zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowe Outfity!

Stron : [1] 2

bosal
27-07-2006, 00:26
Dzisiaj dowiemy się o nowych Outfitach dla naszych postaci. Jeśli chciałbyś aby Twoja postać różniła się od innych, to informacja dla Ciebie!

Wszystkie 4 podstawowe wyglądy postaci zostały zmienione! Dodatkowo dodano 11 wyglądów dla graczy z PACC, 8 z nich jest całkowicie nowa, dlatego gracze Premium będą mieli do wyboru w sumie 15 Outfitów! Nie wszystkie z nich będą aktywne od razu. Na początku będziesz mógł wybrać wygląd ... barbarzyńcy, ... maga lub ... druida, aby wyglądać jak grim assassin lub fierce pirate, będziesz musiał rozwiązać pasjonujące questy. Ponadto niektóre Outfity są poukrywane, dlatego pytaj napotkanych ludzi o ich Outfity!

http://static.tibia.com/IMAGES/news/outfit.jpg

To nie koniec! Gracze z PACC będą mogli zdobywać dodatki do swoich stroi. Teraz każdy Outfit może być zmieniony przez dodatki (addons). W całej Tibii będzie można spotkać NPCów z różnymi dodatkami. Zapytaj ich o dodatkowe części ubioru aby dowiedzieć się jak je zdobyć. Pamiętaj jednak, że misje, na które zostaniesz wysłany będą trudne i niebezpieczne! Podejmij wyzwanie I zabłyśnij dodatkiem do swojego ubioru, który będzie świadczył o Twej odwadze!

http://images.tibia.pl/teaser2006/assassins.jpg

Więcej zdjęć na innych supported fansites (http://www.tibia.pl/show_desc.php?t=37685&p=378197).

Dark Rider
27-07-2006, 00:30
no no niezle tempo ;) tylko pogratulowac :|
a co do outfit'ow to beda bardzo sympatyczne :p

MiCh@eL
No nawet nawet te Outfity =] mi sie bardzo podobaja ;)

PoZdRo B)

Corgi666
Jakos nie kumam, czy nowe outfity beda TYLKO dla pacc?

~Senzel~
27-07-2006, 00:31
Myslałem ze będzie gorzej ;) ale sa nawet fajne :D

Wsk
druid jak polarny mis, a mag jak szkielet iksde

Olorion.
te stroje sa gejowskie ;p

Modano
No, na tych zdjęciach te outfity wyglądają dużo lepiej :D a tak poza tym można by wiedzieć dlaczego tak długo tibia.pl nie dała newsa z nowym teaserem?

@Edit: Eeeee przed chwilą widziałem outfit wizarda i druida a teraz zamiast wizarda widze assasina :P
@Edit2: Juz wszystko wyjaśnione na stronie nr 2 post nr 13 i 18 :D

Kubus ala Szatanista
fajne sa te nowe outfity (?) ale troche szybko zauwazilscie www.tibia.org.pl blya owilele szybsza :baby:

Gromnjir
27-07-2006, 00:32
Outfit maga - chvjnia straszna.

-=DanieL=-
27-07-2006, 00:33
Coś nie za szybko napisaliście tego newsa ;<.
Co do outfitów to są pokazane troche zamałe żeby je dokładnie ocenić :<. Ale mam nadzieje, że będą roxorinka.

Blizna
27-07-2006, 00:33
Calkiem ciekawe. tibia wychodzi z coraz lepsza grafika. A postacie fajnie sa zrobione ;]

bosal
27-07-2006, 00:34
nie dalismy info, bo ... w zasadzie nie wiem ;] jak tylko zobaczylem ze nie zaraz wrzucilem.

PACC beda mieli duzo nowych, ale 4 podstawowe tez beda zmienione

BIgie
27-07-2006, 00:34
Super, extra, gites, fajowsko, bosko, bosko B)
Konkretne te outfity
Update plax

Rogos
27-07-2006, 00:35
fajne stroje jak bedzie up to bedzie co ponosic
ps:tibia org była 1 z tym newsem co swiadczy ze tym razem byli szybsi , ale ja zawsze wole tibie.pl:D

King Mati
27-07-2006, 00:36
myslaem ze beda lepsze ale nie jest zle
ale szybcy jestescie ;] w newsach ale napewno byl jakis powud

Modano
27-07-2006, 00:37
nie dalismy info, bo ... w zasadzie nie wiem ;] jak tylko zobaczylem ze nie zaraz wrzucilem.

PACC beda mieli duzo nowych, ale 4 podstawowe tez beda zmienione

hehehe, a tak wogóle dlaczego zmieniles outfity wizarda na assasina? Daje glowe ze przed assasinem na jego miesjcu byly outfity wizzarda :D

@down: Spox :P

bosal
27-07-2006, 00:38
zmienilem bo zobaczylem ze nam byl ten obrazek przyporzadkowany po prostu pomylka sry ;/

Talron
27-07-2006, 00:41
Ej a te dodatki do strojów to będą rzeczy które można nosić w bp tak jak zwykły przedmiot?Bo jeżeli tak to facce też będą mogły nosić ;]

bosal
27-07-2006, 00:42
nie to nie beda rzeczy ktore mozna nosic w bp - jak zdobedziesz addona bedziesz mogl go wlaczyc lub nie, nie bedzie sie dalo wlozyc (np. kapelusza do plecaka)

Michal9000
27-07-2006, 00:43
http://images.tibia.pl/teaser2006/wizards.jpg
A tu są wizardy jak coś :]

FORCE
27-07-2006, 00:44
Ubranka są spoko! Tylko zawalono jedno.... te questy z ubrankami..... do kitu....:( :( :( :( :( :(

pijany rolnik
27-07-2006, 00:45
super te outfity!!

Modano
27-07-2006, 00:49
Hehe teraz moge sie przyjzec tym wizardkom :P wtedy ledwo zobaczylem i "pff" nie ma ;p Najbardziej z tych wszystkich outfitow podobaja mi sie outfity knighta i assasina :P Cya

Celoz
27-07-2006, 00:50
mi sie średnio podobają, ale liczą sie intencie ;] CipSoft odwalił kawał dobrej roboty!

Rychulec
27-07-2006, 00:51
Ubranka są spoko! Tylko zawalono jedno.... te questy z ubrankami..... do kitu....:( :( :( :( :( :(

I dobrze że trzeba zrobić questy...
Przynajmniej niekażdy bedzie je nosić.Np. Banuta quest jest jednym z nich i raczej robi sie go na 100+ lvlu:p

Keel
27-07-2006, 00:52
Podobaja mi sie te outfity:).

.::ZETH::.
Eeeee przed chwilą widziałem outfit wizarda i druida a teraz zamiast wizarda widze assasina :P

lol też tak mam :D no a nowe outfity zapowiadaja się świetnie... :) no ale to tylko te paccowe a normalne jakie będą?? :p kurde no i znowu najlepsza zabawa zatrzymuje się na barierze zwaną brakiem kasy na pacc ;(

Knight Simon Dark lord
jak dla mnie outfit wizarda rox XD i assasina kurde wszystkie będa zajebiste (mam nadzieje) i będzie trudno wybrać najlepszy dla nas

Angel of Death
27-07-2006, 00:56
Jakby nie wszyscy widzieli to dam może jeszcze raz te screeny tym razem tutaj.

http://www.tibiabr.com/images/barbarians.jpg

http://www.tibiamx.com.mx/knights.jpg

http://www.tibianews.net/img/staff/articles/hunter.jpg

Ragnar666
27-07-2006, 01:02
pogratulować tempa :kat:

ale poza tym tibia.pl dostała najgorszy wg. mnie screen z outfitami...
druid i barbarian r0x :wiking:

Magic Dru
27-07-2006, 01:15
a mi sie chce smiac:) po tamtym teaserze co 2 forumowicz pisal "outfity sux", "najbardziej to zje*** z outfitami", "napewno tego nie ubiore". a teraz?? teraz to kazdemu sie podoba:) dziwne?

@topic
mi tam sie podobaja kazde byle by nowe bo stare sie juz nudza;)

Kon Warrior
27-07-2006, 01:16
no no no, fajnie fajnie...
najbardziej podobaja mi sie outfity knighta i huntera (piorka rox :) )
outfit assasina jest natomiast troche smieszny

Pszemek LP
27-07-2006, 01:33
Huehe wreszcie jakaś zmiana w tej Tibii będzie :p Outfity nawet fajne. Takie... przyjazne xD A co do questów to dobrze że są, przynajmniej jakieś urozmaicenie i bedzie widać kto naprawde zasługuje na dany outfit :p Mi się tam najbardziej podoba knight i hunter :confused:

Adow Adan
27-07-2006, 01:36
a ma ktoś zdjecia przerobionych outfitów dla FACC?? tych 4 co są.

Thimburd
27-07-2006, 01:45
a ma ktoś zdjecia przerobionych outfitów dla FACC?? tych 4 co są.
Raczej 8, bo są kobiece i męskie :)

No, CipSoft wreszcie posluchał pragnień graczy - czyli nowych outfitów. Teraz wszyscy będa mieli dylemat - który wybrać. Ja mam takie szczęście że... nie gram już w Tibię ;) , ale z chęcią pobawię się nowymi outfitami jak tylko się pojawią. Bardzo ładne są te outfity (oczywiście jak na "silnik graficzyny" tibii), zastanawiają mnie pozostałe, bo przecież według zapowiedzi jest ich więcej. No, ten update przejdzie napewno do historii jako jeden z tych "większych" (coś jak update zimą 2003, czy ten wakacyjny sprzed 2 lat (albo roku, już nie pamiętam :P)). Już widzę tych ludzi biegających i szukających nowych outfitów i dodatków do nich - tak będą wyglądały pierwsze dni w Tibii - kto pierwszy zdobędzie trupią czaszkę dla knighta, albo wypasiony kapelusz dla sorca - bitwy i wojny, wyścigi i przechwałki, błaganie o pomoc w poszukiwaniach i dumne przechadzanie się w wypasionym stroju po ulicy w Thais (zazdrosne spojrzenia facc'owiczó) albo Tiquandy (wkurzone spojrzenia pacc'owiczów)... tak, to będzie coś czego ja nie mam zamiaru przegabić i oczywiście sobie popykam w Tibię przez pewien czas (a może wrócę do nałogu...). No, ogólnie outfity naprawdę zasługują na uznanie.

