zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Marny los

druidek12
26-07-2006, 15:01
Odrazu mówie, że nie robiłem tego w żadnym programie i niczym sobie nie pomagałem, tylko Paint :o
Nasz bohater zalogował się na polanie, z której niedało się wyjść.
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Fakenr1.png
Zauważył drzwi, a zaraz potem dźwignię. Pomyślał, żeby jej użyć. Ale to tylko pogorszyło sprawę.
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Fakenr2.png
Na szczęście Knight był znany ze swej siły ;)
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Fakenr3.png
Rozprawił się ze smokami strzegącymi drzwi.
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Fakenr4.png
Niestety, drzwi były zamknięte :(
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Fakenr5.png
Nasz bohater z rozpaczy zabił się.
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Fakenr6.png

Proszę o commenty! :cup: Ale bez takich typu: noob; debil; nie umie robić fake'ów; po co on w ogóle jest na forum; wyp*****aj z forum i nie wracaj.
@Rzeberko
Ślepy jesteś!?!?! Przeciesz widać tego bohatera ciągle... Tylko imienia nie widać, musze pamietać o kolejności wklejania :p
@Max121
Juz na początku posta powiedziałem, że NIE UŻYWAŁEM ŻADNEGO PROGRAMU, bo moi bracia sie boją, że będzie vir!!! @$@@$&@$!!!! A poradniki do fake'ów wszystkie przeczytałem ty @#%*#%!!!!
@Koko$
dziwisz się, że polana ma drzwi!?!?! to FAKE. A dragi na polanie? loornij z kanionu na trawke draga, bedziesz miał draga na polanie -.-
Mogłeś dać chociaż 4/10, starałem się :P
Bardzo słaby fake
Bo robiony w paincie ^.-
@Drakon First
omg, byś widział najgorszy fake to byś sie zesrał na swój -.- Tobie za to płacą czy sam sie tak zachowujesz?... Krytykujesz prace innych chociaż są dobre lol
@Radziszek
Nie ma nicków, bo nie ma convertera!!! JA WIEM O TEGO TYPU PROGRAMACH JAK FAKE FRONT CONVERTER ORAZ TIBIA SPRITE EDITOR, KTÓRE SĄ POTRZEBNE DO ROBIENIA FAKEÓW!!!! Jakbyś przeczytał cały mój post to byś wiedział, że ja mam starszych braci, którzy mi nie pozowolą tego sciągnąć, bo myślą, że będzie VIRUS. A mam zarąbiście skutecznego anty-vira.
@Volan
brawo, głupszego posta w tym temacie nie znalazłem 8oJego wcale nie zabijają drzwi, tylko sam sie zabija ROTFLMAO... czytanie ze zrozumieniem...To ty mi równiutko przyklej wszyściutko, założe się, że będziesz robił screeny z otsa lolq -.-

Rzeberko
26-07-2006, 15:09
Jak na pierwszy raz nie było źle :P chociaż mogles sie troszke bardziej postarac, co do fabuły :P Grafika pozostawia wiele do życzenia, ta postać jest nie ma, czy co ?? !! xD :D

Max121
26-07-2006, 15:11
Echhh... No dobra... Jak chcesz "normalne" komentarze to Ci powiem. SŁABO... Czemu ??
1. Ściągnij fake font converter. Jest w poradniku Crowala.
2. Miej POMYSŁ !!! To co teraz zrobiłeś jest po prostu głupie.
3. Niestety muszę to powiedzieć. Wyjdź stąd i nie wracaj dopuki nie przeczytasz conajmniej kilku poradników...

Machee
26-07-2006, 15:15
musze się zgodzić z maxem...
- zero fabuły
- zła czcionka
-dragi na polanie......
- polana która ma drzwi.... ciekawe

niestety ocena nie bedzie dobra. zaledwie 1/10 ;)

Baradax
26-07-2006, 15:25
Moge powiedziec jedno:
DNO!

