Pokaż pełną wersje : [Furora] Orshabaal! Dobry widok ;]
Na początku nudy, dopiero po jakimś czasie akcja się rozkręca.
W akcji m.in.:
Kasiaczeq ( ja xD)
Taifun Devilry
Imargam
Magrami
Qel
Katrila
i inni. Loot na końcu, pozwoliłem sobie coś zabrać... xDDDD
Plik 100% czysty, sprawdzajcie ile chcecie ;))
www.nmax.pl/~dbdsw/orshabaal.rec
Hail Furora!
Nom fest zarabisty widok staryyy ...
Niewarte sciagniecia
Gagagigo
29-07-2006, 18:42
Loot na końcu, pozwoliłem sobie coś zabrać... xDDDD
tibicam mi niedziała, możesz powiedziec tu lub na pw co za..pożyczyłes z orsha ?
No niezle, chcieli pewnie byc orginali i zabili orsha w innym miejscu ( moze ktos tam bil tez ale nie widzialem) a Loot... Zobaczcie sami! :]
Wziol sobie
15 gp :D
Odznacz to jak chcesz wiedziec
Wojtas_Smieciarz
29-07-2006, 18:51
GOGOGO POWER RANGERS!!! GOGOGO POWER RANGERS!!!
~wOw~ ~GrAtZ~ ~AwEsOmE~ ~GoOdJoB~ ~wAyTo Go~ ~YoU rOcK~ ~yAy~ ~GrEaT, mAn~ ~ThAt´s tHe sPiRiT!~
Teravista
29-07-2006, 19:31
Wziol sobie
15 gp :D
Odznacz to jak chcesz wiedziec
Coś ci nie wyszlo...do tego stosuje sie BIAŁY kolor a nie żółty i bez zaznaczania wszytsko widać.
Nom fest zarabisty widok staryyy ...
Niewarte sciagniecia
No wiesz, 900+ ludzi na serwerze, z tego poowe to PACC i jeszcze poszli na edron, w takim razie jak bedzie Orshabaal, to Ty nagraj swoj film i wtedy krytykuj.
Spiderman
29-07-2006, 20:39
Hehe niezłe hity z SD leciały:P (oczywiście taifuna rox!!!):P
Michal_angel
29-07-2006, 21:00
good film :) Taifun jak zwykle pokazał co potrafi ,why nie solo xD
why nie solo xD
Moze dlatego ze bal sie, ja tez bym na jego lv nie robil solo*, najmniejszy lag mogl by doprowadzic do dojscia orsga do taifuna, mogl by szybko pasc ( jak by mu sie mana shield skonczyl).
*Dlatego, ze moj internet nie jest najlepszy... ;>
Skromny pacyfista
30-07-2006, 00:06
Mana shield by sie skonczyl i polozylby sie na trawke..... :baby:
GOGOGO POWER RANGERS!!! GOGOGO POWER RANGERS!!!
~wOw~ ~GrAtZ~ ~AwEsOmE~ ~GoOdJoB~ ~wAyTo Go~ ~YoU rOcK~ ~yAy~ ~GrEaT, mAn~ ~ThAt´s tHe sPiRiT!~
Hahahahahah takiego commenta jeszcze nie widziałem lmfao !! U rox ;D
Loot i tak nie wiadomy, a to co zabrałeś... określam to tak jak w cytacie ;]
najs loot Oo
pozatym wzięła (wziął?) 66 gp a nie 16 ;)
matekk fst bolt
30-07-2006, 22:18
Hahahahahah takiego commenta jeszcze nie widziałem lmfao !! U rox ;D
Loot i tak nie wiadomy, a to co zabrałeś... określam to tak jak w cytacie ;]
no nie ty jestes wyjebisty z tym 15 lvlem od poltora roku gz ju ar najzz blax :baby: nab
Moze dlatego ze bal sie, ja tez bym na jego lv nie robil solo*, najmniejszy lag mogl by doprowadzic do dojscia orsga do taifuna, mogl by szybko pasc ( jak by mu sie mana shield skonczyl).
*Dlatego, ze moj internet nie jest najlepszy... ;>
Ehh nie bal sie i probowal ale Orsh~ za szybko sie leczyl jak na jednego shootera wiec kapka.
Gloom Drag
31-07-2006, 01:28
Racja Tavun najelpiej sie prezentowal na filmie...gz :)
no nie ty jestes wyuwielbiam jeść bananyisty z tym 15 lvlem od poltora roku gz ju ar najzz blax :baby: nab
I z banem od miecha... (?)
Bilduulach
31-07-2006, 13:33
Filmik do bani jedynie o mi sie podobalo to hity taifa 8o nawet nie umiesz sie ustafic zeby bylo widac jak bijaX( Gratz dla imy za blokanie
Bilduulach
31-07-2006, 13:34
Filmik do bani jedynie o mi sie podobalo to hity taifa 8o nawet nie umiesz sie ustafic zeby bylo widac jak bijaX( Gratz dla imy za blokanie
<<<Kiemi>>>
31-07-2006, 19:01
No no...troche sie grzebaliscie...na poczatku wygladalo to jak Wojna >,<! NO ALE WKONCU ORSHI PADL :D !!! Gz zabicia Imagramowi (który włożył w to dużo kasy na UHy :D), Kasiunqowi (za nagrywanie :P), Taifunowi (za Hity z SD jakis nie widzial jeszcze nikt [1000+]) no i innym za pomoc w zabiciu tego POotfOora :) FURORA ROX! (ja tez kiedys bede na domonku :D)
Ustawialems ie tak by nie pasc, a po 2 juz Taifun/Katrila[?] dostali za 320+...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.