Pan i Wladca
27-07-2006, 01:50
Super, a najbardziej ciesze się z tego że już nie gram w tibie i mnie do niej nie ciągnie :baby:

Krakers
27-07-2006, 01:52
Raczej 8, bo są kobiece i męskie :)

No, CipSoft wreszcie posluchał pragnień graczy - czyli nowych outfitów. Teraz wszyscy będa mieli dylemat - który wybrać. Ja mam takie szczęście że... nie gram już w Tibię ;) , ale z chęcią pobawię się nowymi outfitami jak tylko się pojawią. Bardzo ładne są te outfity (oczywiście jak na "silnik graficzyny" tibii), zastanawiają mnie pozostałe, bo przecież według zapowiedzi jest ich więcej. No, ten update przejdzie napewno do historii jako jeden z tych "większych" (coś jak update zimą 2003, czy ten wakacyjny sprzed 2 lat (albo roku, już nie pamiętam :P)). Już widzę tych ludzi biegających i szukających nowych outfitów i dodatków do nich - tak będą wyglądały pierwsze dni w Tibii - kto pierwszy zdobędzie trupią czaszkę dla knighta, albo wypasiony kapelusz dla sorca - bitwy i wojny, wyścigi i przechwałki, błaganie o pomoc w poszukiwaniach i dumne przechadzanie się w wypasionym stroju po ulicy w Thais (zazdrosne spojrzenia facc'owiczó) albo Tiquandy (wkurzone spojrzenia pacc'owiczów)... tak, to będzie coś czego ja nie mam zamiaru przegabić i oczywiście sobie popykam w Tibię przez pewien czas (a może wrócę do nałogu...). No, ogólnie outfity naprawdę zasługują na uznanie.
LooooL, myslisz ze kazdy 10 lvl na PACCu zrobi te questy by zdobyc te helmy, czaszki itp ? Buaahah. Jednym z tych questow jest Banuta quest, i zrobisz go jak masz okolo 100 lvl ........ Wiec zadko sie kogos spotka z addonami

Thimburd
27-07-2006, 02:01
LooooL, myslisz ze kazdy 10 lvl na PACCu zrobi te questy by zdobyc te helmy, czaszki itp ? Buaahah. Jednym z tych questow jest Banuta quest, i zrobisz go jak masz okolo 100 lvl ........ Wiec zadko sie kogos spotka z addonami
Bardzo Cię przepraszam, ale nie mówię, że wszyscy będą biegać, przecież z mojego posta wyraźnie można przeczytać o tym, że inni będą zazdrościć itp. itd. A osób powyżej 100 lvl jest naprawdę dużo i nie widzę problemu, żeby były wyścigi między takimi osobami o to która będzie jako pierwsza miała dodatek. Następnym razem przeczytaj post 2 razy i zrozum, potem przed wysłaniem zastanów się po raz 3. I jestem przekonany, że nie wszystkie dodatki będą dla silnych graczy, co nie zmienia faktu, że powinieneś przeczytać mój post jeszcze raz i wyciągnąć z niego pewne wnioski i całą prawdę którą ten post przesyła w Twoją stronę... No chyba, że masz uszkodzony monitor i przeczytałeś: "hahah, pacie bendom biegac i szkac dodatkuf ja mam 5 leweel i tez bendem biegalo i szuam ich i mam juz pare i bendem spotykal na ruuku luci z addannami". -.-

Bamargera
27-07-2006, 02:05
Fajne nawet te outfity! Ciekawe jakie beda inne....

Pszemek LP
27-07-2006, 02:08

Nikt nie napisał że wszyscy na 10 lvlu z PACCiem będą mieli wszystkie dodatki ;> A skoro już zacząłeś pisać ;) O co chodzi w tym Banuta Queście?
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy w tych questach będą tylko do zdobycia dodatki do ubrania czy też różne itemy ;>

Vorden
27-07-2006, 02:11
Outfity sa spox zwlaszna Drutowskie :P
ale co z facc'ami, jesli bedzie taki kondon jak jest teraz to chyba koncze grac :/

Thimburd
27-07-2006, 02:14
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy w tych questach będą tylko do zdobycia dodatki do ubrania czy też różne itemy ;>
Raczej napewno będą nowe itemy, przecież to byłoby bezsensu, że powstałyby tylko questy w których nagrodą mają być dodatki. Była przecież mowa o pirackich skarbach, na które zapewne dużo osób ostrzy już runa, miecze i topory :) Nie ma się co martwić, nowe itemy będą napewno. Zastanawiające jest tylko to, czy powstaną jakieś średniej jakości nowe przedmioty czy może dodane zostaną jakieś legendarne i potężne, co jest chyba potrzebne, bo sporo osób już w sumie nie ma lepszych itemów do zdobycia...

Gilu90
27-07-2006, 05:37
Mi sie ten pomysł bardzo podoba :-)

Nareszcie CipSoft pomyslal :)

Dużo tu w temacie widze tekstu: czy facc'owice tez benda miec nowe outfity?

Odpowiedz: co wy jestescie slepie? jak byk wam tam pisze ze sie tez zmieni. Wydaje mi sie tez ze te outfity (wizzard itp) to sa dla facc a dla pacc tez benda mogli z nich korzystac tylko ze benda miec tez inne

@edit: sorry za 2 posty ale edytowalem tamty i wyszlo mi drugi :/

Kolidos
27-07-2006, 07:20
Świetne są te outfity. Szczególnie podoba mi się nowe wdzianko knighta. Nonono CipSoft się postarał :D!

na które zapewne dużo osób ostrzy już runa, miecze i topory :)

Hheheheehehe rozbawiłeś mnie :D Jak można ostrzyć runy? xD

Laster
27-07-2006, 07:41
No sorry ale szybkośc tibi.pl mnie poraża :(

xantera rox
27-07-2006, 07:59
omg totalna lipa tibia powoli zaczyna nudzic = ( nowe outofity mi się nie podobają niemowiąc o reszcie dodatków w nowym update :/

Borneo
27-07-2006, 08:00
Te outfity nie sa az takie zle ;) Myslalem ze bedzie gorzej

Bebop
27-07-2006, 08:21
Dla mnie jest super !!! :D

Gra'velo
27-07-2006, 08:30
A ja mam pytanie czy nie wiadomo już (zapewne nie:( ) kiedy będzie test sever.??X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( TEST SERVER PLAXXXXX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Duch Guardi
27-07-2006, 08:31
ehhh a ja myślałem że wczoraj zostanie ogłozony test serv dla wszystkich 8o

Gra'velo
27-07-2006, 08:32
Też tak myślałem alee... nie został ogłoszonyX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

KISIEL
27-07-2006, 08:33
Czemu wy się doczepiacie tego ze news jest późno?:o
Opanujcie się, nie pytajcie o to. W końcu są wakacje i nie każdy siedzi ciągle przy komputerze i nie czeka na newsy, jak co poniektórzy.8o

A co do tematu. Stroje są w porządku.
Ciekawe jak będą wyglądać jak się je powiększy. Bo chyba większość gra na rozciągniętym ekranie. I dlatego mam nadzieje ze nie będą zbyt rozmazane.:D

Gra'velo
27-07-2006, 08:37
weź człowieku idź nie wiesz o co nam chodzi Lol
Ja chcem test server poniewaz chcem zobaczyc jak wyglada to wszystko, widac że od niedawna grsz w tibie8o

Bebop
27-07-2006, 08:38
Testserv będzie pewnie tydzien przed update :/
Niechce mi się tak długo czekać X(

adura
27-07-2006, 08:39
Tibii.pl gratulujemy szybkości

Alojzy Mamriel
27-07-2006, 08:49
fajne stroje jak bedzie up to bedzie co ponosic
ps:tibia org była 1 z tym newsem co swiadczy ze tym razem byli szybsi , ale ja zawsze wole tibie.pl:D

wiecej stron bylo z tym newsem szybsi, ale nie podam linkow do "konkurencyjnych" stron.

Gra'velo
27-07-2006, 08:56
Testserv będzie pewnie tydzien przed update :/
Niechce mi się tak długo czekać X(
No tak tylko kiedy Update ?? nie wiadono :evul: X( X( X( X( 8o X( X( X( ;( ;( ;( ;(

Bebop
27-07-2006, 09:10
No tak tylko kiedy Update ?? nie wiadono :evul: X( X( X( X( 8o X( X( X( ;( ;( ;( ;(

Ja słyszałem że koło 11 :gazeta: , ale czy to prawda to nie wiem :/

Gregor van Hellsing
27-07-2006, 09:11
Outfit maga - chvjnia straszna.

Nie zauważyłeś bałwanie, że Cipsoft zawsze robi śmiesznie te montarze? Niedopracowane? Poczekaj, aż pobierzesz update i dopiero potem wypisuj opinie. A tak pozatym, to tutaj storjów dla Maga nie było.

Adner
27-07-2006, 09:21
(Patrzy w kryształową kulę)

Mmmm.... widzę... że te wyglądy są tylko dla graczy z kontem wykupionym... mmm... dla graczy z kontami bezpłatnymi... zostają przerobione stare co mieli...

