zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Po....

Elyas
13-08-2004, 17:40
Po co sa gildie na swiatach non-PVP ? bo wlasnie mnie to zastanawia i to dlugo bo duzo osob na Harmonii ma do nicka ze jest z gildii

Shin Chan
13-08-2004, 17:47
1. Zeby freeacc mogl miec wlasny pokoik.
2. Przyjaciele z RL tworza zeby sie wyrozniac.
3. Zeby latwiej bylo Huntowac w gronie zaufanych osob.
4. Zeby miec fajny opis za nickiem i vokacja...

etc

Pacera - Polish Power 50 polakow ponad , GH , i wszyscy sie ciesza .. kazde lvl i kazzdy ma pokoj i kazdy sobie ufa, KOALICJA kogos hack albo dead reszta pomaga.....

sry za spam postow ale dalem zatrzymaj i tak wyszlo nie dawajcie za to minusa plz

gorgi
13-08-2004, 18:42
OOO shin chan to ty jesteś z naszej gildii , hehe to ja lovozu ( jak narzie najkeprzy qmpel sabka z tych tibijczykow itp ) polish power to pierwsza polska gildia na pacerze:P , i jak ktoś ma kłopot , zgłasza to na czacie ( jak ktoś jest online to am siedzi nonstop ) i odrazu pomoc hehe , narq .

Shin Chan
13-08-2004, 21:26
ty z gildi a ja z poza hehehhe, kazdy mysli ze jest jego best kumpel a on tylko wszystkich lubi :P

Elyas
14-08-2004, 03:59
aha wiec po to sa gildie bo wczesniej myslalem ze na PVP zeby sie go wiecej bali

marred
14-08-2004, 11:17
Do tego jeszcze dochodzi chat gildii, bardzo sympatyczne miejsce, takze przydatne podczas huntow do komunikowania sie.

Pexazowe
14-08-2004, 12:53
A ja za niedlugo tesh bede w Polish Power :) :) tylko Sabulus pofiedzial ze musze miec 18 lvl ;)

nightkin
14-08-2004, 15:49
Sam mam plan zeby niedlugo na Harmonii zrobic gildie skupiajaca wyzszych levelem sorcow i druidow, tak zeby np. kontrolowac ceny sd'kow :)
Poza tym Tibia to gra RPG i taki element jak gildie jest bardzo wartosciowy ;)