PDA

Pokaż pełną wersje : Green speelwand

alakazamm
30-07-2006, 20:17
Witam. Z góry mówie że szukałem ale nieznalazlem. Więc mam kilka pytań odnośnie Magic speelwand;
- Jak często leci z Behemotów; ( czy np częściej niż steel buty )
- Ile kosztuje
- Czy jest to rar spadający niezwykle rzadko i niewiele osób w tibii to ma.

Z góry dzięki. :)

Lasooch
30-07-2006, 20:56
Zacofany jesteś, od zimy green spellwand to któryśtam z wandów dla sorca tudzież rodów dla druida.

Nyksus
30-07-2006, 21:04
@up
Green Speelwand dla sorców/druidów? Kto tu zacofany, chyba ty. Może pomyliłeś z Wand of Plague czy Quagmire Rod, ale Green Speelwand to nie różdzka. Wypada średni z behemota ;x

Always hunted
30-07-2006, 21:10
Ahhh, już wiem o co mu chodzi.

Niestety, autorze tematu, rozczaruję Cię, ta różdżka (green spellwand)już nie istnieje. Została zamieniona w Wand of Plague, w update`cie z różdżkami.

Duch Guardi
30-07-2006, 21:10
Green speelwand to wand of plauge został zamieniony w grudniowym update

Lasooch
30-07-2006, 21:15
@up
Green Speelwand dla sorców/druidów? Kto tu zacofany, chyba ty. Może pomyliłeś z Wand of Plague czy Quagmire Rod, ale Green Speelwand to nie różdzka. Wypada średni z behemota ;x

Nie zrozumiałeś mnie. Napisałem, że od zimy (można rozumieć jako 'teraz jest to taki a taki wand/rod, pomimo, że wcześniej był to green spellwand') jest to któryśtam z wandów lub rodów, mając na myśli to, że nie pamiętam, który, ale pamiętam, że została zamieniona (wygląd, działanie i nazwa).

alakazamm
30-07-2006, 23:39
czyli ci co mieli green speelwanda, red speelwanda, po updacie zastali nic niewarte rózgi :s?

Ashlon
30-07-2006, 23:56
Dokladnie, Watsonie.

Gered
31-07-2006, 10:45
czyli ci co mieli green speelwanda, red speelwanda, po updacie zastali nic niewarte rózgi :s?

Nie do końca, bo np. green spellwand został zamieniony w wand of plague, z której sorcererzy powyżej 19 poziomu mogą strzelac.