zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ! Conquer Online 2.0 !

Vantristran
31-07-2006, 11:53
Witam, chcę wszystkim przedstawić ładnie prezentującą się grę MMORPG. Nazywa sie Conquer Online. Aby rozpocząć grę, trzeba najpierw na oficjalnej stronie Conquer'a ( http://www.conqueronline.com ) założyć konto. Zakładanie jest darmowe, potem trzeba pobrać samą instalkę do gry, waży koło 380 mb.

W grze istnieją 4 klasy:
- Warrior (wojownik - defensywny),
- Trojan (wojownik - atak) ,
- Archer (łucznik),
- Taoist (mag): (W tym mozna wybrac pomiedzy :Water Taoist (mag wody)
lub Fire Taoist (mag ognia), ale to dopiero na 40 lvlu.

Opisy różnych progesji :

Warrior - Jego eq ma dobrą defensywę, od 40 lvla + może używać tarczy. Ma słaby atak, dlatego poleca się używać broni dwu-ręcznych

Trojan - ma średnią defensywę, ale jego atak jest dobry. Na poziomie 40 lub wyżej może używać 2 broni naraz.

Archer - ma słabą defensywę, słaby atak, nadaje się do PLVL'owania nowych . Ma umiejętności masowego rażenia i może latać.

Fire Taoist - specjalne czary do ataku, masowego rażenia i wiele innych.

Water Taoist - posiada specjalne czary do pomagania innym, ożywiania zmarłych, dodawanie ataku, masowego leczenia i wiele innych.

PS: Tak jak w Tibii jest tak jakby kilka walut (gold coins, platinium coins, crystal coins...)

Walutą w Conquerze jest złoto które występuje w różnych postaciach:

Silver - bardzo mała ilość złota, od 1 do 10 sztuk złota
Sycee - mała ilość złota, od 11 do 100 sztuk złota.
Gold - typowe złoto, od 101 do 1000 sztuk złota
GoldBullion - już niemała suma, od 1001 do 5000 sztuk złota
GoldBar - spora suma pieniędzy, od 5001 do 10 000 sztuk złota
GoldBars - najwyższa ilość pieniędzy, od 10 000 sztuk złota w górę

Wymagania:
- Procesor 800 MHz
- 128 MB RAM
- Karta graficzna 16 MB
- DirectX 8.1

Linki:

- http://www.conqueronline.com - oficjalna strona.
- http://www.conquer.xu.pl/ - fajan stronka, pare porad itp.

Screeny :

http://i109.photobucket.com/albums/n69/vangoozen/Conquer1.jpg

http://i109.photobucket.com/albums/n69/vangoozen/Conquer3.jpg

http://i109.photobucket.com/albums/n69/vangoozen/1548454a-744f-4358-ba15-cd555f32e2f.jpg

Devil MayCry
31-07-2006, 12:26
Gra naprawde godna polecenia , sam spędziłem przy niej kilka dobrych tygodni ;)

Best character 60 Archer...

Obecnie nie gram bo w akcie desperacjii nabilem na nim 342 pk points :P:P

Gobii
31-07-2006, 16:00
Gra dosyć fajna ale szybko sie nudzi.

Retrax
31-07-2006, 16:04
Wedlug mnie gra bez sensu. Szedlem na 20 lvlu na malpy siadalem kolo mostu wracalem po 10 minutach i 35 lvl bo jakis archer mnie wziol do party. 0 Przyjemnosci z gry.

KISIEL
31-07-2006, 16:17
Szkoda ze tibia niema takiej grafiki.

Devil MayCry
31-07-2006, 16:26
Wedlug mnie gra bez sensu. Szedlem na 20 lvlu na malpy siadalem kolo mostu wracalem po 10 minutach i 35 lvl bo jakis archer mnie wziol do party. 0 Przyjemnosci z gry.

Tak to prawda lecz juz po 40 lvlu nie masz tej przyjemnosci ze podejdziesz do h-lvla powiesz fri party plax i odejdziesz od kompa na 3h wrocisz i bedzie 100 lvl poniewaz potem exp w party jest naprawde mizerny.

Ch!ni0L
31-07-2006, 16:52
Grałem troche, ale szybko mi sie znudziła (może dlatego bo miałem hińskie znaki :P ), bo nie miała fabuły a pozatym idz jakiś 10 level na party do 40 i po 10 minutach wyskakuje ci z 20 levelem troche bezsensu gierka, ale grafika po prostu rządzi

-Maciek Mur-
31-07-2006, 19:19
po nabisiu 78 lev gra stracila dla mnie sens

-Maciek Mur-
31-07-2006, 19:19
po nabiciu 78 lev gra stracila dla mnie sens

miał być edit a jest kopia...