TomStonE
26-07-2006, 15:30
Według mnie to jest beznadziejne. Nie ma w tym żadnej fabuły. Są drzwi do polany. Troche nie chce mi się wieżyć że wszystko robiłeś w paincie.Bardzo słaby fake

Michal9000
26-07-2006, 15:51
Słabiutko, mogłeś się postarać. Ale i tak lepiej niż ja, który zrobiłem 20 różnych fakeów, i żaden nigdy nie ujzał światła dzienego ;). Postaraj się troche, najpierw wymyśl fabue, a potem dopiero za robienie. I uzywaj fake font converter

Drakon
26-07-2006, 16:33
Tak oto zwycięsca plebiscytu na najgorszy fake miesiąca:cup:
^to mówi samo za siebie :P

Radziszek
26-07-2006, 22:23
Boshe... Człowieku.. FAKE FONT CONVERTER.. Płakać mi sie chciało ze tacy ludzie istnieją! Nie tlyko w paincie robi się fake ale takze w takich programach jak fake Font converter, Gimp, Photoshop(niektórzy)Lecz prosze o używanie tylko Convertera bo robienie fake w gimpie, photoshopie juz wypadło z mody... (dla mnie) Polana z drzwiami o.O ale lolq-.- hmm... dlaczego na tym obrazku na którym pojawiają sie dragi nie ma ich nicków?? Na 3 obrazku ogon draga zasłania drzwi a na 4 SD zaslania drzwi... SŁABO! Postaraj sie lepiej albo nie wracaj--..--

Volan
26-07-2006, 23:12
Ehhh i o co tu chodzi ??!! Jakiś typek sie loguje w pułapce, zabija smoki a go zabijają drzwi ... Rotfl? The end? A tak na marginesie : źle wklejone tzn. nie równo wklejone krzaczki i inne elementy, denny promien z painta (ten co łączy postać i sd jak zabija smoki)

MiXer
26-07-2006, 23:14
OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja się załamie!!! No, nie wytrzymam nerwowo!!! Dostane warna!!!! Nie powstrzymam się!!!

FAKE FONT CONVERTER!!!!! Weź sie schował jaknajdalej stąd i nie wchodź tutaj NIGDY!!!! Żeś sie napracował jak na budowie -,-
Wyjdź!!!!!!!!!!!
0,0/10000

Krizz
27-07-2006, 10:24
- czyścimy.

druidek12
27-07-2006, 13:07
FAKE FONT CONVERTER!!!!!
TEGO TU NIE MA!!!! WIĘC MI NIE PIEPRZYĆ W NASTĘPNYCH POSTACH "OMG FAKE FONT CONVERTER"
Orc cheater czitował 8o
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Orcchater.png
Nagle zalogowali sie inspektorzy ]:->
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Orccheater2.png
Orc zostaje skazany za cheatowanie :cup:
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Orccheater3.png
Tak kończą cheaterzy ;)
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/Fake/Orccheater4.png

PS. Szkoda, że tak naprawde nie ma :( Ban dla tych, co używają botów B)
@down
Noob. Zrób lepszy fake n/c. Naprawde jesteś takim idiotą, że nie wiesz, że domek może mieć w środku trawe? :) A poza tym to fake :)

Koper of Drawno
27-07-2006, 13:17
Wow zarąbiste te krzywe sciany mega fajne !! a te nicki normalnie boooskie zajebiste odbicia po lowieniu OMG trawa w hacie normalnie full wypas dam ci 0/10 !! cieszysz sie ?

Drakon
27-07-2006, 13:38
Człowieku
Jeśli miał bym wybierać między tobą a powrotem dotychczasowego lidera Kasinisa
TO wybiore jego :D
Dalej podtrzymóje moje zdanie że to najgorszy fake miesiąca
Dodam rónież że Autor wygrał by plebiscyt na największego zuchwalca roku :D

@Drakon First
omg, byś widział najgorszy fake to byś sie zesrał na swój -.- Tobie za to płacą czy sam sie tak zachowujesz?... Krytykujesz prace innych chociaż są dobre lol
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHhA 8o
KAWAŁ Stulecia :cup:

@down
nie wydaje mi sie żeby Kasinis był aż tak głupi
ale trzeba spytać moda o Ip
chociaż jeśli to miał by być kasinis to by chyba miał już bana

"Dobry fake" hahahahahahaha 8o

Machee
27-07-2006, 13:42
ten człowiek ma coś na bani czy mi sie zdaje?
chlopcyku, ktos ci dawal dobre oceny? po co wklejasz tu te swoje kolejne i denne fake'i?
Chyba kolejne dziecko neo...
0/10

Baradax
27-07-2006, 13:44
On tylko udaje takiego glupiego, proponuje ignorowanie go.

Celoz
27-07-2006, 14:49
bardzo mnie zastanawia, czy robiłeś to jedną, czy dwie i pół minuty. możesz mi odpowiedzieć? na prawde byłbym wdzięczny -.-'

2down: uważaj, bo ci uwieże... jak czegoś nie umiesz, to nie rób!
2down podpis: nie naśmiewaj sie z drakona, bo to nie jego wina za w wielu klawiaturach coś sie kasztani i zamiast Y pisze Z i nie da sie wstawiać polskich znaków.

Ch!ni0L
27-07-2006, 15:05
Nie będe powtarzał tego co wszyscy że ten fake jest do DUPY ! Zastanawia mnie dlaczego na początku miał na imie Rycerz a potem Knight ?? A jak sie nauczysz robić fake'i to mi zasadź taką samą trawke w domku

druidek12
27-07-2006, 15:13
@Drakon First
hahaha ty jednak naprawde debilem jesteś :cup:
to "krytykujesz prace innych" to było o innych pracach :D I używaj czegosi dagjeko iag suofnig
@Baradax
oby wszyscy myśleli tak jak ty :cup: Bo wklejam tu screeny, bo mojemu koledze na buckecie sie nie ładują :cup:
@Celoz
Robiłem to aż 2 godziny :cup:
@dziwny nick
Bo sie zagapiłem :cup: Oki, jak mi bracia pozwolą sciągnąc Fake Font Converter i Tibia Sprite Editor to przyjade to ciebie i zasieje tą trawkę :cup:

Smok Adam
27-07-2006, 15:35
... co to ma byc za..... nudny fake?? drzwi na polanie..... ciekawe jak weszedl na ta polane...

a co drugie fake........ to było boskie!!!!! żart.............
dwa fake dostają niezła (jak na ich poziom) ocene: 0/10!

Baradax
27-07-2006, 16:04
@Drakon First
hahaha ty jednak naprawde debilem jesteś :cup:
to "krytykujesz prace innych" to było o innych pracach :D I używaj czegosi dagjeko iag suofnig
@Baradax
oby wszyscy myśleli tak jak ty :cup: Bo wklejam tu screeny, bo mojemu koledze na buckecie sie nie ładują :cup:
@Celoz
Robiłem to aż 2 godziny :cup:
@dziwny nick
Bo sie zagapiłem :cup: Oki, jak mi bracia pozwolą sciągnąc Fake Font Converter i Tibia Sprite Editor to przyjade to ciebie i zasieje tą trawkę :cup:

Bosh... Przestancie tu pisac i mu sie znudzi, jeju, przecierz on tylko tego chce, zebyscie sie wkurzali.
Nie odpowiadajcie i spokoj bedzie.

Perenaxek
27-07-2006, 16:44
Ok powiem jedno
Lepiej Zamknąć ten temat
Ocena za Fake 0/10 bądź wdzięczny że aż taka dobra na twój poziom
:p
PS.
A ci sie nigdy klawiatura nie przestawila ze Y to Z a z to Y?
Edit:
@down:Już poprawiłem

Rodghar
27-07-2006, 16:44
Ocena za Fak'e - 1/10...
PS:Ja jaz robiłem moje pierwsze Fake'i (nie wiedziałem co to TSE i FFC) to pisałem wszystko Tahomą (pogrubiona 8) i póżniej robiłem obwódkę czarnym ołówkiem(długio jak cholera ale wyglądało o niebo ładniej niż twoje...).

