zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prosze o pomoc!!

Xipex
27-07-2006, 21:34
Zmieniłem meila opcją w acc czekałem 30 dni zakceptowałem na tibia.com meila nowego na koncu byla notka cos tam 24h z pospiechu nie czytałem pomyślałem ze tyle trzeba czekać na zmiane meila wyszlem z tibi i z acc na tibia.com puzniej chcem weiść nie moge pisze ze złe pasy to pomylalem ze trzeba czekac te 24h ...Po tym czasie wchodze na meila starego jest tylko wiadomosc o zmianie meila i jak to zrobic wchodze na nowego tez zadnej wiadomosci w czasie czekania tych 24h prubowalem jeszcze odzyskac pass przez accont lost bo sie chciało mi grać :p pisalo ze wyslało nowy pass ale nic nie bylo na meilu

Prosze o pomoc

Jak chcem teraz odzyskać nowy pasword(po upłynieciu 24h) przez accont lost to pisze:

A request for a new account password has been already submitted. If you have not received the email yet, it is possible that it did not reach you for some reason. Please make sure your email's spam filter is not blocking our mail as spam. Please also make sure that your mailbox is not full. You can use the Lost Account Interface again after approximately two days have passed to request a new password.

PS: SPAM nie jest usuwany przez zadne przez żadne programy

Vandoz
27-07-2006, 21:44
Zmieniłem meila opcją w acc czekałem 30 dni zakceptowałem na tibia.com meila nowego na koncu byla notka cos tam 24h z pospiechu nie czytałem pomyślałem ze tyle trzeba czekać na zmiane meila wyszlem z tibi i z acc na tibia.com puzniej chcem weiść nie moge pisze ze złe pasy to pomylalem ze trzeba czekac te 24h ..

żadne programy
Trzeba bylo czytac BEZ POSPIECHU!

Xipex
27-07-2006, 21:47
ale rześ mi pomugł

Vanhelsen
27-07-2006, 22:13
Gdy człowiek sie spiszy to czart się cieszy :>
Teraz pocekasz znów te 30 dni, why? Oto odpowiedź:
To co olałeś to była informacja, że akceptacja zmiany się powiodła, mail został zmieniony ale by potwierdzić jego poprawność zostało zmienione hasło na konto a nowe hasło zostało wysłane na nowego meila i jak w ciągu 24h nie zalogujesz się używając nowego hasła, to mail i hasło zostaną cofnięte do stanu sprzed aktywacji nowego maila.

Teraz pozostaje ci zmienic maila jeszcze raz, odczekać 30 dni i CZYTAĆ to co akceptujesz! Jak by tam pisało, że po kliknięciu NEXT skasują ci chara i konto to też bys pewnie olał czytanie... :baby:

A jeśli nie zadziałało po 24h to prawdopodobnie nie sprawdziłeś na jakiego maila zmieniłeś adres i są możliwości, że:
a) mail został haknięty hakiem holowniczym...
b) mail nie istnieje

Odczekaj 1-2 dni (a nie 1-2min) i użyj acc lost...

Xipex
28-07-2006, 01:08
No ale sprawdzałem kilkakrotnie meila i właśnie tak sie domyślalem że zostanie wysłane nowe hasło na potwierdzenie meila no tyle ze nic nie zostało wysłane ahh nasz kochany cipsoft

Vanhelsen
28-07-2006, 01:57
No ale sprawdzałem kilkakrotnie meila i właśnie tak sie domyślalem że zostanie wysłane nowe hasło na potwierdzenie meila no tyle ze nic nie zostało wysłane ahh nasz kochany cipsoftTo sprawdz czy nowy mail był w 1oo% poprawny, a dodatkowo sprawdz zawartość folderu ze spamem na skrzynce...

Xipex
28-07-2006, 02:08
@up
W folderze ze spamem nic nie ma , a czy poprawny tak poniewaz żeby nie byl poprawny to w accont lost pisało by errror i ze zły meil albo acc number a tak nie jest tak wiec zapewne cip soft wogle nie wyslal tego listu moze wysle go z opuznieniem czekam do jutra jak nie bedzie wiadomosci biore recem zmieniam all bo juz mnie wkur**** cipsoft to nie 1 taki fant przez nich. . .

emilok
28-07-2006, 08:44
@up
cipsoft to nie 1 taki fant przez nich. . .
Sam sobie jesteś winien, od CipSoftu się odczep w takiej sytuacji.

Tompior
28-07-2006, 09:55
A ja proponuje xipex zebys sobie slownik kupil