Fivapo
31-07-2006, 19:51
Siema gra nawet nawet dość wciąga :D dobra mam pare pytan znaczy sie jedno:D

Np jak gram warriorem to jak np chcial bym zmienic bronz 2 ręcznych an 1 ręczne czy i np: miał bym dobry skill dal glavia i jak bym zmienil na 1 ręczne czy sie oplaca znow odnowa wbiajc skile dal 1 recznych czy nierobi to roznicy ? za pomoc thx

Retrax
01-08-2006, 00:32
@up
Tez gralem wariorem i troche bawilem sie skillami ale nie rozumiem oczym ty do nas rozmawiasz.

Vantristran
01-08-2006, 07:30
A mi sie cos zchrzanilo z instalka... nie moge instalnac pobiore jeszcze raz...X( Poszukam jakiegos polskiego forum jak znajde to dodam B)
Edit: Znalezione i dodane :) 1 ss i stronka ]=D

Rothes
01-08-2006, 07:55
Kiedyś w to pogrywałem... 120 fire -> ~100 fire na Lionie, ~90 water na Faith i 116 archer na Meteorze. Za każdym razem na wyższym lvlu gra traciła dla mnie sens, bo expienie na wyższym lvlu to udręka, np. archerem na 116 za 1 hita ze scattera w Basyliski dostawałem ~0,003% (nie wiem czy nie za dużo tych zer, ale dawno w to grałem :P) lvlu. Jedyną rzeczą jaką lubiłem w tej grze były guild warsy... ahh te pvp ;).

Ogólnie grę polecam, ale prawdopodobnie po pewnym czasie szybko wam się znudzi.

Karrith
01-08-2006, 11:51
kichakichakicha

Poborca_Podatkowy
02-08-2006, 11:36
http://www.conquer.xu.pl/
Na forum prędko! Mi tam bardzo się podoba.

Sanrey
09-08-2006, 21:59
Fajna gierka, chociaż naprawde mało znana w Polsce, ale w Korei(oczywiście), USA czy Francji jest bardzo popularna i lubiana. Obecnie najlepsze serwery mają Koreańczycy nieco gorsze Amerykanie oraz słabiutkie Francuzi, ale mimo to polecam SERWER francuski ponieważ jest to tylko jeden serwer na którym nie ma żadnej presji i jest bardzo dużo polakow jest troche zacofany pod wzgledem update'ow ale jest git. Rożnice pomiędzy serwerami USA i Francuskimi(Koreańskich nie biorę pod uwage, aczkolwiek są one najbardziej rozwiniętę). USA: Dużo serwerów, duża presja, szybsze updat'y, amerykanski czas i co sie z tym wiąze GW(Guild War) w godzinach nocnych. Francja: jeden serwer, zero presji, dużo fajnych polakow;), jedna zaje*** gildia(Polska gildia oczywiście;)), zbliżony czas do czasu polskiego więc GW w dzień(jedyna wada FRA serwera). Co do expienia to na lvlu 127 zaczyna sie TOTALNA MASAKRA poprostu huj**ka. Nabiłem kilkoma charami ponad 120 lvl i cos o tej grze jednak wiem i bardzo mi sie podoba sposob walki z cheaterami poprostu jezeli GM złapie cie na używaniu bota no to trafiasz do BotJail czyli więzienia dla cheaterów i masz przesrane bo muszisz dużo płacić. Moim zdaniem najlepsze forum o tej grze to www.conquer.kom.pl;) dużo fajnych gości z serwera FRA oni ci pomogą bo ja na Francuskim mam dopiero 104 lvl.:(

Apticer's
25-08-2006, 21:06
Ja dopiero zacząłem grać tydzień temu i mam dopiero ~40lvl ale stwierdziłem że wole wszystko sam zrobić niż siedzieć na party... I ja mam takie małe pytanie... po cholere taki np. 80 lvl siedzi na małpach i bieze ludzi na party? Co to mu daje?

Krizz
25-08-2006, 21:15
Z tego co widać, bardzo podobne do MU Online.

Zylkolak
25-08-2006, 23:25
Ja dopiero zacząłem grać tydzień temu i mam dopiero ~40lvl ale stwierdziłem że wole wszystko sam zrobić niż siedzieć na party... I ja mam takie małe pytanie... po cholere taki np. 80 lvl siedzi na małpach i bieze ludzi na party? Co to mu daje?

Vp=Vitual poist
Daja one wstep do laby i mozesz rowniez wymiec je za meta albo db

A pozatym nigdy niegrajcie na plvlu nie wazne jaka postacia nie liczac water tao.

Apticer's
26-08-2006, 11:19
Vp=Vitual poist
Daja one wstep do laby i mozesz rowniez wymiec je za meta albo db

Khem... no wiesz... ja n00bek jest :P Co to jest/są laby i ile potrzeba tych VP na meteora albo db? I gdzie wymienić?

Z tego co widać, bardzo podobne do MU Online.

