Pokaż pełną wersje : Taifun Devilry vs Mateusz Dragon Wielki
Jakby zorganizowac taki duel do deda pomiedzy tymi dwoma charami, to kto by wygral? Jak myslicie? (zakladajac ze musza walczyc do konca i nie mozna uciec do dp itd)
Amadam Mocny
26-07-2006, 16:40
Taifun Devilry
@Adam Mocny:
Argumenty?
@Topic: Zapewne Taifun Devilry, zwazywszy na to że ma troche wyższy lvl, możliwość używania UE, większe doświadczenie - wszak gra na pvp, no i bota dobrego..
Po pierwsze to glupi temat zreszta jak cala reszta do dupy.
Po drugie mateusz rat sredni to ciec i sie nigdy nie zgodzi na cos takiego.
Po trzecie jak juz ktos powiedzial Taifun gra na pvp i jest sorcem wiec taki denny druid typu Mateuszek fan wszystkich polenterow zakichanych moze mu jedynie z sd i nic wiecej (jesli wogole trafi)
Trzeba niemiec zycia zeby grac tyle co on,expic tyle co on i wbic taki lvl w takim czasie...(mowa tutaj o Mateuszu noobie srednim)
bey
-
Edit: Jakby ktos nie wierzyl, tutaj jest wasz kochany idol i przyklad do nasladowania gogo pg
http://erig.net/xphist.php?player=Mateusz+Dragon+Wielki
Total +11,494,314 <-- w 1 miesiac hail acc share
Mateusz Dragon Wielki's best recorded day:
Date XP Change Rank Level
26 May 2006 +3,688,977 4 199 <--- no life plx
A tutaj dla odmiany mam czas a dokladniej ile WASZ(bo nie moj) kochany przyklad spedza przy kompie MIESIECZNIE!!
Month Time Archives
DATE
TIME
2006-06 186h
30m
2006-05 279h
45m
2006-04 285h
30m
2006-03 315h
45m
Czy 315h to nie zaduzo czasem?
Wogole obydwoje to no rl debile pewnie sa zasrani smieciami z biedrony dookola a zarcie to przez okno im wpuszczaja, sraja pod siebie i ich tylki ulegly dyfuzji z krzeslami i maja wady wzroku niczym Grzesiu z losuxa.
Z takim to pewnie w rl nie pogadasz, jesli wogole jest z nim o czym gadac i czy jeszcze potrafi gadac lol.
0 respektu pomimo takiego lvlu, wspolczucie dla rodziny.
DIE IRL
Sieg Heil
-
Diamonic
26-07-2006, 17:35
Po pierwsze to glupi temat zreszta jak cala reszta do dupy.
Po drugie mateusz rat sredni to ciec i sie nigdy nie zgodzi na cos takiego.
Po trzecie jak juz ktos powiedzial Taifun gra na pvp i jest sorcem wiec taki denny druid typu Mateuszek fan wszystkich polenterow zakichanych moze mu jedynie z sd i nic wiecej (jesli wogole trafi)
Trzeba niemiec zycia zeby grac tyle co on,expic tyle co on i wbic taki lvl w takim czasie...(mowa tutaj o Mateuszu noobie srednim)
bey
-
Zauważ w ile Taifun wbił swój level, przymknij się jak nie wiesz... i naucz się angielskiego zamiast grać w Tibię.
"bey" br? AUHEOAEHIAEOHOIAEH
Zauważ w ile Taifun wbił swój level, przymknij się jak nie wiesz... i naucz się angielskiego zamiast grać w Tibię.
"bey" br? AUHEOAEHIAEOHOIAEH
/\ o czyms takim wlasnie mowie "Bey" napisalem specjalnie ja tak mowie i bede mowil gdzie chce,kiedy chce i jak tylko chce a takie cos jak ty moze mi conajwyzej pomachac palcem.
Moze i wbil szybciej ale i tak nie jest takim frajerem i noobem jak mateusz.
@bociano <3
TA z takim na rl
Ja: Ej idziesz na dwor?
Mateusz:Exura vita
Ja: co?
Mateusz:Exana pox chory jestem
Ja:...
Mateusz:czekaj sec adura vita,Aaaaah...Aaaaah...Aaaaah...Aaaaah...Aaaaah... Aaaaah...Aaaaah...Adura vita 13:37You advanced to magic level 77.
Kiedys tez myslalem jak wy ze jak ktos ma duzy lvl to na rl frajer itd... Ale rozwazcie to tylko gra i co jest przyjemniejsze granie 100 lvlem czy 150 lvlem , wiec moze i sharing jest nielegalny ale teraz wiekszosc graczy i tak sharuje...
A granie po 5-7h dziennie to niby duzo ale zostaje sporo czasu na rl , szczegolnie w wakacje (mowie czas dzieliac 13-15h na 2 ownerow :P )
Zobaczymy co bedzie po update ze Stamina
Diamonic
26-07-2006, 21:47
/\ o czyms takim wlasnie mowie "Bey" napisalem specjalnie ja tak mowie i bede mowil gdzie chce,kiedy chce i jak tylko chce a takie cos jak ty moze mi conajwyzej pomachac palcem.
@bociano <3
TA z takim na rl
Mateusz:czekaj sec adura vita,Aaaaah...Aaaaah...Aaaaah...Aaaaah...Aaaaah... Aaaaah...Aaaaah...Adura vita 13:37You advanced to magic level 77.
Żal mi się robi jak widze posty takiego doświadczonego gracza jak ty...
Co do pvp Taifuna, widziałeś jakikolwiek film wojenny z nim w roli głównej, wygląda to tak "ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, koniec many, przeciwnik nie zabity więc RUUUUUUUUUN TAIFUN RUUUUUUUUUUUUUUUUUUN"
To by było na tyle, cya.
