zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ciekawe miejsce w podziemiach koło amazonek w Carlin

Gewehr
30-07-2006, 18:29
No wiec na poczatku chcialem przeprosic za dlugi temat. Mam nadzieje ze nie przeszkadza.

Jutro dodam kilka zdjęć i poprawie tekst aby było czytelniej i lepiej mozna bylo zrozumiec ten temat.

Chodzi o takie miejsce w podziemiach kolo amazonek w Carlin. Jak zejdzie sie na level -2 w tych podziemiach to w poludniowo wschodnim rogu bedzie kawalek zalesionego terenu, wchodzac miedzy drzewa w pewnym miejscu trafiamy na dziure. Jest tam tabliczka i tekst (niepamietam jaki, jutro napisze prawidlowy)

Welcome traveller

Pull the "dzwignie" (nie znam na tyle angielskiego) to the right and follow the blue sunshine to go to the demona. You know the rest of way.

Zhindramon (Czy jakos tak).

I przesuwam dzwignie i nic sie nie dzieje.

Może to jakiś Quest ,który już opisaliście na waszej stronce, niewiem przyznaje sie niechciało mi sie wszystkich czytać.

Macie pojęcie co to jest??

Aredox Dian
30-07-2006, 18:35
Tak jest5 to quest który można zrobić dopiero od 30 lvl a nazywa się "Griffin shield"więcej ci nie poweim bo to qs.

endykoł
30-07-2006, 18:38
chyba wiem o jakie miejsce ci chodzi.. o ile sie orientuje tam sobie cwiczy paluszki u stop fire debil. a z questem to jest zwiazane [chyba] nie gralem troche dlugo, ale pamietam jakiejs/jakies drzewo k/Carlin z amazonkami

Lexing
30-07-2006, 18:42
Kiedy przesuasz tą dźwignie otwiera się wejsćie do motls, a jeżeli znasz droge to możesz także dojśc do demony.

pazuzu
30-07-2006, 19:36
ja uzupelnie tylko ze aby wejsc do motls potzreba 30 lvla (bramka lvlowa) a na wejsciu do demony stoi bramka 60 lvl
w sumie to sa tam 2 questy jeden w motls drugi juz w demonie

Gewehr
30-07-2006, 22:43
Aha dzieki za pomoc, teraz zanim cos napisze to przeczytam uwaznie wszystkie questy :D

$Szyma$
30-07-2006, 23:52
nom czyli temat do zamkniecia/kassacjiB)