Pokaż pełn± wersje : The Old Widow
Pior'firebladde
01-08-2006, 12:02
Mam pytanie, chciałem wybrać się na PoH, poexpić na Gs'y.
Jednak po update pojawił się nowy GS The Old Widow.
Chciał bym wiedzieć czy jak on sie pojawia to jest jakie¶ ostrzeżenie??
I gdzie chodzić żeby go NIE spotkać?
(bende chodził na gs'y na prawo od Darc catedrall.
Don Toro
01-08-2006, 12:10
Niestety nie ma żadnego komunikatu, że widow się zrespiła. Najlepsz± rad± jest się trzymać blisko temple na POH by w razie czego tam uciec. (swoj± drog±, Old Widow niezbyt często się respi, więc jest mała szansa na spotkanie jej)
Orshabaall
01-08-2006, 12:16
11:36 The Old Widow is attacking Plains of Havoc.
Łodzianin
01-08-2006, 12:26
@Up
Sciema
@topic
Old Widow jest juz od dawna, i nie ma zadnego komunikatu.
kostooch
01-08-2006, 12:27
Nie. Nie ma zadnego komunikatu. Old Widow respi sie mniej wiecej w cetrum respa x3, na pd zach od duzej skaly. Jest dosyc szybki i paralizuje, wiec radze uwazac ;p.
Orshabaall
01-08-2006, 12:29
Jest komunikat. Jak expie na poh to co jakis tydzien otrzymuje komunikat ze sie old widow zrespil.
Zaden komunikat sie nie pojawia .. a co do tego .. to jak go spotkasz ..to niemasz szansy uciec .. ja padlem an 65 lvl ;/
zadal mi 2 hity i gsy mnie dobily .. niezdazylem sie uhn±ć ..:evul:
szymon287
08-08-2006, 23:36
Zaden komunikat sie nie pojawia .. a co do tego .. to jak go spotkasz ..to niemasz szansy uciec .. ja padlem an 65 lvl ;/
zadal mi 2 hity i gsy mnie dobily .. niezdazylem sie uhn±ć ..:evul:
Yoo arexin, padles jednak przed update, wiec moze teraz by ci udalo dosc do tample przy hotkeyach... kto wie :D
nadzemnik
09-08-2006, 09:01
Chcesz spotkać, a rczej NIE spotkać?? :evul: Idziesz od świątyni w dół potem trochę w LEWO (edit sry) jest taka duża skała na północ od ciebie (jakbym napisał nad to by ktoś mógł pomyśleć ze poziom wyżej) idziesz od niej w lewo tam jest kilka GS'ów i za chwilę old widow tak bardzo niechciany przez cebie Xd Ktoś wyżej napisał że 2 hity i 1 od GS'a - czasem wjezdza 400+ sam old widow + seria od jego GS'ów , poprostu jeżeli masz lvl bliski 50 i go widzisz to mały lag i po tobie :)
na 50 -.^ .. sadze ze 70 lvl miał by duuuzy problem .. to nie to samo co blokowaie 4 gs .. (bloczylem .. tlyko szkoda ze magowi many braklo xD na wave hyhyh ale przezylem ..) Gorzej bylo ..jak mialem map klika .. i wpadlem do dziury na pohu .. okolo 8 gs .. + niezdazylem sie ropnac :/ i ded .. ale old widow jest o duuuzo mocniejsza niz gs .. mysle ze 80 tez by mial problem .. i do tego ..paralizuje i chyba jest najszybszym potworem w tibi ..szybszym od gs ..ledwo ja zobaczylem a ona juz obok mnie ;] :P
chyba jest najszybszym potworem w tibi
Bzdura, orshabaal jest najszybszy.
@up
moze i tak ale jednym mnie wkurzyles: NOOBEM! po co ten zbedny wyraz ci potrbeny jak chcesz sie klocic to sipu z tego forum a nie odrazu wyzywasz:fuck: :angry:
niewiem jak orshaball bo jeszcze go na harmoni niebylo .. ale wg mnie old widow ..
Orshabaal jest duuuuzo szybszy od the old widow. Wystarczy sobie spojrzec na filmiki z orshem.
Phoelerius
10-08-2006, 17:06
The Old Widow tez jest szybka, pamietam ze z haste moim knightem nie moglem uciec temu czemus, a mialem wtedy z 130lvl, ale od Orsha~ to raczej nie jest szybsza. Napewno duzo szybciej biega niz Behemoth i na dodatek paralizuje.
Byl kiedys filmik jak Cachero uciekal przed Orshabaalem I na strong haste biegali w rownym tempie :)
Orshabaal jest na pewno duzo szybszy. Ogladalem wiele filmikow z orshabalem i kilka filmikow z the old widow i jak oba potwory maja maksymalne przyspieszenie to orsh jest duzo szybszy. (nie minimalnie szybszy tylko duzo szybszy - jakies 100 lvli szybszy jest orsh)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.