Nieugiety
27-07-2006, 09:24
Nono....
Od czasów tibi 7.4 to pierwsza, lepsza rzecz.

Aynahanir
27-07-2006, 09:33
a kiedy wprowadzą te nowe outfity? FACCowe

Mial Nika
27-07-2006, 09:57
Update powinno być koło 11 sierpnia czyli w moje urodzinki ...... Outfity takie sobie ..................... chca zalagodzic ten zal knightow o strzelaniu na battle i daja nam najlepsze outfity my sie i tak buntujemy PZDR DLA WSZYSTKICH RYCERZY

matiiii
27-07-2006, 09:58
@up2
pewnie nigdy

nowe profesje tez beda bo nie doinformowany jestem ? assasin jakis lowca

i kiedy te upade tak dolkadnie?

edit
juz wiem ze w sierpniu thx up

rycerze sa poszkodowani :(

edit2
down
no dieki za odpowiedz bo nie wiedzialem

Mial Nika
27-07-2006, 10:00
nie bedzie nowych profesji l0l..... Assasin to zapewne paladyn

Pawelan
27-07-2006, 10:02
Strój druida (ten z białym futrem na głowie. To facet czy dziewczyna?) fajny, nie powiem, strój huntera też nawet całkiek całkiem ale ja ucieszyłbym się berdziej z wiadomości o publicznym teście...

@Up
http://tibianews.net/article.asp?Id=394
Tu masz strój huntera. Wedug mnie to jest bardziej paladyn. Ale profesje są 4 a PACCe będą mogli wybrać jeden z 15 to nie każdy musi przedstawiać jakąś profesję nie?

Edit2: Outfit knighta tez fajny tylko do wizarda mam jakieś mieszane uczucia. Jak znam życie nie będe w stanie wykonać żadnego questu na outfit i bede biegał w starym :P

Mial Nika
27-07-2006, 10:03
a ja wolal bym zeby dali nam dzisiejsza grafe itp , a do regul zebysmy wrocili do tibi 7,4 pewnie wiele osob sie ze mna zgadza

Pozun
27-07-2006, 10:07
Super super suuper Pacc nadchodzi

Mial Nika
27-07-2006, 10:08
www.tibian.patrz.pl <<<Jak mysle jak zryja knightow to slucham se tej piosenki................... !! ROX!! Please

morwi
27-07-2006, 10:09

jak jużto ranger, a nie assasin...

tyon zygathh
27-07-2006, 10:10
nie no znowu Outfity Dal Pacc jak dlugo tak jeszcze bedzie??!!;( ;( ;(

Mial Nika
27-07-2006, 10:11
ow no to dzieki ze poprawiles mnie ;-) sorry za bledy ... a co do tego jestes z raciborza?? mam tam rodzine i tam jezdze ;-P a mieszkam na 2 koncu polski

Aex
27-07-2006, 10:13
No fajnie.... Paccowi gratuluje outfitów..
Mogliby zarzucić Faccowi CHOCIAŻ jeden , skromny outfit z bramką na ,plax,
50+ lvl. Poprawili te cztery ( osiem ) outfity - ujdzie, ale perspektywa noobków
w depo mogących zmienić outfit na taki jaki ja mam mnie załamuje.
Każdy Faccowiec to potencjalny nabywaca PACCa ( lvl większy - prawdopodobieństwo większe ) ,więc mogliby zachęcić graczy z darmowym kontem do dalszej Gry.... No ale jak widać - nie mogą:baby:

morwi
27-07-2006, 10:15
No fajnie.... Paccowi gratuluje outfitów..
Mogliby zarzucić Faccowi CHOCIAŻ jeden , skromny outfit z bramką na ,plax,
50+ lvl. Poprawili te cztery ( osiem ) outfity - ujdzie, ale perspektywa noobków
w depo mogących zmienić outfit na taki jaki ja mam mnie załamuje.
Każdy Faccowiec to potencjalny nabywaca PACCa ( lvl większy - prawdopodobieństwo większe ) ,więc mogliby zachęcić graczy z darmowym kontem do dalszej Gry.... No ale jak widać - nie mogą:baby:

zachęcają dodawając w updatach wszystko dla pacc, bo po co ludzie mieliby kupować pacc jak wszystko można mieć na facc ?

@mial nika
ta jestem z raciborza

Vision
27-07-2006, 10:16
Buszmenskie outfity -___-

Chcielismy ..mamy xd

Pedziej
27-07-2006, 10:17
Jak trzeba zagadac do NPC żeby powiedział jak zdobyć dodatek do offta
jak juz to widomo to prosze o odpowiedz

Mial Nika
27-07-2006, 10:17
:-p!! ten raciobórz to wioska szukałem po calym miescie i kafejki internetowej nie moglem znalesc ale tak to zajebiscie pojechalem se w gory pozniej i do czech ;-D

morwi
27-07-2006, 10:20
Jak trzeba zagadac do NPC żeby powiedział jak zdobyć dodatek do offta
jak juz to widomo to prosze o odpowiedz

z questa ? czytaj newsy może ?

@mial nika
to trza być kompletnym debilem chyba żeby nei znaleźć kafejki...

Vision
27-07-2006, 10:20
[QUOTE=tyon zygathh]nie no znowu Outfity Dal Pacc jak dlugo tak jeszcze bedzie??!!;( ;([quote=tyon zygathh]

Do momentu kiedy pacc przestanie byc dla nich zyskiem ? ;/.Tibia to gra dla facc...lecz kiedy wdzisz co maja pacc (outfity/miejsca do expa itp.) kupujesz i Ty pacc-a. Kiedy kupisz 1 bedza nastepne..tak to sie kreci :p

Mial Nika
27-07-2006, 10:21
wiesz to troche duze miasto ;-D i nie moglem naprawde znalesc bo bylem tam po raz pierwszy >.<

Alien Wight
27-07-2006, 10:22
spoko ale druid z diablo zaczerpnięty...mam na mysli te hełmy-głowy wilka

morwi
27-07-2006, 10:25

raz narzekacie że tibia nei przypomina innych gier bo paladyn jest taki, a to jest takie, siakie czy kurwa jeszcze jakieś inne, a potem zaś gadacie że pomysły są ściągane z innych gier ...

MiCh@eL
27-07-2006, 10:28

No i co z tego...Mnie sie podoba ;]

coconut
27-07-2006, 10:29
mam pyanie... czy ten knight co jest na reklamach outfitow to dla facc?? (raczej mi sie nie wydaje bo ma addony only pacc wiadomo) jak nie to da ktos zmienionego knighta i knightke (moja postac to dziewczyna ;p)

Gemo
27-07-2006, 10:30
A możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym knightem z jakimś celowaniem czy co? bo niema juz tego starego news'a i sobie niemoge przeczytac. Pliska wytumaczta mniie:):P:P:evul: :baby: B)

coconut
27-07-2006, 10:31
A możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym knightem z jakimś celowaniem czy co? bo niema juz tego starego news'a i sobie niemoge przeczytac. Pliska wytumaczta mniie:):P:P:evul: :baby: B) LOL o jest w newsach w dziale na forum -.-'
@edit nikt mi jeszcze nie odpowiedzial (przy takim rozwoju tematu to dziwne)

Mial Nika
27-07-2006, 10:38
chodzi mi... o to ze bedzie mozna strzelac na battle jak do potworow .<Knight ma przerypane>
Santaima <pacc ma przerypane>
Zabieranie loota przez tego kto najwiencej zabral hitow <Bloker ma przerypane>

............

siniestro
27-07-2006, 10:39
nie wiem czy mi sie tylko wydaje czyt to prawda ze barbarzynca na donym prawym obrazku nosi sca :wiking: 8o :P
edit: to nie sca pewnie ale w koncu widac bron :)

Mial Nika
27-07-2006, 10:40
tak to Sca przynajmniej mi sie tak wydaje :-)

morwi
27-07-2006, 10:42
chodzi mi... o to ze bedzie mozna strzelac na battle jak do potworow .<Knight ma przerypane>
Santaima <pacc ma przerypane>
Zabieranie loota przez tego kto najwiencej zabral hitow <Bloker ma przerypane>

............

stiamina normalny gracz nie gra non stop więc jakby gral przez cały dzień 8h to choćby przez noc mu się to zregeneruje, albo na odwrót
jak shoter podejdzie do loota to poprostu bloker zbiera manatki i zmywa sięz huntu, chyba że wcześniej inaczej ustali się do kogo należy loot

Mial Nika
27-07-2006, 10:44
lol smieszny jestes......... ja moglbym grac wiencej niz te glupie 50 cos godzin..... a tak to tylko trace premium.acc

siniestro
27-07-2006, 10:44
wg mnie outfity zaj**iste ale zespuli outfity kobiet :/ wogole tu moge przypomniec wypoweidz Gimliego z LotR "krasnoludzkkie kobiety wygladaja jak mezczyzni, bo tez maja brody" :) teraz za abrdzo babki beda przypominac facetów, ale z drugiej strony mam w to wyje**ne bo gram facetem :P

Drakon
27-07-2006, 10:46
Suuper
Przyda sie w Fake'ach :D

Bebop
27-07-2006, 10:46
Ale postać bedzie się męczyła dopiero po 56 albo 55 godzinach, a podczas 14 ostatnich będzie zdobywać połowe mniej expa!!!
Wątpie żeby ktoś grający bez bota wytrzymał przed kompem 40 godzin, a nawet jak ktoś dzieli konto to nie gra 24h na dobe.
Więc uczciwy gracz nic na tym nie straci.

