PDA

Pokaż pełną wersje : Protektor

urlich grzes
26-07-2006, 23:05
Witam, kolega chcial abym go ochranial :) ale czy zeby byc oficjalnym protektorem ( miec taki napis: protected by....) czy jakos tak trzeba miec pacc ?? Jak nie to co trzeba zrobic zeby moc kogos "oficjalnie" ochraniac ?

Quintar
26-07-2006, 23:09
Nie da się kogoś oficjalnie ,,ochraniać" i nie trzeba mieć do tego pacca. Jedyne co może zrobić twój kolega aby inni dowiedzieli się o jego protekcji czyli Tobie to napisać sobie o tym w komentarzu na tibia.com, chociaż jeżeli spotka na swojej drodze jakiegoś pk wątpie żeby sprawdzał on najpierw komentarz :P

Lasooch
26-07-2006, 23:12
"Oficjalnie" ochraniać nie bardzo można, ale żeby miał taki napis jak dajesz look, to musi dołączyć do jakiejś gildii i poprosić lidera, żeby mu zrobił.

kaczi
26-07-2006, 23:48
Jeśli będziesz go ochraniał postacią z profilu, to moim zdaniem kolega może już się czuć spokojny...

Tukan pogromca sebka
26-07-2006, 23:54
Witam, kolega chcial abym go ochranial :) ale czy zeby byc oficjalnym protektorem ( miec taki napis: protected by....) czy jakos tak trzeba miec pacc ?? Jak nie to co trzeba zrobic zeby moc kogos "oficjalnie" ochraniac ?

No jak wejdziesz do gildii to popros lidera o to zeby wpisal ci jak ododatek. np bedzie to wygladalo tak jak klikniesz na siebie : You see yourself. You are a knight. You are Elite Knight of the Waleczne Serca (Protected By XxXxXXxX).

Mazur199
27-07-2006, 02:03
1 i 2 osoba odpowiedziała wystarczająco żeby gościu mógł zrozumieć o co chodzi więc po co nadal piszecie to samo używając tylko innych słów?

Twoje dane mnie rozwaliły

"Urlich...ale dalej nie powiem"

Hahaha w swoim nicku na forum podałeś swój nick w tibi -> Urlich Grześ.Masz 18lvl więc wątpie czy dopisek "Pro by Urlich Grześ" wywarł by jakikolwiek respekt.

urlich grzes
27-07-2006, 10:54
taa do tego sprawdz ostatni login :D wtedy napewno respekt byl by wielki :D Teraz gram na Xerenie (czy jak to sie odmienia ;P) na zupelnie innym koncie. A jakos nie mam czasu (czyt. nie chce mi sie, ale to 1sze ladniej brzmi) zmieniac danych w profilu:D