Pokaż pełną wersje : IH rune
Dark Sniper
31-07-2006, 12:25
Mam pytanie.Czy opłaca się robić runy Intense healing???
a czy opłaca sie zrobic nowy temat? nie szukając wczesniej odpowiedzi? tylko zasmiecac forum bzdetami? odp. na te pytania brzmi : NIE! i szukaj człowieku
Tak, poniewaz knighci bez 4 mlvl beda to kupowali. Moze sie tez zdarzyc ze jakis sorcerer\druid z wysokim mlvl to kupi.
A nie lepiej poexpić, żeby móc zacząć robić "potężniejsze" runy?
P.S Po co 2 tematy?
Krzys Nemptor
31-07-2006, 14:15
Nie, knighci bez 4 mlvla nie beda ich kupowali bo zazwyczaj oni skilluja albo wolno expia na slabych potworach i nie maja skad kasy brac (np na rotach dla facc lootbaga sie zrobic nie da bo jest wiecej ludzi niz sqm liczy jaskinia)
Sorc lub drut z wysokim lvlem i mlvlem owszem bedzie kupowal, ale nie wczesniej niz na 75 lvlu bo wczesniej bardziej sie oplaca uhac dsy lub leadery niz je ihac.
up
chodzilo mi dla siebie miec te ihy bo jak maja duzy mlvl to na raz ae zycie jjednym ihem odnowia
a ja uzywam ihow bo nie mam 4 m lvl
opłaca się i to bardzo, palkowie/magowie kupują je do leczenia ds'ów na necro huntach -.^ pzdro
Ehhh... Niby to źle karmić trolle, ale chce sprostować jedną rzecz.
opłaca się i to bardzo, palkowie/magowie kupują je do leczenia ds'ów na necro huntach -.^ pzdro
Dopóki IHem nie leczysz średnio po 400 nie opłaca się nimi leczyć summonów. Taniej wyjdą UHy.
Sorc lub drut z wysokim lvlem i mlvlem owszem bedzie kupowal, ale nie wczesniej niz na 75 lvlu bo wczesniej bardziej sie oplaca uhac dsy lub leadery niz je ihac.
Jak niewiesz to niemow moj kolega 55lvl sorc chodzi na necro bez summonow z ... IHami, do tego malo ludzi sprzedaje ihy wiec oplaca sie je robic.
Oczywiscie ze sie oplaca co za glupie pytanie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.