Lord Wardi
27-07-2006, 10:47
Te outfity są ciekawe, nalepszy assasin i wizard ^^ Według mnie, to są stroje dla facca...
A nie wiem, czemu tak narzekacie na outfit druida... Że nosi łeb misia na głowie i ma sukienkę (man xD) ze słomy... Przecież druid, to profesja magiczna, lacznicza, związana z naturą... Nie wiem jak to dokładnie opisać :P
A jeszcze cieszyłbym się z nowych profesji :confused:

PS: I nie czepiajcie się, że news pojawiłsię późno, bo przecież admini nie siedzą ciągle na tibia.com i odświerzają strony... Mają własne sprawy ("Ojciec says: Synku, idę na dziw... Znaczy sie... Musze wyjsc no ;>" Pozdro Kwaso :P) xD

Mial Nika
27-07-2006, 10:48
Jaj .... >.<!! ja wytrzymam nawet 40 godzin w zime

Bebop
27-07-2006, 10:49
Te outfity są ciekawe, nalepszy assasin i wizard ^^ Według mnie, to są stroje dla facca...
A nie wiem, czemu tak narzekacie na outfit druida... Że nosi łeb misia na głowie i ma sukienkę (man xD) ze słomy... Przecież druid, to profesja magiczna, lacznicza, związana z naturą... Nie wiem jak to dokładnie opisać :P
A jeszcze cieszyłbym się z nowych profesji :confused:

PS: I nie czepiajcie się, że news pojawiłsię późno, bo przecież admini nie siedzą ciągle na tibia.com i odświerzają strony... Mają własne sprawy ("Ojciec says: Synku, idę na dziw... Znaczy sie... Musze wyjsc no ;>" Pozdro Kwaso :P) xD

Te całkiem nowe outfity są tylko dla PACCa.

Mial Nika
27-07-2006, 10:50
nie prawda dla facc tez napewno cos zrobia....... >.<

Bebop
27-07-2006, 10:52
nie prawda dla facc tez napewno cos zrobia....... >.<

Dla FACC stare outfity zmienią wygląd, bo cała grafa się ogólnie zmienia.

Mial Nika
27-07-2006, 10:53
ja was nie rozumiem zamiast panikowac co 2 sekundy na tym forum to byscie se zrobili loota na 120k i kupili pacca >.< od kogos

siniestro
27-07-2006, 10:55
heheh mi tam sie podoba wszystko bo nawet jezeli nie bedzie dla facc t owciaz jest coz z tibia.org....... xP
btw. candia i menera facc. i co.... 316 osób online!!!! pchac sie d oqrwy maci xD

morwi
27-07-2006, 11:03
lol smieszny jestes......... ja moglbym grac wiencej niz te glupie 50 cos godzin..... a tak to tylko trace premium.acc

mówie o normalnych graczach którym starczy te 8 godzin i którzy coś robią poza siedzeniem przy kompie , a nei o takich jak ty

Mial Nika
27-07-2006, 11:04
mama cie nie kocha czubie

Bebop
27-07-2006, 11:07
mama cie nie kocha czubie

O takich ludziach można mówić tylko tak :D

Fire glutek
27-07-2006, 11:09
Mi sie stroje podobaja, zreszta wlaze na tibia.org.pl i jest topic o outfitach to natychmiast zamykam stronke i czekam az uwas sie pokaze bo wole wasza stronke ^^

P.S teraz to kazdy jest zadowolony a wczesniej to przeklinali na tego update :)

Cloy
27-07-2006, 11:11
Sorry ale musze no K u r w a M a c ! a dla FACCow nic nie ma, no ja p i e r d o l e X(

Bebop
27-07-2006, 11:11
Mi sie stroje podobaja, zreszta wlaze na tibia.org.pl i jest topic o outfitach to natychmiast zamykam stronke i czekam az uwas sie pokaze bo wole wasza stronke ^^

P.S teraz to kazdy jest zadowolony a wczesniej to przeklinali na tego update :)

Ja jestem za od samego początku :D B) :]

Sir Van
27-07-2006, 11:13
Pytanko... bo mi kumple w 100% pomieszali... X( Te new otufity ktora pokazane sa tu i na tibia.org.pl sa tylko dla pacc? Bo mi jeden kumpel mowi ze nie, a drugi i trzeci ze tak... i mi sie miesza... bo PODOBNO maja dac jakies new outfity dla facc oprocz tego ze poprawili...:baby:

xedhgyr zezathyn
27-07-2006, 11:17
troche wyjaśnień(może już ktoś pisał ale nieczytałem całego tematu bo niemam czasu)
to są outfity które każdy PACC ma od początku,bez wykonywania qestów
-Strój barbarzyńcy
-Strój orientalny<jeszcze niebyło screena>
-Strój druida
-Strój czarnoksięznika
a te outfity będą potrzebowały wykonania qesta i PACCA:
-Strój zabójcy
-Strój żebraka<jeszcze niebyło screena>
-Strój pirata<jeszcze niebyło screena>
-Strój szamana<jeszcze niebyło screena>
dodatki będą do KAŻDEGO outfitu:jeden łatwiejszy,drugi trudniejszy do zdobycia.oczywiście dodatki only for pacc

a na dodatek wszystkie outfity będą zmienione<w tym szczegulnie outfit knighta,dlatego ta zmiana została zscreenowana>

p.s.:
skąd wiecie że z banuta qestu jest dodatek/outfit??

Adow Adan
27-07-2006, 11:19
Po 1. FACC'e będą mieli "tylko" zmienione outfity czyli będą mieć cztery "stare"(czytaj. polepszone) outfity. jak narazie oczywiście

Po 2. Robi się tutuaj OFFTOP jakiego niewidziałem jeszcze. Co dodaje do tego tematu zdanie napsane przez Mial Nika?? NIc. Zwykłe napisanie postu zeby się podniecić ze ktos ją(Go) zauważy.

Po 3. Zrozumcie ze nie każdy siedzi ciagle przed kopem. Niektórzy oprucz bycia Adminów tibi.pl mają tez inne prace i nie są 24h na dobe. Jeżeli ktoś nie napisał wcześniej posta to dobrze ze wogule został napisany a nie czepiajcie sie ze tak puzno.

Bebop
27-07-2006, 11:19
Pytanko... bo mi kumple w 100% pomieszali... X( Te new otufity ktora pokazane sa tu i na tibia.org.pl sa tylko dla pacc? Bo mi jeden kumpel mowi ze nie, a drugi i trzeci ze tak... i mi sie miesza... bo PODOBNO maja dac jakies new outfity dla facc oprocz tego ze poprawili...:baby:

Te nowe na zdjęciach są dla PACCa, a FACC ma tylko poprawione.

Naxus
27-07-2006, 11:25
Wszedzie juz byl news tylko nie na tibia.pl ;]

blontmatys
27-07-2006, 11:25
Żaden z nowych strojów mi sie nie podoba, reszta w porządku lecz wolałbym żeby zostawili oprucz tych stare, te co były.
Pewnie teraz większość uważa mnie za odmieńca ale ja po prostu wyrażam swoją ponię.

Vlad Dracula
27-07-2006, 11:27
Może nowy "strojik" przyniesie mi szczęście,bo jak narazie to kiszka z tym 23 lvl.CODZIENNIE umieram ;(

Umcik
27-07-2006, 11:45
Niby z kąd sie biorą te newsy na stronach fanowskich? Z Tibia.com ! Więc tam news zawsze będzie pierwszy. Jak nie znacie angielskiego to wasz problem i musieliście czekać :P

lord of mag
27-07-2006, 12:11
ja nie rozumiem oco hodzi muwia ze to jest a tego w rl tibia nie ma :( pomocy X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Niggellis
27-07-2006, 12:14
Straszna chała z tymi otfitami. To nie fair, że narzucają nam na siłe styl ubierania sie! Według mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby zachowanie starych outfitów dla FACC i dla PACC + dodanie nowych.X(

Lecter Shan
27-07-2006, 12:24
[ironiia] Ta, wogóle najlepiej by było jakby nasz wygląd zależał od naszego EQ. [/ironia] Jest fajnie bo przynajmniej cos się zmieni. Bo co to by było gdyby facc- land i grafa dla facc była taka sama, a pacc mieli by na swych kompach dwa razy lepsza grafe? Dopiero byście psioczyli i narzekali:crusader:

Kaito Yamaro
27-07-2006, 12:27
Sorki, ale to jest jakieś dezorientujące ; D

4 dotychczasowe outfity dla FACC zostaną zmienione
3 dotychczasowe outfity dla PACC zostaną zmienione

x nowych outfitów będzie można założyc od razu (PACC)
y nowych outfitów będzie można założyc po questach (PACC)

x+y=8

Tylko - które outfity i ile będzie można założyc od razu, a które i ile po questach?

quo
27-07-2006, 12:36
mm mnie ciekawi outfit assaina i barbarzyncy .. czyzby to nowe profesje wchodzily ?

Pszemek LP
27-07-2006, 12:39
a na dodatek wszystkie outfity będą zmienione<w tym szczegulnie outfit knighta,dlatego ta zmiana została zscreenowana>

To znaczy że ten pokazany outfit knighta to outfit dla facc czy źle zrozumiałem? 8o

Kubalolz
27-07-2006, 12:49
bardzo fajne outfity :D:D
@down
skad go masz?? o0

Angel of Death
27-07-2006, 12:53
Outfit żebraka/biedaka jest naprawde świetny :D (ten z lewej) musze go zdobyć i bede w nim chodzić :P Przypomina mi on pewnego jaskiniowca z gry na pegazusa ;P (dokładnie big nose the caveman ;p)
http://www.members.lycos.co.uk/angel1122/outf.PNG

@Up Widziałem na teście i zrobiłem screena, niestety mam facc tym charem i praktycznie nikogo nie ma i za dużo sobie pooglądać nie moge =[

Jeszcze taki dodatek widziałem

http://www.members.lycos.co.uk/angel1122/outfit.PNG

To znaczy że ten pokazany outfit knighta to outfit dla facc czy źle zrozumiałem? 8o

Tak ten outfit to jest przerobiona grafika outfita dla FACCA (sry za pomyłke, najpierw napisałem pacc ;s) ale dodatki może zdobyc tylko pacc.

