Pokaż pełną wersje : Nowy layout forum.
Jak zauważyliscie<lub nie>Zrobiono nowy layout.Mnie osobiscie nie pasuje.A co wy o nim sądzicie?
Taki sobie, przywyklem do starego, i niech tak zostanie. ;-)
Wssszzz...yyysssttkkoo taakiieee szeerokieee... ogólnie jest be. Stary ma ten dodatkowy pasek, który mi się przydaje.
Mi osobiscie sie nie spodobalo, nic do siebie nie pasuje, wole stary.
Vanhelsen
29-07-2006, 16:40
Ale jak niezauwżyliście, na samym dole, ale nad reklamami macie menu do zmiany layouta z nowego na stary oraz na nieznany rodzaj "hunted.pl" który jest nawet nawet :)
A moderatorów prosił bym o wycentorwanie layoutu hunted.pl, będzie na pewno ładniejszy efekt końcowy ;)
Masterek Danio
29-07-2006, 17:40
W nowym jest jeden blad [ja taki przynajmniej zauwazylem]
Jezeli mamy :
[text] = :::::::
[emotka] = x
[stary styl]
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::xxxxxx
[nowy styl]
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
x
x
x
x
x
x
Wiec tak to wyglada mozliwe ze tylko u mnie tak jest :/
ps.: Czy mogl by ktos mi powiedziec czy u niego tak jest
Ja się przyzwyczaiłem do starego stylu i nie trzeba mi innego :P
Nowy bylby fajny tylko ze duzo tych linijek jest porobionych ;) Jak dadza takie ustawienie liniowe jak na starym forum to bedzie genialnie ;)
ten nowy jakos mi nie przypadl do gustu :confused:
a pamieta jeszcze ktos ten bardzo stary (taki niebieski) zmieniono go chyba w 2004 roku czy cos w tym stylu (nie pamietam dokladnie)?
Vanhelsen
30-07-2006, 03:22
ten nowy jakos mi nie przypadl do gustu :confused:
a pamieta jeszcze ktos ten bardzo stary (taki niebieski) zmieniono go chyba w 2004 roku czy cos w tym stylu (nie pamietam dokladnie)?Tyle, że to był wtedy całkowicie inny silnik forum :P
Stary lay forum here (http://web.archive.org/web/20040412222343/tibia.pl/main.php)
Tylko, że polskie fonty są "skrzaczone".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.