Pokaż pełną wersje : Film WMV konczacy granie w Tibie (cz.2)
Witam zapraszam do ogladania mojego 2-go filmiku wmv w zyciu :) ktory konczy gre w tibie ;] Licze na ostra krytyke ;] uzasadniona ofcourse ;] pozdro ;]
o to link:
http://rapidshare.de/files/27085229/Pjto2*****.html
Tutaj cz.1 jak by ktos chcial :)
a) link do forum tibia.pl
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=86336
b) link prowadzacy do rapidshare
http://rapidshare.de/files/26723473/Pjto*****.html
(1cz. lepiej mi wyszla;> pozdro dla Diamalleron :> )
Tak samo jak pierwsza czesc, czyli bardzo fajne;)
hehe thx :) more coment plax :)
filmik zaje*isty, polecam kazdemu, ocene daje 9/10 bo muzyka mi sie nie podobala :) ale kazdy ma swoj gust, najlepsze to bylo na koncu jak na skuterku smigales :) to byla Aprila SR50? bo moj kuzyn ma podobna :) a "Jezusa" sprobuj nastepnym razem zrobic na stojaka ^^ wtedy to jest frajda :) robilem tak na simsonie ale ostatecznie wywalilem sie do rowu :PP
film polecam kazdemu ;] fajny motyw byl na necro huncie jak zwaliles pierwsze blokowanie ^^ ale chyba ci sorc tam powiedzial zebys stal wmiejscu bo pozniej niezli ci szlo nawet :) a sorc podzielil sie kasa za te bohy? :> no w sumie to on solowal :) ale tam :] fajne tez miales szczescie na bk quescie :PP i na koncu morisimen czy jak mu tam :P co 14hp zostalo :PP ok nie chce zdradzac szczegolow ale filmik pierwsza klasa :PP nastepny zrob z muzyka techno albo hh przynajmniej to bedzie 10/10 ;d papa :) rob tak dalej, szkoda ze nie bedziesz grac w tibie juz;/ ale moze wrocisz :PP :cup:
ehehe :0 tak to byla aprilka SR50 :>
jezusa nie zrobie na stojaka bo nie mam blokady gazu :PP i sie boje ze skuter zwolni i gleba, chyba wiez ze kazda gleba naskuterze daje jakies zadrapania na obudowie :PP a moj ojciec jest na nie uczulony ^^
Wtedy na necro to pierwszy raz w zyciu bylem :> wiec zdarzaja sie wypadki, nie? ;PP szczescie do loota to ja nie mam ale za to fallathanu mial :)
hyh wrocisz do tibii? po co :PP nie chce mi sie, tibia to aby gra i po 3 latach trza powiedziec STOP :) pozdro i papa :)
ludzie :) zlutujcie sie, obejzyjcie filmik :) pozdro ;]
Filmik dość fajny i ciekawy, muzyka średnio mi się podobała, daje 9/10 i czekam na następne =]
(Kurów? :>)
Kurów ;D rox :) pozdro :)
filmik zjebany
wy*******aj z tego forum brudASIE ZAJEBANY
@up mozesz jasniej? :) niezrozumialem zabardzo o ci chodzi, tzn napisz co ci sie w filmiku nie podoba a to zmienia :) :PP pozdro
Tathous123
23-09-2006, 16:01
Fajny film powiem Ci graj w Tibie !! 10/10
hehehe :) dzieki :P a grac w tibie? hmmm narazie retired jestem palkiem :PP ale jak mam czas to czasami sie logne i porobie troche dista :PP pozdro!
:) Zaje***sty film :cup: szkoda ze narazie nie grasz w tibie :(
ps. Jak masz zamiar powrócić to na Selene xDD.
Pozdro mój PRZYJACIELU :*
PaTrIx :D
noobowaty mistrz
27-09-2006, 22:46
Co was tak ostatnio napadlo na te filmiki konczace gre?
Ja jak koncze grac w paccmana to jakos filmiku nie robie. Tibia to zwykla prosta gierka, malo kogo obchodzi czy w to grasz czy nie i z jakich powodow nie grasz i nie ma co robic wielkiego halooo ze ktos nie gra -,-
Mr.Minister
28-09-2006, 15:28
filmik zjebany
wy*******aj z tego forum brudASIE ZAJEBANY
o rly?
@topic
muzyka mm.. kocham filmiki,w ktorych ludzie tak sentymentalnie wracaja do koncow gry..
noobowaty mistrz
28-09-2006, 16:52
Tibia to tylko marna gierka komputerowa, nie ma co sie wzruszac...
tibia to marna gra? hmmm szczerze powiedziawszy to tak, dlaczego zrobilem filmik wmv? mozna powiedziec ze dla qmpli ktorych zostawilem wtej grze...umiescilem go na forum bo pomyslalem ze jest ktos zainteresowany kto by chcial obejzec moj filmik :PP nie kazdemu moze sie spodowac , rozumiem to :)
pozdro i narq ;] trzymajcie sie all ;]
Filmik ogulnie fajny ;)
Czyli to samo jak część pierwsza ;]
@up
hehe :) ciesze sie ze filmik sie podoba ;]
moze new coment please ;]
Heytosha
14-10-2006, 00:35
Rehost Plx :)
hmmmm tydzien temu mialem format dysku na ktorym znajdowal sie filmik wmv ale nie bojcie sie :) dam rehosta jak tylko qmpel wpadnie do mnie z jego dyskiem :)
ps: prosze o wyrozumialosc
Heytosha
15-10-2006, 21:00
loal?mhmhmhmhmh
@up
grac gral ale malo :PP a ja to nie patryk :PP on neta nie ma, miedzy innymi dlatego postac byla sprzedawana...
Heytosha
15-10-2006, 21:42
rower?or rofer?hrhrhrhrhrh
http://www.youtube.com/watch?v=3-IeUxBasHo
kurde;/ nie udalo mi sie wzucic filmiku na rapidshare, wzucam wiec na youtube com ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.