Pokaż pełną wersje : Czy macie zwierzątko domowe??
Dranit II
13-08-2004, 17:43
Czy macie jakies swierzątka domowe??? Ja mam 3 słodkie kotki i pieska. :)
Gonzo von Krenzel
13-08-2004, 17:55
Żeby nie było, że nabijam se posty to chciałem uprzedzić, że napisłem tego posta ażeby zawozić się moimi dwoma szyszkowcami zwyczajnymi (Cordylus Cordylus). :D Poza tym mam pieska, a dwa koty mi ostatnio zdechły. :)
no ba ;}
Pieska i rybki plx :)
Ja mam psa suczke :D i malego zolwia czerwonolicego... ach no i jeszcze siostre :P
Dranit II
13-08-2004, 18:47
Jeszcze chce sie spytac w moim temacie jak mozna miec wiecej reputacji ???/ bo ja mam 0 nadal i nie wiem jak jej wiecej zrobic? :P
Pozwoliłem sobie dodać sondę, a przy okazji mówię, że nie mam zwierzątka. Mam za to młodszą siostrę. 8o
Jeszcze chce sie spytac w moim temacie jak mozna miec wiecej reputacji ???/ bo ja mam 0 nadal i nie wiem jak jej wiecej zrobic?
Pomoc -> opcja 'Szukaj' :baby:
Vanhelsen
13-08-2004, 18:58
A ja mam 2 zwierzontka:
Kotka i mojego młodszego brata, naszczęscie brat jest zwierzotkiem króre szybko się uczy i nietrzeba o niego dbać :D
http://www.doom2.ath.cx/images/papagei.jpg
To moja papużka :)
Ja mam pieska - suczke. Nie taki piesek bo owczarek niemiecki;). Wabi sie Nora
Bardzo fajna ostatnio miala operacje ale na szczescie juz wszystko jest ok:)
Hegemmon
13-08-2004, 20:45
Ja mam psa o imieniu spike ;)
A oto i on:
http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/spike.jpg
L..i..S..e..K
13-08-2004, 21:39
Dwa małe gryzonie..(szynszyle)..gryzonie jak gryzonie zadają duże obrażenia, walą bobkami i zartuwają moczem na odległosc..8o
Ten osobnik nizej ostatnio zatakował kapcie mojej mamy. ;) http://forum.win-os.pl/files/szynszyla_na_wybiegu.jpg
A ja mam pieska. No, pieska co tu dodać. Szczeka ;)
Melabux_1
14-08-2004, 09:19
ej bez kitu ale ja was pobiłem :D mam 4 koty 2 psy 3 DOMOWE SZCZURY domowe hehhe Mela***_1 Z00 WIN :D
A ja mam : psa, brata i myszkę komputerową. Pies wabi sie Cyrus, myszka- Logitech, a brat - Michał :)
Jama psa Karata i pudla Sambiego.Karat to czarny chow-chow w nocy jego oczy świecą się na czerwono.Prawie wszyscy się go boją choć to miły piesek choć krzepy mu nie brakuje może nawet mugłby się mieżyć z Rotwajlerem.
No i oczywiście rybki ale chciał bym mieć pancernika olbrzymiego.
Main Vegeta
15-08-2004, 01:35
Mam suczke- Sare ktora mnie wkurza bo szczeka! ale poza tym to milusi piesek :) No i mam w domu 2 szympansy... Marcin i Wojtek sie zwa :)
hmmm... pies, szczur i brat. bym zapomniał dodać gromadke mysz, które buszują po nocach ;)
TAK. Jestem dumny posiadaczem świnki morskiej, psa i kuzynki wędrownej =].
Wszystkie powyższe w kolejności: piszczą, szczekają i wrzeszczą żebym zgasił kompa.
Btw: Ale my wspaniali... tak rodzinę traktować :P.
Ja mam psa Amstaffa suczke i zwie sie Dora kota Killera, i zulwia niema ksywy
Lord Karik
16-08-2004, 14:18
Ja mam pieska-suczke, rasy westik, wabi sie baja.
Mam tez króliczka-boy, to jest angorka zkrzyzowana z lewkiem, wabi sie czarek.
Mam tagże siostre, rasy homosapiens, wabi sie ada :)
Matheous
16-08-2004, 18:27
A ja wyznaje zasade ze codziennie powinno sie odstrzelic ~1000 psow kotow i innego badziewia po prostu nienawidze tych siersciuchow... SERIO MOWIE!!!:D
Co do zwierzat-mialem zolwia, przezyl 3 dni;) Pod moim blokiem znalazlem chomika zrzuconego z balkonu... Ech u mnie nic nie wyzyje... Oprocz rodzenstwa-jedyne zwierzatka jakie lubie;)
Obłedny Rycerz
16-08-2004, 22:46
W tej chwili mam jedynie myszke komputerową , która wabi się Genius , i starszego brata :D .Pierwsze wydaje odgłosy klikania, a drugie : "Daj wejśc na chwile na neta " ^^ . Kiedyś miałem jednego żółwia wodnolądowego , i świnkę morską :) . Niestety : oba te zwięrzątka trza było oddać komuś , bo sprawiały zbyt duże kłopoty....;]
Lubie zwierzęta i mam kotka malego
Ja mam:
Psa-Merdog'a, kundel fajny psiulek, cały czarny, tylko łapy morda i tyłek brązowe, i ma jescze białey krawacik.
Królika miniaturkę- Rubina
Świnka morska-Andrzej:)
TheNatoorat
18-08-2004, 08:29
A ja mam 3 patyczaki. Jest 2 samców i 1 samiczka.
Trzymam je w dużym pojemniku służącym do przetrzymywania żywności. Jeszcze nie robiły "ten-tego"... i dobrze, bo musiałbym kupić większy pojemnik. W ciągu 3 miesięcy pokrywają cały pojemnik bobkami tak, że ledwo je widać. A jeśli już o widoczności mowa, doskonale wkamuflowały się na gałązkę wiśni którą wsadziłem im do mieszkanka.
Co 3 dni trzeba przynosić im trochę żarcia (bardzo wybredne są :/). Przyjmują tylko jakieś chińskie listki albo liście bzu. Co te 3 dni muszę ukradkiem włamać się do ogródka obok i zakosic z 4 liście. Na balkonie bardzo często siedzi taka babka który straszy mnie paskiem i że zaraz zejdzie i mnie zbije :(. Na szczęście udaje mi się wykonać misję i patyczaki znów mają co jeść.
Aha... jeszcze gatunek. Zapomniałem dokładnej nazwy, ale wiem, że gatunek ten pochodzi z Afryki.
I to by było na tyle...
Wasz Rwący Suty Albański Hodowca Patyczaków
pabloxxl
18-08-2004, 08:42
Ja mam jamnika: zwie się Roki.
Oprócz tego koszatniczke w klatce koło kompa :)
Władca kotków
18-08-2004, 09:05
Ale takich skur*** jak ten co Matheous mowil ze chomik zrzucony z balkonu to bym mu normalnie zrobil wjazd na chate i i bym mu morde rozkwasil o sciane az by sie zaczela krwe lac :) a oprócz tego mam 3 kotki i 2 pieski :D
Ja mam świnke morskom ale bardzo hciałbym mieć małego kota:D.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.