Żal mi się robi jak widze posty takiego doświadczonego gracza jak ty...
Co do pvp Taifuna, widziałeś jakikolwiek film wojenny z nim w roli głównej, wygląda to tak "ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, koniec many, przeciwnik nie zabity więc RUUUUUUUUUN TAIFUN RUUUUUUUUUUUUUUUUUUN"
To by było na tyle, cya.
Zalezy czy Tajfun mial wlaczonego bota czy nie. Zalezy ktory Tajfun siedzial.
Ja sie przestalem przejmowac takimi glupimi postami jak ten kilka razy up. Polskie piekielko-on ma! ja nie mam! On jest zly bo on ma a ja nie mam! On musi mi oddac to co ma bo wtedy bendzie sprawiedliwosc! Nie oddal mi tego co mam to jest debil, moron, kretyn, nie ma zyciai zaraz go zarzodkiewkuje i potem zrobie sobie kanapke z rzodkiewka i maselkiem!
Wezcie to jest zalosne...to ze ma ktos wysoki lvl to odrazu sharuje...moze akurat lubi te gre i nie ma co robic w rl. Poprostu mu zazdorscicie..jak ja mam 81lvl to znaczy ze tez sharuje?
Chlebcio
26-07-2006, 23:11
Napewno seromontis :p
ale do dupy temat :D
wygrałbym ja... bo mam bota na robienie lagów i wand of banishing
nie wiadomo kto by wygrał... to róznie bywa... zależy od podejścia liczby posiadanych run i od innych mniej zależnych od gracza czynników
mhm, napewno druidem wysolowac kogos jest trudniej, z racji braku dobrego czaru dokańczającego. sorkiem za to, no coz, latwo zaspamowac z e wave'ów, latwo nimi trafic a obrażenia sa milusie. co do tego spamowania z UE, jesli masz pewność, ze kogos tak udupisz to robisz to, bo po co sie z nim pieprzyc w jakies SDkowanie jak mozesz go zdjac bez wiekszego wysilku ? tak sobie, na pokaz ? pff. natomiast jesli takiej pewnosci nie masz, UE uzywasz jako tego dobijajacego czaru, zaleznie od przeciwnika, tak zeby go poprostu pewnie dobic, zeby juz nie wstal
//VocationOwner
edit:
ahh, temat jest o tym, ktory z nich wygralby, a nie ktory sharuje, ilu ma ownerow, czy ma zycie w rl i ile razy dziennie bije wszystkich w powiecie taboretem~
//Ptaszek
Ghost111
27-07-2006, 00:21
Taifun z pewnoscia by wygral bo to sorc i ma lepsze czary ofensywne
@up Owned!!@@!!
co ty ode mnie chcesz ?xd napisalem to samo co Ty tylko sie bardziej rozpisalem xd Ty jestes owned pwned i wogole juz Cie nie kocham :D
Piotrek Marycha
27-07-2006, 17:40
Wogole obydwoje to no rl debile pewnie sa zasrani smieciami z biedrony dookola a zarcie to przez okno im wpuszczaja, sraja pod siebie i ich tylki ulegly dyfuzji z krzeslami i maja wady wzroku niczym Grzesiu z losuxa.
Z takim to pewnie w rl nie pogadasz, jesli wogole jest z nim o czym gadac i czy jeszcze potrafi gadac lol.
0 respektu pomimo takiego lvlu, wspolczucie dla rodziny.
DIE IRL
Sieg Heil
-
moge ci zagwarantowac ze mniejsze niz ty
Piotrek Marycha
27-07-2006, 17:44
@bociano <3
TA z takim na rl
ja: czesc
Miki: ble ble uka uka hahahahah lol alalala omg ratatatata
ja: że co?
Miki:bede tak mowil gdzie chce,kiedy chce i jak tylko chce a takie cos jak ty moze mi conajwyzej pomachac palcem.
ja: ....
Moral: latwo sie z kogos ponabijac
Perenaxek
27-07-2006, 17:45
Taifun ale Sir mateusz tez dobry jest
Maniek(ChB)
27-07-2006, 17:50
Uważam, że wygrał by Tai~ ponieważ ma lepsze PvP oraz czary ofensywne :)
A tak w ogóle to już wszyscy wiedzą, że Tai~ szaruje ... więc po co to powtarzacie? Gdyby kumpel nagrywał filmik z hydr to bym wam jeszcze na to dowód dał :)
Cu! Za błędy ort sorry...
Wygralby prawdopodobnie Taifun, posiada on czary ktorych druid raczej nie uzyje, oraz ma wyzszy lvl. Chociaz jakby Taifun mial laga, nie trafialby na siebie manasem( mowimy o dniu dzisiejszym czyli sprzed przyszlego u update:D ) zostalo by malo many a potem juz tylko kilka sdkow Mateusza. Jednak do takiej walki najprawdopodobniej nigdy nie dojdzie;)
Co was do huja pana obchodzi ile kto gra?? Ktos na 1st stronie napisal ze Mateusz to wielki maniak i wogule caly czas gra. Omg Taifun robi/robil dziennie ~2mln expa i on w ciagu miecha ma 38mln a Mateusz 13mln wiec sie zastanaow co mowisz
@ 5( 7), 6 UP
Owned;p omg jak ja tego nie lubie xD
Jakby zorganizowac taki duel do deda pomiedzy tymi dwoma charami, to kto by wygral? Jak myslicie? (zakladajac ze musza walczyc do konca i nie mozna uciec do dp itd)
Taifun wygrał by dlatego ze jest sorkiem ma mozliwosci uzywania UE itp.