Pokaż pełną wersje : Butelki
Darth Vader
12-08-2004, 22:40
Skad oprocz kupienia mana lub life fluid moge dostac pusta butelke??I skad mozna wziac siki pzl napiszczi skad mozna dostac obojetnie jaki napoje bo chce je zbierac!
Było wiele takich tematów. Siki - urin możesz znaleźć na of, poison use with butelkom na poison spidera niezywaego, water butelkom na wode, krew - butelkom na zdechlego potwora itp.
mozna tez z beczki piwo albo wino do butelki :p
Jesli chcesz koniecznie te przezroczyste flaski to poszukaj gdzies na expowiskach albo popros kogos kto bedzie zlopal mana fluidy w sklepie.
Jesli chodzi ci o dowolna butelke to orc wariory zostawiaj czesto niebieskie butelki.
A czy ktos wie gdzie mozna znalesc mleko?
Pozdrówki
Night hunter of Julera
13-08-2004, 22:42
A czy ktos wie gdzie mozna znalesc mleko?
Pozdrówki
No z tym mlekiem to żeś wyjechał ;)
A co do buteleczek to są czesto np. na dragach bo tam sobie summony magowie stawiają.
Wiem tylko gdzie w ab mozna kupic i nie jestem pewien czy kupisz tam potion... Nad poczta, masz beczki z winem i piwem, to tam koles lazi, chyba u niego kupisz :P
@Wilq
mleko można znaleźć.... jedna czy 2 butelki respawnują się w Mt (miasto mino) w jedynym z pomieszczeń na poludnie od bramy (dojść można wchodząc przy bramie po drabince i idąc "murami" na poludnie)
Mleko respawnuje sie takze codziennie po restarcie servera w tzw Milohell na rooku. 1 butelka jest rownierz nagroda w quescie na rooku.
Gold Raven
15-08-2004, 00:23
Mleko respawnuje sie takze codziennie po restarcie servera w tzw Milohell na rooku.No niestety musze Cie zmartwić - nierespawnuje sie juz mleko w mino hell od przedostatniego update (tego z usprawnieniem systemem czaszek i party), tak samo w bear roomie już się nie respawnuje.
Za to dalej respawnuje się w jednej ze skrzyń w bear roomie - pusta butelka (taka po lf-ie).
1 butelka jest rownierz nagroda w quescie na rooku.Pacc only.
EDIT: kilka poprawek ....
O ile mnie pamięć nie myli to mleko można kupić gdzieś w carlin.
Gdzie można znalejś butelki? Orki wariorry, minosy. I jeszcze jedno butelki da sie sprzedawać w skelpach magicznych (tam gdzie sie mana fluidy, life fluidy kupje) po 5gp :D .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.