Za cholere do MU nie podobne, ani graficznie (może troszke, ale mało) ani specyfiką rozgrywki...

Devil MayCry
26-08-2006, 11:56
Lab=Labirynt
Met=Meteor
Db=Dragon Ball

Racon
26-08-2006, 12:06
Kurde :< Chialem zrobic nowy temat o grze z obszernymi poradnikami.I teraz nie bede mogl :<

Apticer's
28-08-2006, 12:58
@Up x2

Czy ty wogole czytałeś co ja napisałem? Chyba nie... Ja się nie pytam co oznacza skrót met czy db tylko ile potrzebuje tych VP na to...

Zummer
29-08-2006, 12:24
Tez w to gralem. Nawet dosyc niedawno, ale gralem chyba z 3 dni bo cholernie nudne.

Poborca_Podatkowy
29-08-2006, 14:07
Tez w to gralem. Nawet dosyc niedawno, ale gralem chyba z 3 dni bo cholernie nudne.
Z czym takie nudne? Jak sam bez kolegów grałeś, to może trochę nudzić

Aricostrat
30-08-2006, 22:22
ma ktos jakąś postac (dobrą)+20 lvl :D
komu się ta gra znudziła proszę pisać na priv
plz

Zummer
30-08-2006, 22:36
Z czym takie nudne? Jak sam bez kolegów grałeś, to może trochę nudzić
Grałem z kumplem. Sama gra jest cholernie nudna, expienie.
Gra wygląda tak: idz exp, wroc do miasta po coś, idz exp.
Przynajmniej dla mnie nudne.

DyCHa
31-08-2006, 19:03
Gra Świetna ! w tej chwili mam Trojana -42 i ciagle rosnie :) ale mam wielki problem .. nie moge zadnego pierscienia zalozyc .. nie wiem dlaczego . To jest jakis Bug ? Ludzie Pomóżcie.. Jak by co GG : 7515069

Diegoo
04-09-2006, 22:17
Czy w tej grze istnieje jakieś PvP? A jeśli tak to na czym polega? Chciałbym poważnie wziąć się za tą gre, a ciekawią mnie bardzo rozgrywki PvP.

Apticer's
05-09-2006, 21:18
Na czym polega pvp? Za zabijaniu ludzi ;) Można to robić zawsze i (prawie) wszędzie ale się za bardzo nie opłaca... Po zabiciu człowieka Twój nick mryga na niebiesko i wtedy każdy Cię może atakować bez żadnych konsekwencji... Za każde zabicie dostajesz PK points, jeśli uzbierasz ich za dużo to w końcu przez cały czas będzie Cię można bić i zostaniesz arested :P

Zylkolak
06-09-2006, 15:38
Na czym polega pvp? Za zabijaniu ludzi ;) Można to robić zawsze i (prawie) wszędzie ale się za bardzo nie opłaca... Po zabiciu człowieka Twój nick mryga na niebiesko i wtedy każdy Cię może atakować bez żadnych konsekwencji... Za każde zabicie dostajesz PK points, jeśli uzbierasz ich za dużo to w końcu przez cały czas będzie Cię można bić i zostaniesz arested :P

Takie pkowanie to tylko wtedy kiedy kogo kos'isz... normalnie na pvp wybierasz sie z gildia na gc i tam masz walki pomiedzy twoja gildia i sojusznikami przeciwko innym ta ktora zdobedzie najwiecej pkt. za fragi moze cos wygrac;p (Db i gemy)

Tazel
04-10-2006, 19:55
http://foteka.pl/img/5530.jpg

:) Mój mały archer'ek
a jakie Wy macie postacie?

Poborca_Podatkowy
05-10-2006, 08:02
Masz cienki bow (jak na taki lvl) Ja swojej postaci nie dam, bo jeszcze mam za mały lvl :P

Zylkolak
05-10-2006, 20:56
Ja obecnie zaczolem grac na fury lvl 48 narazie jutro wkleje ss nick Zyla jakby cos.
@Tazel
Kiepski bow ja juz mam takiego bs (czyt.Elite+5dmg) tyle ze nie mam plusa w nim;p

@Down
Nic nie zrobisz zrob sobie depo na innym charze a o itemach w nim zapomnij.

Tazel
05-10-2006, 22:28
Wiem ze kiepski bow, ale cholera passa do wh zapomniałem i w kropce jestem.
NA koncie max 9kk a itemy elite. Ni tu isc expic, ni tu zarabiac, ni tu db zakupić.
Da sie cos z tym moim WH passem zrobic ? Moze ktos wie ?

PartyBoy
06-10-2006, 14:13
Też miałem z tym problem =/ Zapomniałem hasła do wh. Mam 56 firetao, grałem chyba 2 tygodnie później gra się znudziła...

