Pokaż pełną wersje : najlepsze walki (rook)
spike_sword
27-07-2006, 16:16
Na wstępie chciałbym zaznaczyć jest to mój 1 temat po 2 to jestem dys ortografem (jak ktoś nie wie kto to zapraszam do wyszukiwarki google albo coś)
Jestem rookstayerem z Balery i chciałbym abyście umieszczali swoje dokonania na rooku. Proszę bez takich jak: mam 50 lvl skile 30/30 i ubiłem rata albo mam 1 lvl i z fista ubilem mino. Zapraszam:)
ja na 3 lvl ubielm mino ze spearow i lootemlem se eq plate shield cain armor i sworda
zabilem na 1 lvlu mino, rota, spermana i wszystkie inne szajsy jakie sa bo se przerzucilem eq z 34 lvl rookstayera i life fluidy tez.
Temat bez sensu. Troll blx?
Tukan pogromca sebka
27-07-2006, 23:34
Na wstępie chciałbym zaznaczyć jest to mój 1 temat po 2 to jestem dys ortografem (jak ktoś nie wie kto to zapraszam do wyszukiwarki google albo coś)
Jestem rookstayerem z Balery i chciałbym abyście umieszczali swoje dokonania na rooku. Proszę bez takich jak: mam 50 lvl skile 30/30 i ubiłem rata albo mam 1 lvl i z fista ubilem mino. Zapraszam:)
Chyba w zly,m dziale umiesciles ten temat. Popros jakiegos moderatora o przeniesienie go do dzialu: Dla początkujących => Tajemnice Rookgaardu :):):)
@up
a ty mi daj pałer bolty
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.