Pokaż pełną wersje : Titania: 126 EK down
Petronov
30-07-2006, 11:42
http://www.**************/file/oktiw3
http://rapidshare.de/files/27499092/OkhranaStrike4.rec.html
Fajna sieczka była. W sumie padl chyba nie ten co mial pasc, ale i tak dobrze. Ładna zgrana akcja
Filmik fajny :D ale dal sie dziwnie strapowac ;p
Petronov
30-07-2006, 12:50
Fajna sieczka była. W sumie padl chyba nie ten co mial pasc, ale i tak dobrze. Ładna zgrana akcja
Na Titanii panuje wojna. Padl ten, ktorego latwiej bylo zabic.
Martinesz
30-07-2006, 14:05
hahaha, moj noob char rox xD
hhaha świetna akcja i wogóle, najbardziej sie ciesze, że ładnie to zrobili, pokazali unitom, na co ich stac... wielu graczy specjalnie wróciło, aby skopac d*pę unitom... hahah good job guys :D
hail okhrana!
Na Titanii panuje wojna. Padl ten, ktorego latwiej bylo zabic.
bo ja wiem czy latwiej go bylo zabic
lamowal strasznie bo stal przy nas i sie gapil ;p pozatym
nie umial sie uhac sam to go uhali, niestety jak m wala dostal za plecki to uhy juz nie chcialy wchodzic;p a mi nie weszlo exori, shit:<
Martinesz
30-07-2006, 14:24
bo ja wiem czy latwiej go bylo zabic
lamowal strasznie bo stal przy nas i sie gapil ;p pozatym
nie umial sie uhac sam to go uhali, niestety jak m wala dostal za plecki to uhy juz nie chcialy wchodzic;p a mi nie weszlo exori, shit:<
nie tylko stał sam sie wpakował, jakis lizodup mu przynosił destroye a ten niszczył ogien/poison, ja noob charem odsuwałem go co raz i pozniej co w trapa wpadł to jego wina, m-walle poszły i pff po nim :D dobrze, że ty wszedłes za m-walla bo by spieprzyl. pozdro parsi
a tak propos dzieki sai za uhanie :D
Osiol221
30-07-2006, 16:09
Szkoda !!! Ze Padl Z Unit Gosc Oni Sa Najlepsi !!! ;)
Szkoda !!! Ze Padl Z Unit Gosc Oni Sa Najlepsi !!! ;)
N/C...
Topic:
Gratz...
Jak tam Marrion przyjazn z Seqiem? ;)
A ja cie ostrzegalem przed nim moze nawet pamietasz moje stare dobre slowa :)
Jakby unity były pologowane to by od nich nikt pewno nie padł a może i od was ktoś. Akcja na odjeb zrobiona, aby ktoś padł, nie koniecznie pierwotny cel.
Co nie zmienia faktu, że go ubiliście i gratz wam za to. Miłego wojowania z unitami. Hail Chaosruler : ))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.