Gobii
06-10-2006, 21:23
Mam problem mianowicie taki ze mam trojana 17 lvl i jak chce uzywac skilla jakiegos a mam 2 pisze mi caly czas Upgrade after 15 lvl i nie wiem co maam z tym zrobic :/.
Prosze o pomoc.

Zylkolak
09-10-2006, 19:24
Powstala polska gildia na fury jak cos to pisac tutaj albo w grze nick: Zyla

Xzonixek
09-10-2006, 19:49
Grałem grałem...podobało mi sie:D

soonek
27-12-2006, 16:57
Ja w to gram i mi sie bardzo podoba:) Mam 107 archera i 97 troja :cup: i nawet fajnie się gra.Jeśli macie jakieś postacie niepostrzebne (najlepiej po rb) to chętnie sie nimi zaopiekuje ;)

druidek12
27-12-2006, 17:42
Najlepsze w Conquerze jest to, że ma takiego gracza jak ja...
No cóż, wk.....ce jest to, że nie można nabić większego lvla niż 130 >.<
Gra wygląda tak: idz exp, wroc do miasta po coś, idz exp.
>.< Może nie wiesz, ale w tej grze jest kilkanaście zadań do wykonania, także... >.< Nie czytało się strony głownej, hę?

DziubSs
11-01-2007, 00:27
ZAJEBISTA GRA JAK COŚ POLECAM SERVER RYEE

ConQuer rządzi każdy mówi ze po wbiciu tego i tamtego lvl'u jest nudne przecież w każdej mmorpg tak jest wbijasz LvL żeby być najlepszym xD

35 archer :P

MATI9630
11-01-2007, 12:40
Najlepsze w Conquerze jest to, że ma takiego gracza jak ja...
No cóż, wk.....ce jest to, że nie można nabić większego lvla niż 130 >.<

>.< Może nie wiesz, ale w tej grze jest kilkanaście zadań do wykonania, także... >.< Nie czytało się strony głownej, hę?

wow, cale 15 zadan do wykonania ;oooo
Gralem jakies pol roku temu w to... zmarnowany potencjal, to naprawde wyglada tak = exp, exp, exp. Juz Tibia jest bardziej zróżnicowana :/

oFFspr1ng
11-01-2007, 14:17
wow, cale 15 zadan do wykonania ;oooo
Gralem jakies pol roku temu w to... zmarnowany potencjal, to naprawde wyglada tak = exp, exp, exp. Juz Tibia jest bardziej zróżnicowana :/

nie tylko exp, także plvl xDD

Gra naprawde nudna, choć z przyjemną dla oka grafiką. Nie polecam.

Racon
11-01-2007, 14:42
Super gra, gram juz 2 lata miałem wiele postaci obecnie 80 lvl archer...

Yokomashaki
12-01-2007, 17:04
Fajna gra ale, niewiem jak sie zkacze wez ktos mi powiedz :D;( ;(

MATI9630
13-01-2007, 22:32
@up
Wiesz co, ty sie lepiej już za to nie bierz.

Bzykman
14-01-2007, 15:33
hmm ten 1-szy post... mam wątpliwości :P jezeli wariorem załozymy tarczę to bedzie mial wiekszy def od trojana ale jesli ubierzemy 2h weapon (poleaxe, wand itp) to trojan ma wieksyz def i m def :) zobacz sobie na def armora na kazdym lvlu z kazdym quality ;) warior jest silniejszy od troja ale tlyko na xp skilu (chyba ze ma wyrąbane w kosmos poleaxe sup +9 2x SDG) superman (na 15 lvlu bije potwory na 50)

Wg mnie wairorem to chodzic z 2h weapon na hunty i na exp(wand czy poelaxe),na pvp to tarcza + blade + kolczyki!! Jeżeli wybierzemy broń dwuręczną to ubieramy hełm a jeśli tarcze+club(najczęstszy i najlepszy wybór) to kolczyki bo defa i tak mamy w chooy.

Trojem to club&club,club&sword/blade. Club to obowiązek :) oczywiscie kolczyki od lvla okolo 70 bo juz wtedy mamy dobrego armora więc def z korony mało daje :P

Archer to wiadomo łuk + strzały i heja do labu od 70

Fire tao :) moja ulubiona postac mialem lvl 95 a potem hack i po stracie itemow na ktore pracowalem 3 miech odechcialo mi sie grac :/ wyposażenie standardowe tj. rózdzka,robe itp. Czary ulepszamy wszystkie oprocz fire ringa bo on jest slabszy od fire meta i trzeba sta zeby nim udezyc wiec do kitu. Fire meta najlepiej od razu ulepszac bo to jest silne i jak sie zabierzemy za lvlowanie tego czary na lvlu 100+ to bedzie ciezko bo szybko bedą moby padały... Tornado i Fire Cirlce to obowiązkowe czary taosa!! (fire ofc :P) do pvp jest najlepszy bo zabije kazdego, na 95 lvlu rozwalilem 10:3 130 trojana po rebie więc.... wairor to dla fire kilka hitow a z archerem sie troche trzeba pomeczyc (chyba ze niema kolczykow :D) bo on ma największego m defa w zbroi :)

water tao: nieznam sie bo mialem nim tylko 60 lvl ale wiem ze fajne ma Stigme i divine hare :D mozna go stworzyć jak sie chodzi do met zone a niewie sie jak wyjsc z tamtąd bez ginięcia. Można go rebowac u 125+ archerów i zrobic na water-water (best) lub water-tro(pk) water-fire tez dobre ale wole water-water(pervade swietny skill!!)

