Pokaż pełną wersje : PK 19 lvl Knight, sporo fragow, na koniec niespodzianka.
Toowreck
29-07-2006, 17:03
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/10337
Nudzilo mi sie to poszedlem popekowac, Sorcerer mial isc ale 93 RP sie kolo mnie krecil wiec nie dalo rady;]
Film nieciekawy -.- lot do niczego, pvp masz do **** nawet uhac sie nie umiesz...
@up n/c
mnie sie film podobal :] dobrze zrobiony, bez czekania na skulla bez wybierania terenow. Same fragi 8/10:)
Toowreck
29-07-2006, 22:41
Masz zly dzien czy cos? Jaki loot mial byc z ludzi okolo 20 lvla? Nie moglem bic lepszych bo to knight ze skillem 59 i troche hmm i gfb (19lvl). Nie wiem czy zauwazyles ale dostalem combo od tamtych, tez bys padl. Z 1 kolesiem troche nie trafialem z hmm nie wiem czemu, potem raczej mi wchodzily, czasem trzeba nie trafic, przynajmniej aimbota nie uzywam lol. Lepiej popatrz jak ci kolesie nie trafiali we mnie, zwlaszcza jeden.
DexteroO
29-07-2006, 22:48
filmik mi sie podobal,szkoda ze slaby loot,ale wazne fragi i akcja,prawie 0 czekania bo za kazdym razem wlaczales kilka sekund przed akcja (: i wlasnie za to +
a ci kolesie co cie ubili to byly straszne nooby,najlepszy ten co biegl ostatni,ciagle tylko chmurki xd pvpo master jakis xd
Nie moglem bic lepszych bo to knight ze skillem 59 i troche hmm i gfb (19lvl).
Mozesz. Zakladasz club ringa i smialo bijesz magow 25lvl+
Niewiem co w tym filmie takiego fajnego. Bijesz jakies 14-17 lvle. 2 x ofiara ci ucieka. 0 loota. Jedyny + to to ze nie trzeba czekac jak szukasz nooba do ubicia.
@up
Akurat jakbyś nie miał sie do czego doczepić ._. To że nie ma loota to jest jego najmniejsza wina ._.
@up
Akurat jakbyś nie miał sie do czego doczepić ._. To że nie ma loota to jest jego najmniejsza wina ._.
Poprostu mogl bic wyzsze lvle no nie ;]. Po co marnowac fragi na 14-17 lvle skoro mala szansa ze z nich cos lepszego poleci.
Toowreck
30-07-2006, 00:03
Ten gosc co mi zwial na zamku to byl 25 master, ale nie spojrzalem na filmie, moj blad. Byl jeszcze jeden 23 lvl (a club ringa akurat nie mialem, nie przygotowywalem sie do tej akcji, to byl spontan). Chcialem bic wyzsze levele, mialem otwarta strone tibia.com "players online" i exivowalem. Nie szukalem tych ktorych exiva wskazywala na venore etc. Bilem tych ktorzy byli w miare blisko. Poza tym na morganie bylo wtedy jakies 160~ osob online.
Dzieki za wszystkie komenty.
@up
A no chyba ze...w takim razie sry xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.