Pokaż pełną wersje : Koniec No Pain !!!!
Eliz Eyer
27-07-2006, 14:24
Przeglądając levele graczy szwedzkich z Saphiry zobaczyłem ,że Lootarkungen , Baron von Nebulus , Vilshion i inni są w innej gildi. Auroth nie ma wcale gildi. No Pain istnieje nadal ale są w nim same małe levele. I tak No Pain zostanie rozwiązane 9 sierpnia. Ale nie ma co się cieszyć. Drakonians będzie rozwiązane 31 Lipca. Może jednak Draconians zostanie ?
Co to za roznica czy sa razem w no pain czy w jakiejs innej gildii :| a auroth czopek i klockren nie maja gildii bo z tego co widze sa retired :X i czy pod nazwa no pain czy tam deadly fundation sa nadal na saphirze :SS
no pain, deadly fund~, ujemuje, jeden grzyb.
pssst <szepcze> czopek z aurotem maja sprzedawac postacie </szepcze>
Co to za roznica czy sa razem w no pain czy w jakiejs innej gildii :|
gdyby nie było róznicy to by chyba nie rozwiązali NP
pssst <szepcze> czopek z aurotem maja sprzedawac postacie </szepcze>
no to znajdzie sie pewnie wielu chcących ich dednąc ;)mając nadzieje,ze postac kupił jakis noob
@up
Ja nie widze roznicy pod jaka nazwa teraz sa... sa ci sami ludzie tylko inna nazwa..
Zalgadis
29-07-2006, 00:32
niegram na saphirze ale widizałem temat
No pain wybija polaków !!!
więc myśle że koniec no pain oznacza koneic łopotow :]
^
jaki qwa koniec noupajn?
@up
Ja nie widze roznicy pod jaka nazwa teraz sa... sa ci sami ludzie tylko inna nazwa..
..a jednak, wielu ludzi bedący kiedys w NP są teraz...nielubiani przez dawnych kolegów z gildii, pozatym gdyby wszyscy z NP sie tak zgadzali ze sobą to by nie likwidowali NP.
Tak jak w życiu, gdy zabrakło wspólnego wroga (Draco) zaczynają sie podziały.
Teraz gdyby Draco chcieli wrócić to powinni poczekac do jakiegos wiekszego konfliktu i tym razem stanąc po właściwej (silniejszej) stronie ;)
@Zalgadis
Jejuu ;D jesli nie grasz na saphirze to sie nie wypowiadaj :P bo nie wiesz za duzo, tak masz racje gildia jest zlikwidowana ale ludzie zostali, wiec czy tak czy tak klopoty beda ;p
dzidek 2006
07-08-2006, 21:31
Przeglądając levele graczy szwedzkich z Saphiry zobaczyłem ,że Lootarkungen , Baron von Nebulus , Vilshion i inni są w innej gildi. Auroth nie ma wcale gildi. No Pain istnieje nadal ale są w nim same małe levele. I tak No Pain zostanie rozwiązane 9 sierpnia. Ale nie ma co się cieszyć. Drakonians będzie rozwiązane 31 Lipca. Może jednak Draconians zostanie ?
shone i champollet nie sa w no pain
Kłopoty są :) , wielu ludzi padło już no reason albo lame reason :> , dużo ludzi ucieka z serva...Welcome on Saphira :P
to tez uciekaj ... " :> " hahahahaha
Oj bartuś a ty na forum siedzisz zamiast 18nastke swietowac... ja to nie wiem co z toba sie dzieje :< Do kąta już blz
P.S Happy Urodziny ;d
ciekawe co teraz bedzie ^_^
co bedzie? jesli nazgrel sie nie dolaczy do zabijania aurotha to raczej kupa ; S
Siergiey
16-08-2006, 07:45
czyli gowno? :\
Widze,ze nie ma już Draco,a członkowie porozchodzili sie do różnych gildii. Na forum tez nikt nei pisze o "reaktywacji" THW.
Siergiey
16-08-2006, 11:51
widocznie wszystkich juz ch.uj to boli ; p
nelpos cos wspomnial zeby zmienili nazwe gildii ; pp na 4um oczywiscie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.