to chyba tyle o profesjach :P zachęcam do gry bo fajna jest ale lepiej se zagrajcie w silkroad :D Życe miłego grania!

Palantka
13-03-2007, 19:19
Ej Jak Sie Oczyszcza Bronie pls powiedzcie ;p

Green_Tree
17-03-2007, 22:38
A ja sie moge zamenic 110 archa za jakiegos 70 warriora z super wandem Reszta mnie nie obchodzi ;P

Dratris
19-03-2007, 13:31
No, dziś pograłem se troche i mam 17 lvl dopiero ;( Mam też kilka pytań :

Za ile sprzedam fury gem ?
Gdzie kupie jakis helmet ?
Gdzie moge ulepszyć broń( mam ironpoleaxe ) ?
Czy skilować mogę dopiero od 20 lvl ?
I taki głupie pytanie, jak się sprawdza lvl(wiem że na trade ale gdzie jeszcze) :S ?
Mam 17 lvl i chodze z takim eq : Profesja Warrior, bije z IronPoleAxe, Copper ring, light neackle, OxihideArmor *warrior* oxhide boots oraz mam 5k w kasie. Gdzie moge expic ? Oczywiscie teraz huntuje se robiny kolo TC ale myślę że moge iść na coś lepszego :( Mam tez fury gem i mialem dragon gem ale noob mnie zpkował i wypadł ;/

Hypex
22-03-2007, 17:52
No, dziś pograłem se troche i mam 17 lvl dopiero ;( Mam też kilka pytań :

Za ile sprzedam fury gem ?
Gdzie kupie jakis helmet ?
Gdzie moge ulepszyć broń( mam ironpoleaxe ) ?
Czy skilować mogę dopiero od 20 lvl ?
I taki głupie pytanie, jak się sprawdza lvl(wiem że na trade ale gdzie jeszcze) :S ?
Mam 17 lvl i chodze z takim eq : Profesja Warrior, bije z IronPoleAxe, Copper ring, light neackle, OxihideArmor *warrior* oxhide boots oraz mam 5k w kasie. Gdzie moge expic ? Oczywiscie teraz huntuje se robiny kolo TC ale myślę że moge iść na coś lepszego :( Mam tez fury gem i mialem dragon gem ale noob mnie zpkował i wypadł ;/

1.hm....Możemy razem poexpić gdzieś
2.Wiesz gdzie sie zakłada itemki?to tam 1 kulka.
3.Gdbyś grał na moim servie to wym ci powiedział ^^

Oerta
22-03-2007, 18:05
To jest NAJNUDNIEJSZA gra na świecie...

Właściwie skille się nie liczą,tylko zbroja,nie klepiesz żadnego potwora który cię atakuje 4 lub więcej...
Są teamy w których Team Lider nabija tobie lvl.
Nudne instansy i w ogóle nudy.

Jeżeli chcecie dobrą darmówkę weźcie Silkroad'a,lepszy.

Hypex
22-03-2007, 19:56
Są teamy w których Team Lider nabija tobie lvl.

To po co on ci robi lvl?Po to,aby zdobywać db,lab i meteoryty :)

Oerta
22-03-2007, 20:36
Ale nie chodzi mi też o lidera teamu,ale o to,że gra jest tak łatwa,że aż nudna,w 2 miesiące zdobyłem 100 lvl....(w czas szkolny!)

Hypex
22-03-2007, 21:06
Ale nie chodzi mi też o lidera teamu,ale o to,że gra jest tak łatwa,że aż nudna,w 2 miesiące zdobyłem 100 lvl....(w czas szkolny!)

od 40 lvl exp party jest mizerny.

Oerta
22-03-2007, 21:32
Ależ,później gra polega na zabijanie potworów tych co atakują cię 4 lub mniej i to jeszcze w tej grze nie ma skilli!(SM'a nie liczę)

Hypex
22-03-2007, 22:52
Ależ,później gra polega na zabijanie potworów tych co atakują cię 4 lub mniej i to jeszcze w tej grze nie ma skilli!(SM'a nie liczę)

Byłeś interem?LOL,są skille.

Oerta
22-03-2007, 23:03
HAH!Ile ich jest?!10 na profkę?!
Właściwie prawie to samo wychodzi bez nich....
I robisz tylko jedno:
Klepiesz potwory....
NUDA!

