zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tym razem posłuchaj

Antos Koszulka
26-07-2006, 20:48
Chciałbym wstawić tutaj link do piosenki o tibi.
Napewno dużo osób słyszało tą piosenkę ale napewno nie wszyscy.:)
(To nie jest następny link z keylogerem)
Link: http://rapidshare.de/files/27111250/tibian.mp3.html
Miłego słuchania B)

Duke Dran
26-07-2006, 20:55
Było no ale ... zawsze to na świeżo jest ... sam nie wiem co o tym myśleć :p

Antos Koszulka
26-07-2006, 21:17
Jak szukałem to nie znalazłem i dla tego ten temat założyłem.
A jak bym znalazł to gdzieś na ostatniej stronie i tak bym ten temat dał bo kto by szukał po jakiś postach z 2004 roku ...

POL1939
26-07-2006, 21:31
Zaj#####a piosenka!!!!8o
Spoko koleś musiał ją nagrywać
"(...)Poco mi mama po co mi tata przecierz w tibi mam brata(...)":D
Radze se posłuchac ;)

Zalgadis
26-07-2006, 21:40
było 2 miechy temu miesciac temu i troce wczesniej nawet
napewno szukałeś
tak tak
uważaj bo uwierze

Upierz
26-07-2006, 21:45
O matko... człowiek śpiewa jak by był naćpany...
Hate this kind of music...

Sir Night Master
26-07-2006, 23:47
co tydzień widze link do tego i za każdym razem założyciel takiego tematu mówi, że "szukał" lepiej niech tacy zapoznają sie z opcją szukaj jak nie to tu jest: http://www.2cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm (wiem, że było ale lepiej niech niektórzy to zobaczą jeszcze raz) :D

Born 2 play
27-07-2006, 05:49
Najwieksza chala jaka slyszalem. I my sie dziwimy dlaczego robia durne
reportaze o Tibii, pomyslcie sobie ze jakis psycholog ewentualnie rodzic tego poslucha... Boze co za Deb*** napisal ten kawalek ( " laski odstawiam na drugi plan, bo dziewczyne w tibii mam " ) buehhe koles jestes "glupi"

Bit sciagniety z netu...

Lasooch
27-07-2006, 09:58
Born 2 play, ta piosenka jest ironiczna i ona wyśmiewa zachowania niektórych graczy, ale Ty chyba sobie z tego sprawy nie zdajesz.

W każdym bądź razie widzę ją na tym forum sześćset sześćdziesiąty szósty raz i naprawdę moglibyście ludzie (to znaczy autorzy takich tematów) poszukać, a nie napisać 'szukałem i nie było!11!!1!11!1' i myśleć, że to wystarczy.

tadel
27-07-2006, 13:29
Najwieksza chala jaka slyszalem. I my sie dziwimy dlaczego robia durne
reportaze o Tibii, pomyslcie sobie ze jakis psycholog ewentualnie rodzic tego poslucha... Boze co za Deb*** napisal ten kawalek ( " laski odstawiam na drugi plan, bo dziewczyne w tibii mam " ) buehhe koles jestes "glupi"

Bit sciagniety z netu...

Myśle, że on chciał pokazać co tibia robi z ludźmi którzy się nie kontrolują, on napewno taki nie jest -.-

Born 2 play
27-07-2006, 15:22
Dokladnie nie jestem taki, nie oddam calego czasu i wszystkiego co w zyciu najlepsze na gre, bo gra po czasie mi sie znudzi, a wiele rzeczy przez nia moge sobie zmarnowac... lepiej z malym dystansem. Dla tego czlowieka gra jest jak dla narkomanow narkotyk, dla mnie jest to po prostu zalosne ( ale to jest tylko i wylacznie moje zdanie, kto inny moze mnie skrytykowac )

Peace

Lasooch
27-07-2006, 16:06
Dokladnie nie jestem taki, nie oddam calego czasu i wszystkiego co w zyciu najlepsze na gre, bo gra po czasie mi sie znudzi, a wiele rzeczy przez nia moge sobie zmarnowac... lepiej z malym dystansem. Dla tego czlowieka gra jest jak dla narkomanow narkotyk, dla mnie jest to po prostu zalosne ( ale to jest tylko i wylacznie moje zdanie, kto inny moze mnie skrytykowac )

Peace

Ta piosenka to IRONIA i SARKAZM. Może satyra na tych, którzy naprawdę tak oddają się tej grze. Nie dostrzegasz tego?

