Pokaż pełną wersje : Noob Hydra Hunt - Candia
Widać z perspektywy " Wspaniałego" blokera..
http://rapidshare.de/files/27233578/hydry*****.html
Czego to jest w rarze? Keyloger plx? Ściągnę i przeskanuje.
EDIT:
Plik raczej czysty. Na jotti nic nie wykryło, zaraz obejrze ;)
lolz why 3 filmy? ; p
nice newbie z tego knighta xd
dlaczego druid nie ma/nie używa mas res?
gz loota!!
dopiero teraz zobaczylem ;p
nie wiem czemu trzy.. pewnie dawał loga, ale ciekawi ludzie :), znalazłem na innej stronce ten filmik ;)
Rychulec
28-07-2006, 14:21
Candia SUX za dużo kicków:(
Candia SUX za dużo kicków:(
Kto ma ten ma :) Mi jakos nie kickuje. Może lepiej zmień dostawce neta.
Niezłe:D naprawde genialne8o Ale cóż...każdy kiedyś zaczyna ;]
Rychulec
28-07-2006, 19:31
Kto ma ten ma :) Mi jakos nie kickuje. Może lepiej zmień dostawce neta.
LOL mam neostrade i niepowinno być kickó.A są bo TS'a zrobili sobie na IP neostrady i jak coś zmieniają na servie to mam kickiX(
Ale chuj poczekam na nowego serva, tylko troche szkoda bo byłem w topie i miałem najlepsze EQ na servie:( i mogłem być najlepszym najtem.
Sonic Aline
29-07-2006, 16:14
zwracam honor ;( zachowalem sie jak newbie ;] ostatnio skilluje i nie jestem na newsach tibii ... srry
grzysztof
29-07-2006, 16:21
omg ! wspanialy filmik .... 41 knight ze skillami 61/49 ... nice noobs ..
Sam jestes noob, zrób najpierw takiego knighta w niecale 2 tygodnie to bedziesz mogl sie wypowiadac.
omg ! wspanialy filmik .... 41 knight ze skillami 61/49 ... nice NEWBIE ... tylko jak na takim lvl mozna byc newbie ... moze acc kupil (przepraszam przedtem zaszla pomylka ;])
Popieram Pecia
down
nie zrobil bym takiego chara w 2 tygodnie bo nie gram tyle :P a uwazam ze to newbie z dwoch podstaw skille troche slabe jak na blok hydry .. i w 2 filmiku zapominal o exeta res ? czy sie przestraszl ? czy wogole nie robil i hydra zabijala ds'y az shooterzy zrezygnowali z tego huntu ... nie wiem ..
aa grzysztof widac ze jestes masta ktory mysli ze duzo wie ale naprawde nic nie wie -noob plx ? neet fri itnz ? omg nastepny ...
Serwer ma 2 tygodnie, widać, że nie znasz sie na tibii, znajdź mi kogoś kto na nowym serwerze robi dobre skile. A posądzenia, że kupil acc to już wogóle świadczy o twoim niskim bardzo poziomie wiedzy.
Poszli na hydry bo taki lvl wystarczy a skille nic mu nie daja, dostanie troche mniej z łepy. Tam się liczy kto pierwszy wolotuje bohy, rh chociażby k armor i kto będzie to nosił a nie kto będzie najdłużej grał bez deda albo kto największe skille bedzie miał -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.