Hypex
23-03-2007, 22:29
HAH!Ile ich jest?!10 na profkę?!
Właściwie prawie to samo wychodzi bez nich....
I robisz tylko jedno:
Klepiesz potwory....
NUDA!

Ciekawe czy wiesz jak wyjść z training grounds.Albo daj mapke gdzie jest wyjście.

Oerta
24-03-2007, 11:05
Sorry,ale co to ma do tematu cze CO jest nudny,czy też nie?
Nie zrozumiałem ciebie....
Aha,i nie mam mapki,a tym bardziej CO na kompie,bo usunąłem,teraz pykam w GW :P

Hypex
24-03-2007, 14:24
Sorry,ale co to ma do tematu cze CO jest nudny,czy też nie?
Nie zrozumiałem ciebie....
Aha,i nie mam mapki,a tym bardziej CO na kompie,bo usunąłem,teraz pykam w GW :P

Oerta jakoś sie dogadamy,a może pogodzimy(tymczasowo).

A teraz mój char:
Taoister
Taoist(będzie fire)
Eq:dobre.
lvl:32
Kasa:39 k

Oerta
24-03-2007, 15:43
@up:
to jest twój główny char?Ciekawe,jeżeli tak,to nic nie wiesz tej grze.
Ja już swojego wara nie mam,dałem kumplowi,który go zdeletował.
Więc nie licz,że będę na CO.
A do ciebie nic nie mam,w niczym mi nie podpadłeś,rozumiem,że niektórzy mają inny gust.

Dobra nie róbmy offtopu,bo mod sprzątnie ten temat.

Hypex
25-03-2007, 22:04
Taoista zabijają na każdym kroku,wole archera!

Bzykman
25-03-2007, 22:30
@Oerta

Co do twoich wypowiedzi to widac ze grales tylko jedna profesja, a to ze skilami mnie rozdupcylo 8o SM-superman dostaje wairor na 15 lvlu. WoW tlyko taki miales? sam warior ma chyba 4 skile + z borni (SM,dash,flying moon i po rebie jesli war-war to jakis inny co ci praktycznie nic hp niezabiera). A fire tao widziales?? Thunder,cure,lightning,volcano,fire circle,fire of hell,fire meteor, fire bomb, fire ball, tornado itp. są lvle skili.

@Co do tego ze taoisetm sie dupnie gra bo go zabijaja na kazdym kroku
Może i masz racje, ciezko sie expi troche chyba ze expisz uzywajac Thunder/Fire/Tornado a nie fire circle (po 65 lvlu). W pvp to ma tylko archer szanse bo wszystko reszta pada jak psy :P 95 fire niszczylem 130 troja po rebie i bylo 10:3 dla mnie :D Wariorow to sie jezdzi na kilka hitow bo nie maja duzo hp a m def to pozal sie Boze... oczywiscie bez kolczykow i tarczy :D.

Zreszta ja juz niegram bo teraz zmascili te gre i zrobili ją na wzór EO... +8 mozna wylosowac z loteri a kiedys na 2 serwerach tylko bylo +8 wiec........

Oerta
26-03-2007, 09:33
Z tego co ty wymieniłeś to każdy ma 10 skilli,co jest tragicznie małą liczbą.
Patrz Guild Wars.

dogmeat
03-04-2007, 19:09
Parę dni temu zacząłem grać.
Mam archera 23lvl. Zdążyłem zakumplować się z jednym gościem z Finlandii :)

Gra wciągająca, ale czasami staje się monotonna, lokacje nie są zbytnio urozmaicone, a w miastach nie ma nic ciekawego, nie licząc faktu, że fajnie co po niektóre wyglądają :)

Zephi
04-04-2007, 11:59
95 fire niszczylem 130 troja po rebie i bylo 10:3 dla mnie

No way, nie mozliwe. Chyba ze byl bez eq...

Taoista zabijają na każdym kroku,wole archera!

RB water tao ze spearem jest nie do pokonania. To wlasnie archy padaja na kazdym kroku, jesli nie wrzuca latania na czas. Poza tym nizszy trojan (z porzadnym eq) rozwali wyzszego archera na hita, tak wiec kto tutaj wymiata?

A teraz mój char:
Taoister
Taoist(będzie fire)
Eq:dobre.
lvl:32
Kasa:39 k

Uwierz mi, nie wiesz co to jest dobre eq :) Te twoje normale/refy/moze uni to jest nic, takie cos sie sprzedaje w sklepie bo tego i tak nikt nie kupuje. 39k to tez nic, za tyle to ja kupuje strzaly jednorazowo. 32 lvl? Robie nuba, i archem na slow ape w 30 minut wbijam mu taki level.

Teraz ja sie wypowiem na temat profesji.

