razem z ekipa, ktora mnie trapnela. Dogadalem sie z nim i doszlismy do dp. zaplacilem mu 15k. Nasówa sie pytanie za co? Jak ta Nareli pieknie powiedział... "for fun".
A jak sie konczy ta historia... z powodu braku pieniedzy po zapłacie Naszemu kochanemu h lvl expiłem z bp uhs i niespodziewanie, całkiem przypadkowo wpadl 51 ed i...
Jul 26 2006, 07:51:22 CET Killed at Level 42 by Jalla Orshabaal
na pa nie poradzisz nic ;/
………………………………..__…………………………………………
………………………..,-~*’`—lllllll`*~,……………………………………
…………………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll—`*-,………………………………
………………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,…………………………….
……………,-*lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllll.\……………………………
………….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\…………………………..
…………..\lllllllllllllllllllllllllll/………\;;;;llllllllllll,-`~-,………………………
…………...\lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(—`*,`,……………………..
…………….\llllllllllll,-~*…………………)_-\..*`*;..)…………………….
……………..\,-*`—,*`)…………,-~*`~.………….../……………………..
……………...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./.\……………………..
……………../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*...\……………………
…………….|.../…/…/.*`...\...……………………)….)—`~,……………...
…………….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-,………….
……………/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...\…./…../..|……...—```*~-,,,,
…………...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/…………\……..
…………….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…………..\……..
……………….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,…………\…….
……................f`-,………`-,/…*-,___,,-~*….,-*……|…`-,……….\……..
@2up
uuuuuu to sie nazywa peszek :(
Tak jak ja wczoraj, wszystko bylo dobrze, ladnie exp wlazil na lizardach (a bylem tylko zwiedzic:] ) wypadlo mi templar scytheblade, salamander shield i sentinel shield. Troche za duzo szczescia, wiedzialem ze cos sie stanie ;)
i...
wylaczyli mi prad :p
Teraz koledze zawdzieczam zycie, przepchal mnie gdzies na bok, a sam ledwo wyszedl
Bo to druid byl :P
Ale mialem sieczke jak sie zalogowalem :] :]
@topic :]
Ja tak mialem dopoki nie mialem pacca. Na pohu przyjdzie jakis niedorozwiniety 11 pall, zabija mi cyce, ja trace hp i "Co ty bys beze mnie zrobil". Plakac sie chce :( Jeszcze jak zabierze loota to tragedia.
WardanceR
26-07-2006, 11:11
Oczywiscie nic mu nie zaplace...
Jednak na Pandorii uformowala sie juz wyraznie grupa ktora pkuje\szantazuje xD
bez przyczyny. Chodzi mi o gildie Tuath i Killer Tomatoes, a takze Gary'ego Cruela. NIe wiadomo co z tym zrobic bo maja zbyt mocna pozycje na serverze i trzymaja sie razem.
Dzik Dzik Tadzik
26-07-2006, 13:11
a takze Gary'ego Cruela. NIe wiadomo co z tym zrobic bo maja zbyt mocna pozycje na serverze i trzymaja sie razem.
Oto przykład kumpli Garego:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/10054
Gary z kumplami tworzy Gtw na Pandoria. Gra on tylko dla zabijania. Jednak jest jedna osoba w tego grupie, do której czuje respect. Jest To Liss Makavala. To ona pożyczyła mi 15k, gdy Nareli wkroczył do akcji i to ona (podejzewam, że wspólnie z Garym) huntuje teraz Jalla~
Ciebie dopadł na Scarabach, a mojego ziomka na Tombie i za nic płacić trzeba było 10k + 4k boltów... Nareli.. se za bardzo pozwala. Ale trudno, tak bywa.
@Topic
Filmik jak na Pandorie to nic specjalnego, ale jak byscie chcieli tam grać to obejrzyjcie i przemyślcie swoją decyzje.
WarDancer~ znam to aż za dobrze z tym że na danubi Pa nie jest tak daleko posunięte, napisz czy dalej cię prał czy poprostu zobaczył że nie dasz i zostawi cię
WardanceR
26-07-2006, 17:14
Nie bil mnie wiecej.
Expilem caly dzien na tombie, podczas gdy on byl online i nic.
Ja na waszym miejscu bym tym abuserow wcale nie placil. Przeciez i tak cie moga zabic nawet po zaplacie a czesto te 15k to mniej niz strata po dedzie. A poza tym jeszcze jak cie zabija to traci unjusta i moze dostac rsa/bana. To raczej jemu sie nie oplaca zabijac.
Dzik Dzik Tadzik
26-07-2006, 17:39
Nie bil mnie wiecej.
Expilem caly dzien na tombie, podczas gdy on byl online i nic.
Szkoda, że o mnie nie zapomnieli...
Always hunted
26-07-2006, 21:01
PA sux, zwłaszcza od brazylijczyków i młodych Norwegów, którzy mnei aktualnie huntują xD Taki 12-letni Norweg, Wiloreha, mnie huntuje za zwędzenie pustego ciała PKera który się rookował, i t 5 minut po śmierci tego PKera. Mam płacić 40k, i raz mnie już zabili.
PRZECZ Z PA!
Cleni@
Co właściwie przedstawia Twój rysunek? o.O
@up
myślę że jest to zamyślony człowiek który opiera się na dłoni
@ topic
CRYY ME A RIVEEEEEEEEEER
WardanceR
01-08-2006, 12:26
Co do Garego Cruela, ktory wslawil sie niezliczona liczba fragow:P
Po wbiciu 29 lvlu na tobie, zadowolony siebie zamierzam wrocic do depo. Ale przy wyjsciu, niespodzianka. Druid garego Cruel'a (Loke Martinsson) 24 lvl i Drotter 113(chyba) rp. Loke zaczyna mnie bic (rozdzka, hmmy, gfb), Drotter mnie blokuje. Mimo tego udaje mi sie bez wiekszych problemow uciec z tomba i zaczalem uciekac do Ankrahmun. W koncu Loke nie mogac sie pogodzic, ze nie udalo mu sie mnie zabic, prosi kolege o pomoc. Sd za 185 od Drottera i reszta hp od Loke~ i dead.
Po co to opowiadam? Zeby pokazac ze Gary Cruel i jego pvp jest bliskie 0. Bylby on nikim zapewne gdyby nie jego kumple, ktorzy pomagaja mu przy trudniejszych (?) fragach. Gdyby byl sam (bez Drottera) jestem pewien, ze udaloby mi sie uciec, ba nawet jestem pewien ze gdyby probowal mnie zabic swoim mainem, tez bym uszedl z zyciem. No ale coz. Tak jak mu napisalem po moim deadzie : friend above all.
Pozdro :)
teraz macie nauczke, wybraliscie nieodpowiedni świat.
zanim zaczniecie gre na danym serwie, poczytajcie forum, obczajcie ogólna sytuacje panujaca, czy jest PA, itp.
a teraz placzecie. zal.pl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.