Pokaż pełną wersje : Drobny problem
Lord Sublokator
13-08-2004, 10:09
Nie działa mi Tibia i wyskakuje przy wpisaniu czegokolwiek :CONNECTION FAILED :: ERROR CONNECTION REFUSTED ,ALL LOGIN SERWER ARE OFFLINE. CHECK WWW.TIBIA.COM FOR MORE INFORMATION. FOR MORE INFORMATION TAKE A LOOK AT THE FAQS IN THE GUIDE SECTION AT WWW.TIBIA.COM..... :( ej no i co ja mam zrobic nawet przeinstalowalem z 3 razy i nic:/ i to wszystko po tym glopim Update`cie wrrrrrrrrrrrrry ja sie tak niebawie X(
HELLP MY PEASE z góry thnx
A co do potworów to z tego co słyszałęm to pallydo 25 leva chodzic na beho czy na co kolwiek lepszego jest strach :o
Froggerr
13-08-2004, 10:15
Człowieku to weź se skasuj tibie w iwejć na glówną strone tibia.pl i tam zjedź troszke naduł i tam znajdziesz linki 2 z nową wersją tibi
Hm...Na pewno masz najnowszą wersję ? Jeśli tak...To albo poczekaj parę dni lub tygodni, a problem sam przejdzie, lub w najgorszym razie zrób reinstalkę. Narazie radzę zajrzeć do FAQ na www.tibia.com.
Też tak mialem. Zciągnołem starszą wersje tibi, wpisałem kilka razy passy i accont i zupdatowala się w najnowszego klijęta tibi. Zobaczysz to napewno pomoże!! :)
ja tesh tyllko ze podczas robienia updatepotem szybko dowload i jest hehe, masz zrobic tak: usunac tibie i........
http://download.tibia.com/tibia73***** i z tego miejsca sciagnac tibie i zainstalowac ibedzie cacy!! i nie zapomnij o skopiowaniu map :D
papa
PZDRO 4 alll
Lord Sublokator
13-08-2004, 17:13
Dzięki za rady ale i tak niedziala nadal mi sie pojawia jakis taki komunikat:/ jak wczesniej weż ktos mi coś poradz jeżcze to by bylo fajnie:) z góry thnx
Hysterus
17-08-2004, 13:53
no nie ja tez tak mam od 4 tygodni! Ja sie tak nie bawie X( Nic nie pomaga! Test server odznaczony, siec wspaniala, robilem co tu radziliscie:P, port odblokowany... kurde!!!
Hmm.... a na jakich serwach gracie?? Bo mi wyskakuje dokladnie ten sam napis ale tylko jak probuje wejsc na Inferne , a na innych swiatach mi normlanie wszystko dziala !:P
Hysterus
17-08-2004, 14:33
a nam odrazu jak wpisuje log i pass
Lord Sublokator
18-08-2004, 15:50
No ja gram na Danubi ale cokolwiek wpisze to to samo wyskakuje nawet jak wpuisze ssame passsy albo w passach np. samą 1 buu :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.