Crova33
27-07-2006, 12:53
Te pokazane outfity w newsie to nie wszystkie byly, i czy beda kiedys pokazane przed updatem??

Kubalolz
27-07-2006, 13:09
@Angel~

ty jestes senior tutorem czy juz jest otwarty test server??

@down
pewnie nie dojdzie zaden :/

ari2423
27-07-2006, 13:09
fajne, fajne najlepsze wedlug mnie to od druida i sorka ( ta czacha xD)]

mam pytanie czy dojdą nowe profesje ( barbarzyńca, assasin), czy pallek zmieni nazwe na Hunter ?

Maciej Shaman
27-07-2006, 13:30
Super Nowe Ubranka B)

Rascal Alton
27-07-2006, 13:55
Spoko są nowe outfity knighta(a taką profesją właśnie gram)
No to widze że oplacało sie zbierać na pacca.

Iontz
27-07-2006, 14:04
O FUJ!

Ohydne, przeładowane outfity. Mi już bardziej się podobają te, co są teraz. Przynajmniej lepiej pasują do klimatu Tibii. Te są jakieś takie za bardzo... tropikalne :). Coś mi się wydaje, że przez długi czas się nie będę mógł przyzwyczaić.
Jednak grafika z 7.5 rządziła. Pewnie powiecie, że następny, co mówi "PLZ BACK TIBIA 7.5", ale naprawdę tamta grafika + outfity były dobre. To w taką Tibię grałem, z tą prostą, estetyczną grafiką. A teraz, jak patrzę, to mi się płakać chce. Przecież CIPSoft ruinuje to, co najbardziej budowało klimat - "staroceerpegową" grafikę.

Iontz
27-07-2006, 14:05
Sorry, problemy z internetem. Skasujcie.

Angel of Death
27-07-2006, 14:10
@Angel~

ty jestes senior tutorem czy juz jest otwarty test server??

@down
pewnie nie dojdzie zaden :/

Zwykli tutorzy też mają wstep na prywatnego testa a ja właśnie nim jestem ;p

Misiasty
27-07-2006, 14:14
Jakos nie kumam, czy nowe outfity beda TYLKO dla pacc?

Te stare outfity beda zmodyfikowane i chyba bede tez dostepne dla facc
(tak mi sie wydaje przynajmniej)

Misiasty
27-07-2006, 14:19
Nawet fajne te outfity, myslalem ze bedzie gorzej

Bebop
27-07-2006, 14:19
mm mnie ciekawi outfit assaina i barbarzyncy .. czyzby to nowe profesje wchodzily ?

Jestes chyba 3 osobą, która o to pyta. Ile razy można mówić że nie !!! X(

Divin Rax
27-07-2006, 14:29
Outfity sa z.......e! Ale kiedy sa aktualizacje ,napisz ktos prosze.;(

Ch!ni0L
27-07-2006, 14:43
Wreszcie jakieś fajne stroje dla facców :) Nie myślałem że będą tak fajne 8o

..::QRAS::..
27-07-2006, 14:52
Polowa ludzi co wypowiada sie w tym temacie to idioci i frajerzy , powtarzaja jeden temat z 30 razy i zadaja tak banalne pytania ze bania mala , gdyby wiekszosc przeczytala caly temat napewno nie bylo by tyle glupich i niepotrzebnych pytan ale coz Nobish 4ever.

@temat

Mi ogolnie najbardziej podoba sie stroj Wizarda z takimi naramiennikami wielkimi , wyglada tak mastrualnie :D

pijany rolnik
27-07-2006, 15:06
fajne te outfity!!

Lord Gumio
27-07-2006, 15:06
dosc ciekawe i urozmajcone stroje mi najbardziej przypadl do gustu outfit huntera i jesli bedzie dostepny odrazu wtedy skorzystam z tego ubioru :)

Hard Truck
27-07-2006, 15:30
Mi sie podobają. Gratz dla CipSoftu za pomysł sam.

Kazik Lord
27-07-2006, 16:25
Rox wreście ta gra nie będzie nudna bo samo expienie lub skilowanie nie nudzi a tera se będzie można podziwiać stroje :)

BRB KIEDY JEST TEN UPDATE ????????

Alvonzo
27-07-2006, 16:30
te outfity znowu beda tylko dla pacc?? to jest not fair. facc poraz kolejny zostal w beszczelny sposob ominiety.....;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Piotrek Marycha
27-07-2006, 16:34
te outfity znowu beda tylko dla pacc?? to jest not fair. facc poraz kolejny zostal w beszczelny sposob ominiety.....;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
umiesz czytac??? TE 4 PODSTAWOWE STROJE BEDA ZMODYFIKOWANE

lisek1050
27-07-2006, 16:37
No fajne quiffty :).

Ale ja chyba pozostaję przy swojej :)

No chyba że jakaś mi się spodoba :P

Kazik Lord
27-07-2006, 16:37

Z twoich danych wynika że masz pacc więc co sie martwisz ..a pozatym 4 stare dla facc zostaną zmienione Jak wyżej kolega już to objaśnił :P

No fajne quiffty :).

Ale ja chyba pozostaję przy swojej :)

No chyba że jakaś mi się spodoba :P

Na 100% nie pozostaniesz przy swoim outficie bo sie zmieni hehe :P

lisek1050
27-07-2006, 16:48
X( No ale szkoda że więcej jest dla paccow no

atka
27-07-2006, 16:49
Rox wreście ta gra nie będzie nudna bo samo expienie lub skilowanie nie nudzi a tera se będzie można podziwiać stroje :)

A Ty rewie mody chcesz ,;czy grac?;)
Co do uptade,nie ma co sie podniecac,lepiej z rezerwa podejsc zeby sie pozniej (znow)nie rozczarowac

07:57 Przemq: tu jest glupio bo niemzna zajebywywac ludzi(o npvp)

lisek1050
27-07-2006, 16:58
no no :)

Ej a ja mam dobrze napisane?

Gildia Thais

Świat Harmonia

dobrze to mam czy odwrotnie? proszę o odp.8o

Voldus15
27-07-2006, 17:05
Pomyśl i nie rób z siebie idioty !

Rezy
27-07-2006, 17:26
mi sie tam outfity podobają
jak mi sie uda uzbierac to kupuje pacca i bede nosil outfit druida
musze zodbyc addona z czapkom wilka/niedzwiedzia :p

FORCE
27-07-2006, 17:29
Wcześniej chyba źle to zrozumiałem....

TO JEST WYJE@@@@@!!!!!!!!!!!! :] :] :] :] 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Mati66
27-07-2006, 18:10
Ten strój z misiem na głowie dla druida jest cudny:D
Gram druidem więc bede go nosił;)
I dla Assasina tez jest super, ale ciekawe jakie cza na to rozwiązać questy8o

henry[tm]
27-07-2006, 18:18
No, to się CIPSOFT postarał :baby:

Ten update będzie jeden z lepszych 8o

Pozdrawiam! :baby:

pijany rolnik
27-07-2006, 18:26
swietne outfity !!!!!!!!!!!!!

Angel of Death
27-07-2006, 18:29

Omfg palancie, jak mnie wnerwiają te twoje debilne posty powtarzane kilka razy w temacie -.- (pamietam w ogłoszeniach wyników konkursu sms conajmniej 6x napisał "moze nastepnym razem mi sie uda" .. n/c)

Terry664
27-07-2006, 19:07
Te outfity wyglądają strasznie głupio , teraz są najlepsze moim zdaniem .
Wyglądają troszke jakby tibia cofneła się o kilkaset lat wstecz, te wszystkie czapki z niedźwiedzia i inne dzikie węże . Pomyślcie teraz np. outfit Pacc (dama w sukience;p ) , zmieni się w jakiegoś starożytnego homo erectusa z futrzaną czapką obwieszonego jakimiś szmatami . Ogólnie gracze będą wyglądać bardziej jak te małpy z Tiquandy niż jak ludzie.

Golbud
27-07-2006, 19:24
Co wprowadza jakas fajna nowosc To tylko dla Graczy PACC juz mnie to wkurza!!X(
Moze pomysleli by o Graczach FACC :p

Ragnar666
27-07-2006, 19:27

weźź koleś przestań w kółko postować jedno i to samo.... ja już w pewnym momencie myslałem że 4 raz czytam tą samą stronę -.-'

dajcie mu bana albo knebel w usta, tudzież kajdany na łapy :spam:

Rywin_Capy
27-07-2006, 19:30

W jakim jezyku to napisales? to sie kupy nietrzyma a jak cos to BRB= Be right back czyli po naszemu zaraz wracam lub bede za chwile, a zapewne chodzilo ci o BTW= by the way <tak przy o kazji w naszym tlumaczeniu>

Golbud
27-07-2006, 19:37
Wyglada mi to na jezyk Polski Jesli Niezaowazyles :D :D :D
A co do tego Bledu To Racja B)

Golbud
27-07-2006, 19:40
Wyglądają troszke jakby tibia cofneła się o kilkaset lat wstecz, te wszystkie czapki z niedźwiedzia i inne dzikie węże . Pomyślcie teraz np. outfit Pacc (dama w sukience;p ) , zmieni się w jakiegoś starożytnego homo erectusa z futrzaną czapką obwieszonego jakimiś szmatami . Ogólnie gracze będą wyglądać bardziej jak te małpy z Tiquandy niż jak ludzie.