Jesli dobrze rozwiniesz postac, obowiazkowo kazda reba na 130!!!!!! levelu, jedynie waterem na 110, nastepnie rebniesz na cos co sie oplaci, to mozesz miec dobra postac i nie jest to problemem.
Fire Tao wbrew pozorom nie jest wcale taki swietny super i wogole. Po 70 lvlu, gdy juz nikt cie do teamu nie przyjmie, zaczyna sie osrane zycie fire taoista. Niby dostajesz fire circle, ale co z tego skoro leci ono bardzo wolno. Z fixed thundera tez gowno zabijesz. Wychodzi na to ze nasz mighty fire tao jest udupiony bo nie ma gdzie expic. Taka prawda.
A fire tao widziales?? Thunder,cure,lightning,volcano,fire circle,fire of hell,fire meteor, fire bomb, fire ball, tornado itp. są lvle skili.
Taa, fire uzywa wlasciwie tylko fire of hell i tornado + cure czasem. Zapomniales dodac ze nie dostajesz tych spelli od razu, tylko po okolo 80 lvlu, a potem i tak musisz je dluuuuuuugo trenowac, bo bijesz z nich jak druid z rozdzka na 7 level.

Najlatwiej expi sie archerem, na plvlu do 70 levela, potem 3 levele samemu na lataniu w BI i masz speed arrowy. Robisz troche plvl nubkom, wbijasz do labu i exp leci jak marzenie. Sam tam wbilem od 73 do 93 w kilka dni. Na pewno trojanem i tao bys tak nie zrobil.

A teraz podsumowanie.
Dlaczego wydaje mi sie ze wiekszosc ktorzy sie tu wypowiadaja udaja takich kozakow a tak naprawde nic nie wiedza o tej grze? Wiecie wogole co to jest plvl? Jakos nikt tutaj tego nie uwzglednil, a to wlasciwie glowna droga do rozwiniecia chara. Kazda, powtarzam, KAZDA postacia do 70 levela trzeba siedziec na plvl, inaczej sie nie oplaca, bo strata czasu.

P.S: Pragne przypomniec, iz po wprowadzeniu loterii gra stracila sens, poniewaz wypadaja itemy 2soc, +8 itp. Stalo sie to koszmarem dla ludzi, ktorzy przez dlugie miesiace zbierali kase zeby zrobic sobie np. takiego Backsworda +7 (Portos, z dream-dream), a teraz kazdy byle noob ktorego stac na db moze sobie biegac w super full soc +8.

Ok. Lece sprawdzic 9Dragons :)

Tic_Tac_Token
29-04-2007, 13:05
Mam problem, jezeli ktoś mógłby pomoc to bardzo proszę.
Jak loguje sie do gry (acc i postac stworzona) wyskakuje bład "program wykonał nieprawidłową operacje...".
Jest to dla mnie dosc wazne, bo nie wiem czy jest to problem z moim komputerem czy instalka gry (ostatnio mialem problemy z kompem).

Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pzdr. :)

Apticer's
29-04-2007, 17:09
@up
Zrób format dysku...

Zylkolak
29-04-2007, 17:21
@Zephi
Otoz mylisz sie plvl nie jest dobrym rozwiazaniem co prawda bardzo szybki exp ale z kasa jestes do tylu i musisz huncic wiele dni zeby przynajmiej elite eq i +2/3 armor i czapajka bo bez tego za duzo potow schodzi.
A jezeli fire taosem siedzisz na plvlu to potem nie mozesz odrobic skilli lepiej juz normalnie nim expic na bialych mobach wtedy gdy masz 2x dmg przez 2 lvle a przez nastepne 3 isc na tombaty do Waterfall. Po 65 expisz tylko z fc w ap na thunder albo slow apach.
Warriorem na lvlu 30+ exp leci szybciej na smie (tylko czarne moby ktore sa na hita) niz na plvlu a pozniej jak nie jestes na 2 hity od thunder apow to na nich siedzisz az do laba.
Co do archera to masz racje.
Water tao expi tylko na plvlu przed rebem.
A trojan leci normalnie z mobkami xd Tyle ze jak siedzi na poczatku na plvlu to ma pozniej takie eq ze sie expic normalnie nie da.

Tic_Tac_Token
02-05-2007, 00:27
Skad mozna zdobyc 2 reczna bron dla Trojana? Trzeba osiagnac jakis lv, skille badz gdzies kupic? :-P mam 4 gwiazdki blade i 25lv (nie plvluje).

@down: dzieki za odp ;) jestem newbie

Racon
02-05-2007, 00:57
Trojanem nie uzywasz 2 recznych broni, od 40 lvl bedziesz mogl nosic 2 bronie jednoreczne.

gumdziak
16-05-2007, 16:57
Fajna widzi mi się.
Zrobiłem 28 lvl dalej mi się nie chciało grać. Może jeszcze będe grał...

