zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Unit vs Polak Polaka - czyli problem titani.

Bartas15
31-07-2006, 16:19
Elo wszystkim.Jak większość wie na titani rządzi gilida Unit ,których członkowie wybijaja innych h-leveli głównie polaków.Dobra do rzeczy!!!Dziś wracam z guardów ide do dp do venore widze 19 rs palek to sobie walne test hita z exevo gran vis lux .Walnełem raz a ten do mnie odpier*** się odemnie ja na to sorki nie wiedziałem ,że jesteś polakiem.Mija 5 minut zaczyna go lać jego kumpel master sorcerer po czy on wchodzi do depo i mowi masz przejebane i loguje się na swojego 45 pallka i zaczyna mnie lać i teraz mam hunta i musze płacić!!!Tak samo robia inni h levelowi polacy biją się miedzy sobą zamiast Unit raz na zawsze rozwalić szkoda gadki ...Zaplacilem dzis za pacca i robie gildie dla ludzi takich ,którzy myślą tak jak ja .

Co o tym sadzicie?

HaLuN
03-08-2006, 09:16
Wlasnie to zawsze mnie denerwowalo na tibii. Wiekszosc MMORPG ma to do siebie, ze Polacy trzymaja sie razem, robia wojny z hiszpanami, ruskami a jak tylko jeden sie wylamie to ma hunta od polowy swiata. Tylko na Tibii jest inaczej. Tez mam PACC i jestem bez gildii to bylbym chetny do zalozenia takowej nacjonalistycznej :) i mysle ze sa jeszcze osoby, ktore tez tak mysla wiec mogloby to wypalic wiec do dziela

Martinesz
03-08-2006, 09:46
Elo wszystkim.Jak większość wie na titani rządzi gilida Unit ,których członkowie wybijaja innych h-leveli głównie polaków.Dobra do rzeczy!!!Dziś wracam z guardów ide do dp do venore widze 19 rs palek to sobie walne test hita z exevo gran vis lux .Walnełem raz a ten do mnie odpier*** się odemnie ja na to sorki nie wiedziałem ,że jesteś polakiem.Mija 5 minut zaczyna go lać jego kumpel master sorcerer po czy on wchodzi do depo i mowi masz przeuwielbiam jeść bananyane i loguje się na swojego 45 pallka i zaczyna mnie lać i teraz mam hunta i musze płacić!!!Tak samo robia inni h levelowi polacy biją się miedzy sobą zamiast Unit raz na zawsze rozwalić szkoda gadki ...Zaplacilem dzis za pacca i robie gildie dla ludzi takich ,którzy myślą tak jak ja .

Co o tym sadzicie?

Nie, nie, i jeszcze raz nie. Wiesz, że za bicie bez zapytania chłopaka, możesz złapać hunta, i tak się stało. Unity to PA, ale to już inna bajka. Wiesz, dlaczego Polacy biją się pomiędzy sobą, bo część to lizodupy unitu... Ehh... Ale co tam, niech robią co chcą... ;P

pozdro

Dalv
03-08-2006, 18:35
Hahah żałośni jesteście.. I co wasi POLACY lvle 30-40 będą z Unit sie bili?
Uważacie sie za lepszych od szwedów i cały czas w dupe dostajecie... Przykre..typowe polaczki...

Albinute
21-05-2008, 01:59
Prawde mowiac polakow jest za duzo w tibii (Pozatym Polska to agresywny kraj) btw. Ludzie ktorzy nie wiedza Unit posiadalo w swoim old squadzie tez kilku Polakow (Glownie osoby ktore wyemigrowaly do krajow polnocnych Szwecja,Norwegia,Dania,Finlandia,Islandia etc. )