Wydaje Mi Sie Ze Masz Racje !!!
Faktycznie moze troche przyglupawo Wygladaja ale napewno lepiej niz te co Sa xD :D

Czerwony PK
27-07-2006, 20:37
Najlepsze w tym upie to jest to że wypowiadają się tu osoby na 11 lvlach które myślą tylko o nowych outfitach i o robieniu pi******nych soczków i rumu. To że od teraz tibie będzie sama sobie aimbotem to już trzeciorzędna sprawa. A zreszto co każdy news związany z updatem odczucia na tym forum zmieniają się o 180 stopni...
n/c

Bebop
27-07-2006, 20:43
Najlepsze w tym upie to jest to że wypowiadają się tu osoby na 11 lvlach które myślą tylko o nowych outfitach i o robieniu pi******nych soczków i rumu. To że od teraz tibie będzie sama sobie aimbotem to już trzeciorzędna sprawa. A zreszto co każdy news związany z updatem odczucia na tym forum zmieniają się o 180 stopni...
n/c

Cóż takie życie :)

Pan Vivi
27-07-2006, 20:55
nie rozumiem to i no bedzie dla paccow??? a dal faccow bedzie cos nowego??? powiedzcie plz :baby: :baby:

Bebop
27-07-2006, 20:57
nie rozumiem to i no bedzie dla paccow??? a dal faccow bedzie cos nowego??? powiedzcie plz :baby: :baby:

Przeczytaj temat to będziesz wiedzieć!!!
Przecież jest napisane. X(

Vrael
27-07-2006, 21:08
One word: Cool! :D

Iontz
27-07-2006, 21:12

No. Jeden z mądrzejszych postów w tym temacie. CIPSoft powoli "ociepla" Tibię. Wszystkie tropikalne wyspy, no to teraz outfity - w stylu a' la Kali z Buszu. Mam jedno zastrzeżenie - homo erectus był prehistoryczny, a nie starożytny :p

Ale ten outfit druida - a fe! Przecież druidzi nie wyglądali jak jakieś dzikusy z łbem niedźwiedzia na głowie. Ja druida widze jako starca z drewnianą laską, w zielonym, długim płaszczu.

Pszemek LP
27-07-2006, 21:14
Najlepsze w tym upie to jest to że wypowiadają się tu osoby na 11 lvlach które myślą tylko o nowych outfitach

Eeee... bo obecny temat jest akurat o nowych outfitach? A poza tym nie są tu same 11 lvle ;)

Kraon
27-07-2006, 21:21
Mi się tam podobają nowe outfity.
Może i outfity wygladaja na dzikusów, no tak ale np. taki babarian jak ma wyglądać ? Ma mieć najlepszą zbroje -,- ? A co do druidów, druidzi to celtyccy kapłani , a były z tego co wiem były mniej i bardziej dzikie plemiona celtów...

Iontz
27-07-2006, 21:45
Mi się tam podobają nowe outfity.
Może i outfity wygladaja na dzikusów, no tak ale np. taki babarian jak ma wyglądać ? Ma mieć najlepszą zbroje -,- ? A co do druidów, druidzi to celtyccy kapłani , a były z tego co wiem były mniej i bardziej dzikie plemiona celtów...

Druidzi byli celtyckimi kapłanami, racja, ale mimo, że były takie i takie plemiona, to druidzi byli na poziomie. http://pl.wikipedia.org/wiki/Druid - można sobie poczytać. Pisze tam, że zajmowali się filozofią i nauczaniem. A to, jak wiemy wszyscy, najlepiej robi się z niedźwiedzim łbem na głowie :).

Dalej, można jeszcze kontynuować o... berserkach i ulfserkach :) Berserk to w języku staroskandynawskim "skóra niedźwiedzia", a ulfserk - "skóra wilka". I faktycznie, tu nie miałbym nic przeciwko niedźwiedziej czapie. Więc, moim zdaniem, outfit druida się bardziej nadaje dla barbarzyńcy. Natomiast, nie wiem czemu, patrząc na Barbarian Outfit mam skojarzenia z wczesnymi filmami fantasy typu "Neverending Story". Naprawdę, Tibia cofa się w czasie.

Kibic Interu 215
27-07-2006, 23:54
Beznadziejne Outfity tak jak cała tibia !!!Tibia to gówno nie grajcie w nią bo sie uzależnicie!!!

Angel of Death
28-07-2006, 00:07
Beznadziejne Outfity tak jak cała tibia !!!Tibia to gówno nie grajcie w nią bo sie uzależnicie!!!

Tak samo jak można się uzależnić od każdej innej gry MMORPG i nie tylko -.-

uni
28-07-2006, 00:56
a ja sie tam ciesze z nowych outfitow :P jestem poczatkujacym Tibijczykiem (gram niecaly miesiac) no i widze ze jakis wieszy update sie czykuje ;)
ogolnie spoko to wyglada :)
ale przeciez ten patch to nie tylko nowy wdzianka ;)
Z tego co czytalem wczesniejsze wypowiedzi innych graczy jest mozliwosc chodzenia pod woda ... ale czy to w klimacie tibii ?

Btw. wie ktos kirdy ma wyjsc ten update ??

Altharion
28-07-2006, 01:11
Outfity sa w porzadku.
Wreszcie jakies urozmaicenie -.-

Ciekawa rzecz z tymi questami na te Adonny.

Co do tych fotek.
Na fotce Assasinów w górnym lewym rogu widac glówke jakiegos (chyba) nowego potworka ;)

witeks44
28-07-2006, 08:46
dlaczego pokazaliście te stroje jak jeszcze ich nie ma??;( :elf: :kon: :wiking: :sword: :topornik2 :2handed:

lathios
28-07-2006, 08:48
Druidzi byli celtyckimi kapłanami, racja, ale mimo, że były takie i takie plemiona, to druidzi byli na poziomie. http://pl.wikipedia.org/wiki/Druid - można sobie poczytać. Pisze tam, że zajmowali się filozofią i nauczaniem. A to, jak wiemy wszyscy, najlepiej robi się z niedźwiedzim łbem na głowie :).

Dalej, można jeszcze kontynuować o... berserkach i ulfserkach :) Berserk to w języku staroskandynawskim "skóra niedźwiedzia", a ulfserk - "skóra wilka". I faktycznie, tu nie miałbym nic przeciwko niedźwiedziej czapie. Więc, moim zdaniem, outfit druida się bardziej nadaje dla barbarzyńcy. Natomiast, nie wiem czemu, patrząc na Barbarian Outfit mam skojarzenia z wczesnymi filmami fantasy typu "Neverending Story". Naprawdę, Tibia cofa się w czasie.

ludzie, co wy tu gadacie to tylko boki zrywać, w grach fantasy druidzi to magowie natury a te outfity akurat na takich pasują...

troxik
28-07-2006, 09:01
Ja trzepiac sie outfitow sie nie bede wkoncu jakis dodatek urozmaicenie.I mozliwosc zdobywania dodatkow do wygladow to tez jakis fajny bajerek.

Bebop
28-07-2006, 09:20
dlaczego pokazaliście te stroje jak jeszcze ich nie ma??;( :elf: :kon: :wiking: :sword: :topornik2 :2handed:

Kretynie, bo będą po update !!!! X(
Jak wogóle wiesz co to ty noooobie !!!! X(

Lord Wardi
28-07-2006, 10:22
Nie wiem w ogóle poco zmieniali te outfity... Sorc facc ma coś ciemnego na brodzie (cień od wąsów? -.-) itp. Ja byłbym hepi (xP) gdyby teraźniejsze pacc dali dla facc a pacc nowe zrobili... To byłoby fajnie :P

Angel of Death
28-07-2006, 10:40
Co do tych fotek.
Na fotce Assasinów w górnym lewym rogu widac glówke jakiegos (chyba) nowego potworka ;)
To łeb ropuchy ;P

A tak wogóle, to tibia.humor.net nie dostała screena ? Ostatnio mieli gdy były nowe potwory.

rafalo
28-07-2006, 10:59
Te stroje sa pedalskie zachwile Tibia bedzie wyglądała jak Pokemony --.--

Mial Nika
28-07-2006, 11:08
POkemony sa the best haehuahesuhehsuea ;-)

T3H_VirUs
28-07-2006, 11:08
te stroje sa gejowskie ;p

Co racja to racja, mnie one sie tam nie podobaja...uważam ze cały update jest do kitu, i pewnie zakoncze moja przygodę [?] z tibią =P

Mial Nika
28-07-2006, 11:10
smieszni jestescie cipsoft dazy do zrownania uczciwych graczy i cheaterow ..... ale przy tym knighci ucierpia............ czyli ja -.-'' a co do outfitow stare sie znudzily i sie przydadza nowe ;-)

Baartoss
28-07-2006, 11:11
Ta outfity piekne... ale oczywiscie dla kogo? Dla PACC :////// Cipsoft robi to wszystko dla PACC a moze by tak cos dla facc?:/ W tej grze panuje dyskryminacja ://///////////

Mial Nika
28-07-2006, 11:13
Bartos badz co badz ale cipsoft wymyslil ta gre dla interesu .. i prubuje namowic graczy do zakupienia premium........ zrozum oni tak zarabiaja na chleb

T3H_VirUs
28-07-2006, 11:14
smieszni jestescie cipsoft dazy do zrownania uczciwych graczy i cheaterow ..... ale przy tym knighci ucierpia............ czyli ja -.-'' a co do outfitow stare sie znudzily i sie przydadza nowe ;-)

Ucierpia? Ty chyba masz na bani troszeczke... jakbys umiał przede wszystkim czytac to mógłbys wywnioskowac ze w tibi bedzie bot -.- Ustawiasz se uha na hotkeya i jak tu ucierpisz? Chyba ze nie wiesz jak sie wciska klawisz np F1 -.-

Leczenie dla tego pana poprosze =P

@Down
Faktycznie dla blokera przerypane...ale sobie pomysl dobre dla noobqw którzy próbuja zarobic a jakis kolo podbiega i im zabiera
a z tym battle to mi wisi na npvp gram :> A Xantera to staaaaare czasy =D

Mial Nika
28-07-2006, 11:16
patrz na to
Bloker -przerypane bo nie moze otwierac loota
nawalanie na batlle w tamtym temacie ktos opisal hity ...