Oerciak
16-05-2007, 17:51
I ci siędalej nie zechce...
Uwierz mi,już piszczel jest lepszy.

MetiuII
02-09-2007, 14:31
Tak patrze na wasze posty, na temat tej gierki to poprostu mnie skreca. Gierka jak kazda inna... Narzekacie ze tam sie klepie potwory itd. A co w Tibii jest tak wiele wiecej mozliwosci ? Co skille klepac ? Co to za roznica i tak kazdy na bocie jezdzi, a jak nie to na*******a nocki trenujac, co tylko swiadczy o uzaleznieniu od tej gry. Ryby lowic ? Narzekacie ze 130 lvl jest max. A ktos z was kiedys ten lvl osiagna ? Watpie... A nawet jesli sie ten wklepie level to masz jeszcze 4 inne profesje do gry. A tym 130 lvl mozna przeciez PKowac, są wojny i to rankingowe. Zniechecacie tylko ludzi do gry, jak np. mnie niedawno ale wszedlem pogralem i gra mi sie podoba.

gielar
01-11-2007, 13:37
i masz ziomek racje ja tez gram w CQ mam 70 lvl prawie wszystko elite
albo uni Gram na serwie NATure-->Volcano i jest wypas jestem w gidi Husaria i jak sie gra z kumplami to jest extra i tak fajnie sie PK :D normalnie masz byle jaki level pare mixturek na zycie i zabijasz kazdego wystarczy ze masz dobrego gnata i umiesz skakać :D zaczełem PK od 40 lvl i jest extra exp tracisz dopiero chyba po 70 lvl i to male ilosci :D

Ale jeden z moich kumpli juz nie gra wbił 120 LVL prawie robił reborna i go dedneli i przestal grać :( sie wkur\/\/1|_3/\/\ X(

giere wszystkim polecam PS są emotikony w gierce nie to co tibia :D

a level szybko leci tylko do 50 dalej jest tak jak w tibi ja zaczolem od 70 lvl samodzielna gre i szybko wbijaja sie skile broni :D

Vallinek
22-11-2007, 11:21
Elo wszystkim!
Grafika jest super, gram w to od wakacji
Serwer: FrogPrince
Name: Vallin (to akurat z Tibii wzialem :p)
Profession: Archer
Level: 49
a tutaj screen:
http://foteka.pl/full/7380d6249849107f806e303968ad2e5a.jpg (http://foteka.pl/7380d6249849107f806e303968ad2e5a)
Aktualnie nim nie gram, robie sobie tao narazie dopiero 11lvl ;)
Mam pytanie skad wziasc perfume bag dla tao? bo sie przeszlem do phoenix castle i nie bylo tam
PLX pomozcie

Soldier_PL
03-12-2007, 01:30
A moim zdaniem ta gra jest gowniana ponieważ expie expie sobie 32 warrem a tu nagle podchodzi jakis 100 lvl archer i jednym atakiem zabija wszystko dookola nawet ludzi -,- nie da sie expic kazdy archer (duzo jest takich high lvlow) co wszystko zabijaja i nie moge normalnie expic a pozatym poznalem 126 archera polaka i spytalem sie jak nabil ten lvl a on mi powiedzial ze uzywal hackow -.- jednym slowem ta gra to porazka wiekszosc ludzi juz zapomniala w tej grze co to normalny exp kazdy prosi o podexpianie "lvl up me please" zal mi tej gry...

Marchewki
03-12-2007, 01:39
to samo mogę powiedzieć o grze Tibia i wielu innych też maja hacki i grają, też wybijają potworki i ciebie zabijają , żadna nowość :/

Bluray
03-12-2007, 11:40
Jeżeli wkurza cię takie coś to zapraszam do gier płatnych, nie chce Ci się płacić? Peszek.

DziubaS
19-11-2008, 22:25
a nowa profesja;p ninja dobrze mówię? Pamiętam czasy jak się pykało w conquera dobra gra: D
Gra ktoś jeszcze?

CzArrUs
14-12-2008, 10:05
Powstała nowa strona (Fanowska) Conquer Online

http://www.conqueronline.org.pl/

Zapraszam do odwiedzania , rejestracji oraz udzielania się na forum.

Majsterek.
16-12-2008, 16:21
a nowa profesja;p ninja dobrze mówię? Pamiętam czasy jak się pykało w conquera dobra gra: D
Gra ktoś jeszcze?

Erverse
08-02-2009, 21:26
Gra ktoś na serwerze Fire w elements? Jakby coś to mogę użyczyć pomocy w questach itp. Mam też pare postaci na zbyciu;> pisać w tym temacie :p

Vi'Koks
08-08-2009, 15:46
ja gram na dreams>glory water trojan po rb ;p zapraszam do gry ^^
http://img411.imageshack.us/img411/1429/conq.jpg