zaloguj się

Pokaż pełną wersje : New Rec key

Sir Norbertus
28-07-2006, 17:32
Witam
mam taka sprawe ktos nie wiem jak i nie wiem kiedy wkradl mi sie na pc.
Wiem ze zeby wyrobic new rec keya trzeba wyslac kopie dokumentu i tu jest wlasnie moj problem..

konto personalizowal moj brat i wpisal w..
First Name : Jego imie
Secend Name : Moje imie

i tu jest wlasnie moje pytanie czy da sie cos z tym zrobic czy moj 72 ek ma isc sie *&*&
juz zarobilem hunta i do tego bana a nie chce stracic postaci..

Plx bardzo potrzebuje pomocy..

Calen Futh
28-07-2006, 17:49
No to masz chyba problem. Bo o ile się nie myle w First name powinno znajdować się imie a w Second Name Nazwisko. Moim skormnym zdaniem możesz podziekować bratu za "poprawne spersonalizowanie konta". Wg mnie nic już nie zdziałasz. Oczywiscie moge się mylić.

OffTopic: Te reklamy jakiś pingwinów i innych zwierzątek przy każdej odsłonie stroni są bynajmniej irytujace.

Midarth
28-07-2006, 18:05
Idź do urzędu stanu cywilnego w twoim mieście i zrób kopię paszportu [normalnego ksera nie przyjmują]. Napisz list, w którym wyjaśnisz iż z powodu kiepskiej znajomości angielskiego źle spersonalizowałeś konto i wyjaśnisz iż zostało shakowane etc. Wyślij to do niemiec i licz, że sama poprawność imienia, miejscowości, daty urodzenie wystarczy, aby orzec, że postać jest twoja. Inne wyjścia nie widzę.

Sir Norbertus
28-07-2006, 18:18
Idź do urzędu stanu cywilnego w twoim mieście i zrób kopię paszportu [normalnego ksera nie przyjmują]. Napisz list, w którym wyjaśnisz iż z powodu kiepskiej znajomości angielskiego źle spersonalizowałeś konto i wyjaśnisz iż zostało shakowane etc. Wyślij to do niemiec i licz, że sama poprawność imienia, miejscowości, daty urodzenie wystarczy, aby orzec, że postać jest twoja. Inne wyjścia nie widzę.

Moze to i dobry pomysl tylko ze jak ja mam napisac list jak moj english wystarcza tylko n to zeby sie w tibi dogadac..

Vanhelsen
28-07-2006, 18:22
1) przyjmują zwykłe ksero paszportu.... i nie tylko paszportu...
2) na 90% nic nie poradzisz, chyba, że nie mineło 7 dni od rozpoczęcia personalizacji, choc nic nie stoi na przeszkodzie by spróbować, ale jak pisałem 90% szans, że już po końcie.

Sir Dzikusek
28-07-2006, 22:22
Poczekaj do update :) Po update bedzie mozna (raczej trzeba) zarejestrowac konto dzięki czemu uzyskasz nowy rec key :)

Stożek
28-07-2006, 22:47
@ Dzikusek-po update'cie to hakjer bendzie mial co sprzedac na ebay albo allegro jak sobie spersonalizuje konto naszego biedaczka.

Kolega wyzej dobrze napisal-musisz sie wytlumaczyc i moze bendzie pozytywna odpoiedz.

Sir Norbertus
29-07-2006, 00:15
wlasnie przeczytalem tego newsa
czyli jest jakas nadzieja..
jesli bede szybszy to juz sie hakier obejdzie zapachem..a ja spokojenie splace hunta i bede mogl grac..