Own3d

Kraon
28-07-2006, 11:20
Bartos badz co badz ale cipsoft wymyslil ta gre dla interesu .. i prubuje namowic graczy do zakupienia premium........ zrozum oni tak zarabiaja na chleb
Oni nie wymyślili Tibii dla interesu. Dopiero później wymyślili że można na tym zarobić. Na początku to była praca dyplomowa na studia.

Mial Nika
28-07-2006, 11:24
Tak wlasnie dzieki kraon za poprawienie mojego posta.. a te downy powinny sie domyslec ze to jest dla nich zarobek...

Iontz
28-07-2006, 11:48
ludzie, co wy tu gadacie to tylko boki zrywać, w grach fantasy druidzi to magowie natury a te outfity akurat na takich pasują...

Masz rację. Magowie w grach fantasy ganiają w czapkach z łba niedźwiedzia. W co ty grywasz?! ;) Magowie, o ile to widzę, to chude, słabowite postacie w długiej szacie, trzymające się z daleka od pola walki i wspomagające walczących siłą magii. A druidzi w tym outficie wyglądają jak barbarzyńcy i do tego są grubi.

A teraz jeszcze raz obejrzałem te outfity i naszło mnie kolejne skojarzenie - Pokemony :D

yankaz
28-07-2006, 12:08
juz niemoge sie doczeka mi one sie podobaja

Stitl
28-07-2006, 12:12
ale kupa...jka nie bedzie trzeba ja nie zmienie oejgo kochanego outfitu xD

Voldus15
28-07-2006, 12:29
Słyszałem ze po ubtate u Eremo mozna kupić aol po 10k !!! Czy moze to ktoś potwierdzic??

Niewidzialna reka
28-07-2006, 12:31

debilu assasin to po angielsku zabujca -.- i to pewnie bedzie ten outfit questowy

Xedo Dreona
28-07-2006, 12:40
Jak mam użyć tych nowych outfitow na FACC'u i wogle nie zauwazylem zmian. Trzeba cos zrobic by miec zmieniony strój?

Pawlos II
28-07-2006, 12:44
Ludzie CipSoft juz nie robi tibii dla swojej rozrywki tylko jest to teraz "maszynka do robienia kasy".
Odpowiedzi takie jak, "niech CipSoft zrobi coś dla facc"
jest to bzdura oni robią nowosci tylko dla pieniędzy czyli dla pacc'ów.Jesli chcesz jakies nowosci to nie marudź, że jestes facc'em i za każdym updatem nie ma nic nowego prosta sprawa kup pacca i nie narzekaj.
A co do Update to uważam go za jeden z najlepszych.
56 h exp (Stamina) jest nie odczuwalny jej brak expiac pare godzin np. 7
jaksie da loga to nastepnego dnia prawie cala odnowiona.
Outfity mogą być potwory tez nie sa zle.

Bebop
28-07-2006, 12:52
Słyszałem ze po ubtate u Eremo mozna kupić aol po 10k !!! Czy moze to ktoś potwierdzic??

Prawde mówiąc to tylko na teście był tańszy tak mi sie wydaje.

Bebop
28-07-2006, 12:53
debilu assasin to po angielsku zabujca -.- i to pewnie bedzie ten outfit questowy

Outfit będzie normalnie, ale dodatki będą z questa.

Nikoś
28-07-2006, 13:09
Może gdzieś nie doczytałem, ale kiedy ten update ma wejść w życie??

Don Cameleon
28-07-2006, 13:19
Stroje są w porzo ale no właśnie ale czemu niedodoali faccowi choc 1 tak ciężko i m było a to że zmienili to sory ale dlamnie to jest nic nie warte zmienić to ja sobie moge majtki rano i my mamy byc z tego zadowoleni juz niechce żadnych dodatków ale jak by niebyło graczy facc jest najwięcej a onie nas poprostu olewają kapuje ze chca nas namuwić do kupienia pacca ale ile można jakaś mala odmiana by sie przydała

Horuss
28-07-2006, 13:28
wlasnie nie podoba mi sie ta polityka cipsoftu. wedlug mnie daza do calkowitego 'upaccowania' tibii. wszystki nowe rzeczy powstaja tylko dla pacc. faccowcy juz chyba nigdy nic nie dostana...
chodzi im tak jak wszystkim tylko o zarobek na premium accountach... nie ma to jak darmowa gra, w ktorej jak nie zaplacisz to zbyt daleko nie zajdziesz...

Don Cameleon
28-07-2006, 13:36
właśnie o tym muwie wielu stwierdzi że mam niepokoleji w głowie że pacc to podstawa ja gram na facc i dobrze mi z tym jak ktoś potrzebuje płacić żeby grać to niech sobie płaci ja gram normalnie i nienarzekam a jeśli firma niepotrafi zadbasć o takich graczy jak ja to.... jest tyle i nnych gier że szok jak juz miałbym płacić za gre to moge sobie WoW kupić...
[

Angel of Death
28-07-2006, 13:53
Oh shit ;p Jak rozmawiam z ludźmi na teście na game chacie to zdobycie tych lepszych dodatków jest bardzo bardzo trudne i kosztowne, np. z tego co się dowiedziałem na ten "kapelusz" z piórami dla palladyna potrzeba 5 bohów .. chyba 100 skór lizardów, 100 skór DL'a ... więc nie będzie tak łatwo =[

Baku'
28-07-2006, 13:59
Jak dla mnie- zbedna rzecz

Horuss
28-07-2006, 14:04
paccowcy beda miely przynajmniej nowe zajecie: zbierac na te wszystkie new outfity :D

Pszemek LP
28-07-2006, 14:07
Jak mam użyć tych nowych outfitow na FACC'u i wogle nie zauwazylem zmian. Trzeba cos zrobic by miec zmieniony strój?

Przeczytaj może cały temat? ;)

[evul mode]OMG! Update dopiero ma wejść -.- Przeczytaj noobie może pierw cały temat zanim coś napiszesz?! X( [/evul mode]

Kolec
28-07-2006, 15:52
Fajne! Fajne! Te outfiny tylko szkoda że wiekszość z questów :(

Baartoss
28-07-2006, 15:55
Don Cameleon w zupełności sie z toba zgadzam... nawet jak cos jest wiele innych lepszych gier z lepsza grafa i bezplatnych...

28-07-2006, 16:31
hmm... outfity moim skromnym zdaniem są świetne... nie licząc tego, ze (jak zrestzą ktoś wcześniej napisał) druida bardziej wyobrażam sobie jako starca z laską niż kolesia z niedźwiedzim łbem na głowie czy cos no ale ogólnie jest git... tylko szkoda naprawde, że wszystkie dodatki będa tylko dla pacc no, ale dobrze ze jest w ogóle jakaś zmiana... a pacc'kersi i tak zbytnio nie będą się tak cieszyć, bo te dodatki faktycznie będzie trudno zdobyć, a napewno początkujacym postaciom hmm... ogólnie świetnie, że CipSoft zaczyna się ostro brać do roboty i raz po raz dowiadujemy się o ich nowych pomysłach na uatrakcyjnienie Tibii oraz wprowadzenie jakiegoś porządku... tylko włąsnie małą uwaga... nie nakręcajmy się tak bardzo. bo prawdopodobnie do update jeszcze daleko, a my strasznie się tym podniecamy... chociaż w sumei kto komu zabroni... dobra ja mykam pograć troche... cya in Tibia

lisek1050
28-07-2006, 16:40
No to powiedźccie czy ja to mam dobrze napisane?

Gildia Thais

Świat Harmonia

Czy odwrotnie to miało być??

Xerc
28-07-2006, 16:41
Proszę jakiegoś tutora, senior tutora, gamemastera, aby wbił się na test server i wlepił nam tutaj kilka fotek z outfitami, nowymi terenami. Z góry dziękuję.

lisek1050
28-07-2006, 16:46
Xerc odpisz na moje pytanie prosze :)

lisek1050
28-07-2006, 16:53
A to ma być nie tylko dla druidów ?

A dla sorcererow?

Bo ja sorcerer :/

Matbot
28-07-2006, 16:57
Jak pisza ze wszystkie outfity sie zmienia to wszystie NAWET DLA FACC wiec niestwarzajcie problemu a reszta outfitow pewnie bedzie pokazana w poniedzialek...

@Topic

Fajne sa ta outfitu a knighta jest wyjechany a wiec gratulacje cipsoft

PS: nareszcie cos dla knajtow :P

28-07-2006, 17:00
No to powiedźccie czy ja to mam dobrze napisane?

Gildia Thais

Świat Harmonia

Czy odwrotnie to miało być??

o losie ;]]] :baby:

Gildia: zostawiasz puste bo do żadnej nei należysz...

Świat: Harmonia

Sepi LAye
28-07-2006, 17:26
Te outfity to poprostu masakra niech sie cipsoft z tym schowa :p 8o

28-07-2006, 18:07
Te outfity to poprostu masakra niech sie cipsoft z tym schowa :p 8o

dlaczego tak sądzisz? jeszcze ich nei ma... może bedą fajne...

