Pokaż pełną wersje : Po....
Po co sa gildie na swiatach non-PVP ? bo wlasnie mnie to zastanawia i to dlugo bo duzo osob na Harmonii ma do nicka ze jest z gildii
Shin Chan
13-08-2004, 17:47
1. Zeby freeacc mogl miec wlasny pokoik.
2. Przyjaciele z RL tworza zeby sie wyrozniac.
3. Zeby latwiej bylo Huntowac w gronie zaufanych osob.
4. Zeby miec fajny opis za nickiem i vokacja...
etc
Pacera - Polish Power 50 polakow ponad , GH , i wszyscy sie ciesza .. kazde lvl i kazzdy ma pokoj i kazdy sobie ufa, KOALICJA kogos hack albo dead reszta pomaga.....
sry za spam postow ale dalem zatrzymaj i tak wyszlo nie dawajcie za to minusa plz
OOO shin chan to ty jesteś z naszej gildii , hehe to ja lovozu ( jak narzie najkeprzy qmpel sabka z tych tibijczykow itp ) polish power to pierwsza polska gildia na pacerze:P , i jak ktoś ma kłopot , zgłasza to na czacie ( jak ktoś jest online to am siedzi nonstop ) i odrazu pomoc hehe , narq .
Shin Chan
13-08-2004, 21:26
ty z gildi a ja z poza hehehhe, kazdy mysli ze jest jego best kumpel a on tylko wszystkich lubi :P
aha wiec po to sa gildie bo wczesniej myslalem ze na PVP zeby sie go wiecej bali
Do tego jeszcze dochodzi chat gildii, bardzo sympatyczne miejsce, takze przydatne podczas huntow do komunikowania sie.
Pexazowe
14-08-2004, 12:53
A ja za niedlugo tesh bede w Polish Power :) :) tylko Sabulus pofiedzial ze musze miec 18 lvl ;)
nightkin
14-08-2004, 15:49
Sam mam plan zeby niedlugo na Harmonii zrobic gildie skupiajaca wyzszych levelem sorcow i druidow, tak zeby np. kontrolowac ceny sd'kow :)
Poza tym Tibia to gra RPG i taki element jak gildie jest bardzo wartosciowy ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.