Born 2 play
27-07-2006, 17:31
Wez czlowieku sie zastanow co mowisz... rozumiem czytac bez zrozumienia, ale sluchac ?? koles mowi o swoim zyciu w tibii, o swoim serverze a ty mi gadasz o ionii, znasz chociaz znaczenie tego slowa ?? Sarkazm to tez napewno nie jest, poniewaz nie ma tu zadnego slowa ktore by kogos lub cos krytykowalo wiec radze zastanowic sie nad tym co sie pisze. Rozumiem, zapewne chciales sie wykazac duza znajomoscia slow, no ale cos nie wyszlo.

Lasooch
27-07-2006, 17:34
Wez czlowieku sie zastanow co mowisz... rozumiem czytac bez zrozumienia, ale sluchac ?? koles mowi o swoim zyciu w tibii, o swoim serverze a ty mi gadasz o ionii, znasz chociaz znaczenie tego slowa ?? Sarkazm to tez napewno nie jest, poniewaz nie ma tu zadnego slowa ktore by kogos lub cos krytykowalo wiec radze zastanowic sie nad tym co sie pisze. Rozumiem, zapewne chciales sie wykazac duza znajomoscia slow, no ale cos nie wyszlo.

Nah, gdybym chciał się wykazać dużą znajomością słów, to zapewne mało kto (bynajmniej nie wliczając w tą drobną grupę mnie xD) by zrozumiał moją wypowiedź.

Ale to jest oczywiste, że ta piosenka nie jest śpiewana na poważnie, i nie wiem, jak można tego nie dostrzec.

Born 2 play
27-07-2006, 17:40
Widzisz, Ty przesluchales tylko kawalek i myslisz ze juz wszystko wiesz... Ja natomiast wiem ze ten koles co napisal ten kawalek robil pg i gra w tibie, nieczego nie krytykuje. Po prostu chlopak sie bardzo zafascynowal ta gra i chcial sie jakos pokazac przez ten kawalek. Pzdr dla Ciebie ale nie masz racji ;)

Lasooch
27-07-2006, 17:50
Widzisz, Ty przesluchales tylko kawalek i myslisz ze juz wszystko wiesz... Ja natomiast wiem ze ten koles co napisal ten kawalek robil pg i gra w tibie, nieczego nie krytykuje. Po prostu chlopak sie bardzo zafascynowal ta gra i chcial sie jakos pokazac przez ten kawalek. Pzdr dla Ciebie ale nie masz racji ;)

Hm, jeśli znasz autora (a to wnioskuję z Twojej wypowiedzi, bo inaczej skąd wiesz, że on pgował?) i wiesz, że to, co on tam śpiewa to prawda o nim, to co innego. Ale jak dla mnie piosenka sama w sobie brzmi dość ironicznie...

tadel
27-07-2006, 18:40
Hm, jeśli znasz autora (a to wnioskuję z Twojej wypowiedzi, bo inaczej skąd wiesz, że on pgował?) i wiesz, że to, co on tam śpiewa to prawda o nim, to co innego. Ale jak dla mnie piosenka sama w sobie brzmi dość ironicznie...

Serdecznie popeiram, wystarczy się pożądnie wsłuchać i idzie wywnioskować, że to nie jest seriówka, to ma tylko ukazać realia co tibia moze zrobić z człowieka, przecierz nikt nie śpiewa o sobie...

Born 2 play
27-07-2006, 19:53
Humm nie chce prowadzic dalej tej konwersacji. Jesli ktos gral, badz gra na mytherze i orientuje sie troszke co sie dzieje na servie, to napewno przyzna mi racje.