Bebop
28-07-2006, 19:02
Skąd się biorą ludzie z takimi pytaniami ::
-Jak ustawić nowe outfity na FACCu
-Dlaczego nie widze zmian???

Ludzie czytajcie temat, a wypowiadajcie się póżniej.
A "zmiany" zobaczycie po czymś takim jak update. X(

Rezy
28-07-2006, 19:39
myśle że outfit knighta bedzie teraz o wiele cześciej noszony
bo ten co tera jest to nosi chyba 1 player na 200 (przynajmniej na arcani tak jest)

28-07-2006, 20:00
no masz racje ;] i to chyba wszędzie tak jest ;] aktualnei ouyfit knighta jest beznadziejny ;/ a te nowe zapowiadaja się jak juz pisałem ;p poprostu ŚWIETNIE ;] przynajmneij dla mnei ;p

morisek
28-07-2006, 20:01
up: Nie dziwie się ludziom, że go nie noszą, ten outfit wygląda, jakby właśniciel powszywał sobie jakieś prostopadłościenne bloczki pod skóre.

up: Ty jesteś pojebany, czy co? Ten koleś należy do gildii "thais"

down: Czy ty do h.u.j.a nie potrafisz edytować postów? Gildia Thais istniała, ale widocznie się rozpadła. Niby czemu nie miał jej wpisywać, skoro ona istniała? A "trollu" to cie rodzice na obiad wołają...

28-07-2006, 20:13
up: Ty jesteś pouwielbiam jeść bananyany, czy co? Ten koleś należy do gildii "thais"

to do mnei było?? :baby: hmm... do mnie?? :D bo ja Ciebie nie kapuje bananyanyowy chłopcze... 8o komu chcesz wcisnać że on należy gildii "thais"? skoro on nie moze należeć bo nawet takiej nie ma trollu...

Explorer of Hell
28-07-2006, 21:00
hmmmm... a mnie ciekawi czy np. bedzie mozna zmieniac kolory ubranek i dodatkow, i czy podczas smierci mozna stracic ktorys z dodatkow do ubranka :P

morisek
28-07-2006, 21:13
up: Nie, bo to jest tylko opcja w outficie. To tak jakby wypadł ci kolor. Poza tym to by było głupie, poniewą niektóre dodatki są bardzo drogie.

Pepe Mag
28-07-2006, 22:30
Genialne Outfity nadhodzą :) :) :)
BTW: Outfity typu Assasin, lub Barbarian będą tylko dla graczy PACC czy "FACCE" tez na tym skorzystają??:confused:

Kaito Yamaro
29-07-2006, 00:41
Knight, Hunter, stary człowiek oraz prosty ludek są dla FACC.
Dotychczasowe outy dla PACC maja lepszą grafę.
Wizard, Druid, Barbarian, Oriental <<< nowe dla PACC
Shaman, Pirate, Beggar, Assasin <<< dla PACC po questach

Addony TYLKO I WYŁĄCZNIE dla PACC.

Mam nadzieję, że wyjasniłem ; )

Pepe Mag
29-07-2006, 09:32
Wyjaśniełeś:) Tylko myślałem, że wszystkie podstawowe stroje(w tym dla wizardow i druidow) zmienia sie, a tu mam zonka, bo dalej bede gral zwyklym chlopkiem:/

EDIT: Co si sie wydaje ze nie masz racji oto co znalazlem na jednym z wiekszych serwsow o Tibi: "Wszystkie cztery Outfity dotychczas dostępne dla posiadaczy FACC zostało zmienione - wystarczy spojrzeć na nowy wygląd rycerza! Co więcej, będzie dostępnych 11 Outfitów dla PACC, 8 z nich są kompletnie nowe, więc jeżeli masz PACC'a, będziesz miał do wyboru aż 15 wyglądów swojej postaci! "

Sepi LAye
29-07-2006, 11:06
dlaczego tak sądzisz? jeszcze ich nei ma... może bedą fajne...

Z ss jakie widzialem to mi sie nie podobaja , mozliwe ze jeszcze cos poprawia ale jak narazie to cieniutko:D :D :D 8o 8o :baby: :baby:
P.S bardzo fajne natomiast jest to ze trzeba bedzie odkryc dodatki do :cup: :cup: :cup: outfitow ;]

Kaito Yamaro
29-07-2006, 12:01
EDIT: Co si sie wydaje ze nie masz racji oto co znalazlem na jednym z wiekszych serwsow o Tibi: "Wszystkie cztery Outfity dotychczas dostępne dla posiadaczy FACC zostało zmienione - wystarczy spojrzeć na nowy wygląd rycerza! Co więcej, będzie dostępnych 11 Outfitów dla PACC, 8 z nich są kompletnie nowe, więc jeżeli masz PACC'a, będziesz miał do wyboru aż 15 wyglądów swojej postaci! "
Bo zostaną zmienione - knighta i paladyna zostaną zupełnie zmienione (na Knight i Hunter), a stary człowieczek i prosty chłopek zostaną ulepszone graficznie :) Zaraz znajdę obrazki i dam edita.

EDIT: http://tibiaforum.tibianetwork.net/tibiaforum/showthread.php?t=27305 <<< tutaj macie sporą porcję screenów z update :)

Bebop
29-07-2006, 12:37
Dzięki za screeny!!! :D

Xerc
29-07-2006, 12:49
Dziękujemy za szkrinszoty!

Bzykman
29-07-2006, 12:59
sporzo outfity! btw. kiedy bedzie ten update wprowadzony? ja chce jutro :P

Lecter Shan
29-07-2006, 13:07
genialne ssy. Juz nie moge się doczekać. Tyle nowośći. I na pewno cos oprócz zmienionych outfitow i rec-key facce dostaną :)

Bebop
29-07-2006, 13:39
Jak update będzie 1 sierpnia to chyba popuszcze ze szczęścia!!! :D

Lecter Shan
29-07-2006, 14:01
Jak update będzie 1 sierpnia to chyba popuszcze ze szczęścia!!! :D
Powiem tyle. Ja rownież:cup: Jak dla nowego gracza (czyli mnie) te outfity są fajne. Bo na ten temat sie tu nie wypowiadałem :)

Arte
29-07-2006, 14:36
właśnie o tym muwie wielu stwierdzi że mam niepokoleji w głowie że pacc to podstawa ja gram na facc i dobrze mi z tym jak ktoś potrzebuje płacić żeby grać to niech sobie płaci ja gram normalnie i nienarzekam a jeśli firma niepotrafi zadbasć o takich graczy jak ja to.... jest tyle i nnych gier że szok jak juz miałbym płacić za gre to moge sobie WoW kupić...
[

hah, trzeba działac jak niektórzy, ja np. kupiłem lub załatwiłem innym razem z
15 pacców i jeszcze ani razu nie zapłaciłem za nie z własnej kieszeni w rl. :)

Beserker12
29-07-2006, 15:40
Ja buszuje po stronkach i coś takiego znalazłem:

http://img133.imageshack.us/img133/7131/fhdahdfhtq3.png

http://img138.imageshack.us/img138/6427/gfgfaggrd3.png

http://img92.imageshack.us/img92/3527/outfitmo4.png

Lecter Shan
29-07-2006, 15:55
A ja mam takie pytanko. Czy w związku ze zmianą outfitów knighta i huntera zmienią sie skiny wild wariora, amazonki, bandita, smuglera, i innych wrogów ze skinami graczy?:confused:

Beserker12
29-07-2006, 16:01
Niemam zielonego pojencia pobuszuje se jeszcze troche i dam fszystkie outfity obiecuje

Lecter Shan
29-07-2006, 16:11
A ja mam takie pytanko. Czy w związku ze zmianą outfitów knighta i huntera zmienią sie skiny wild wariora, amazonki, bandita, smuglera, i innych wrogów ze skinami graczy?:confused:

Angel of Death
29-07-2006, 16:21

Tak, zmienią się ;)

A tak btw. :
Cytat roku!

wzprasyam sobie debila
yanim nastpnzm rayem uzjesy sowa kturego synacyenia nie ynasy yajzj do sownika, lub sprawd w enczklopedii

Naciśnij ctrl i shift jednocześnie i potem napisz to zdanie ..

Nadrill
29-07-2006, 16:21

Mam nadzieję, że nie. Może nareszcie nie będzie "Hunter ish pk!1"

Xenteks
30-07-2006, 14:54
Widziałem gdzieś outfuty dla facc, brzydkei są na początku myślałem, że dla facc np. knighta to z tym hełem i meiczem a to ten bez a ten bez jest ochydny strój dziadka sie nei zmieni także takie oooo są te faccowe outfity chyba jednak wole stare, ale jak to mówią pożyjemy zobaczymy...

Bebop
30-07-2006, 15:12
Niemam zielonego pojencia pobuszuje se jeszcze troche i dam fszystkie outfity obiecuje

Dzięki Ci za to !!! :D
A tak przy okazji, czy ktoś zna fajną stronke z userbarami ??

Nieznane Zlo
30-07-2006, 16:33
a kiedy bedzie można używac te offity

Celoz
30-07-2006, 16:39
jak będzie update (podobno 1 sierpnia o 11 wieczorem)

Lumpus12
30-07-2006, 17:05
tylko ciekawe czy outffity dla druida beda dostepne dla sorca ?? 8o

Johny Króliczek
30-07-2006, 21:32
EJ da mi Ktos te Outfity dla Facc??Przeciez nie kazdy Outfit Knajta bedzie dla facc tak??:Prosze o jakies oddzielenie Pacc od FACC

plxxxx
B)