Pokaż pełną wersje : Outfity!
Kto wie jak być ubrany w nowe Outfity i czy one są tylko dla posiadaczy PACC???Prosze pomóżcie
Ja wiem, i wiem też, że jest taki dział jak UPDATE!!!!! I ty też powinieneś to wiwdzieć. Wieć z łaski swojej pozaglądaj tam, a nie tuforum zaśmiecasz. A pozatym SZUKAJ!!!
Corgi666
27-07-2006, 16:23
Nowe Outfity beda dostepne dopiero po update, (mniej-wiecej koniec sierpnia), jesli dobrze mi sie zdaje to nowe beda tylko dla pacca... ;(
Nowe będą dla PACC a te co dla FACC trochę się zmienią, i do każdego będą po 2 ulepszenia, dla PACC oczywiście -.- a poza tym szukaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!! !!!!!1oneone111
Wszystko jest tylko dla pacc:(
Piotrek Marycha
27-07-2006, 16:44
omfg az musiales tworzyc temat zanim przeczytales newsa?? bo w newsie pisze ze bedzie 11 nowych outfitow DLA PACC, a te DLA FACC beda zmienione
Wszystko jest tylko dla pacc:(
A co Ty byś chciał? Nie dość, że masz darmową, działającą grę, w którą lubisz grać to jeszcze narzekasz... Nienawidzę takich ludzi ;]
Może i dostane warna ale co tam :
Kolejny idiota. Na Celescie widzialem goscia , ktory stał kolo paca , i sie pytal czemu ma jeszcze stary outfit, przecież nowe wprowadzili.
Ludzie , czytajcie dokładniej te newsy !
Masterek Danio
27-07-2006, 22:33
Karmieniem trolla będzie:
powiedzenie mu, co to jest Tibia
odesłanie go do poradników czy gdziekolwiek, gdzie może poczytać coś o tym
napisanie, żeby nauczył się szukać
zwyzywanie go
komentowanie w jakikolwiek inny sposób
No i co to dalo ;/
Zal.pl
Corgi666
27-07-2006, 22:47
A zreszta mnie te outfity i miejsca dla pacc ciesza bo se akurat pod koniec sierpnia pacca kupuje ;] Apropo outfitow, bedziesz musial miec addony zeby wygladac jak sorc?
po 1 odpowiedz jest w newsie.
po 2 nowe outifity beda dla pacc ale stare faccowe sie ladnie zmienia ;]
po 3 szukaj nie gryzie
@Topic
Kolejny idiotyczny temat, zasmiecajacy forum,
@Masterek Danio
Nie poznalem Cie w nowym avatarze :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.