A ci sie niegdy klawiatura nie przestawila ze Y to Z a z to Y?

A może tak powstał styl 1337 XD

Chockapic
28-07-2006, 01:02
eeeeeeee???

Koper of Drawno
11-08-2006, 18:25
@druidek12
OMG czym ty jestes jestes taki zalosny ze powinni ci skasowac konto nie umiesz robic fake nie umiesz sciagnac FFC i TSE nabijasz sie z Drakona a to nie jego wina ze Z sie przestawilo na Y a Y na Z wiec nie w****j ludzi cioto p****a !!

druidek12
11-08-2006, 18:30
@Up
Tak se myśle... ty jesteśna serio takim idiotą, że odświeżasz stare tematy :D A poza tym sam nie umiesz robić fake'ów.
@down&up
Zbanowany :cup::cup::cup:

Koper of Drawno
11-08-2006, 18:43
@up
Ja hociarz mam tibia sprite editor i fake font conventer i umiem wklejac sciany o czym przekonasz sie w next fake'u....

Rekin Master
11-08-2006, 20:02
@Up
kiedy bedzie?:P
Moge powiedziec jedno:
DNO!

twoj pierwszy fake byl pewnie niewiele lepszy :X
Topic:emmm cos nie tak z czcionka tibijska...

Dark Alphadron
12-08-2006, 09:04
@druidek12
OMG czym ty jestes jestes taki zalosny ze powinni ci skasowac konto nie umiesz robic fake nie umiesz sciagnac FFC i TSE nabijasz sie z Drakona a to nie jego wina ze Z sie przestawilo na Y a Y na Z wiec nie w****j ludzi cioto p****a !!
Ty tu nie wyskakuj, bo też to w podpisie miałeś.
@up
Widziałem jego pierwszy fake na tym forum, i powiem ci, że BYŁ O NIEBO lepszy niż to ścierwo.
@Druidek12
"Myśle se"... BUHAHAHAHAHAHA! W tym momencie się popłakałem ze śmiechu. Ty nie myślisz. Po prostu karaluchy w twojej głowie grają z pająkami w pokera, a ty to bierzesz za myślenie. Ja pier... niczę, "Myśle se"...[Noob Mode] Ić se poszókaj suownika poprafnej polżczyzny i naóm sie pisadź a potem ić na alegro kup muzg.[/Noob Mode] (jak coś - na Allegro naprawde sprzedają mózgi)

vizero
12-08-2006, 09:23
fake fajny ale jak cos umieszczasz to musisz się liczyć krytyką. ale fake moze byc:)

Koper of Drawno
12-08-2006, 10:53
@vizero
Ty chyba jestes p****y jakis ?!!??!?!?!???!??!? przecierz to jest najgorszy fake na forum ! A ten blazen co go zrobil mial juz 2 BAN'y a jak znam zycie to znowu dostanie :| wiec nie p****l ze ladny fake bo ten akurat taki nie jest !!

Dark Alphadron
12-08-2006, 11:44
Koleś, Przeginasz. Każdy może mieć własne zdanie, nie zabraniaj mu tak gadać. Jak mu się podoba, to znaczy, że mu się podoba, a ty nie masz prawa zabraniać mu tego wyrażać. Raport za spam.

druidek12
21-08-2006, 08:01
A ten blazen co go zrobil mial juz 2 BAN'y a jak znam zycie to znowu dostanie :|
mhm, ani razu nie miałem bana =) Ale ty właśnie zarobiłeś chyba juz 3 :cup: :cup: :cup:

Celoz
21-08-2006, 08:37
up: offtopic...
topic: delete, close and give warning points where they have to appear pls?

Dark Sven
21-08-2006, 10:42
topic: delete, close and give warning points where they have to appear pls?
A niby czemu?Daje tu swoje fake, może nie najlepsze, ale są.
Wszyscy są "mastah of fake" więc inni się nie mogą uczyc?
Szczerze? To najgorszy dział tego forum...