zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Maska podwodna

Knight Patryk
02-08-2006, 00:22
Heh.Moj brat gra jescze w tibie i zaczol robic explore society quest'a.Spytalem sie jaka jest nagroda.On odpowiedzial mi ze maska pod-wodna i ze kumpel z jego gildi 9x lvl mowil o zadymie pod woda.Czy wie ktos wiecej o tej masce?Czy moze ktos dac jakies screeny z pod-wody?:>

Stożek
02-08-2006, 00:44
Duzo na forum tibia.pl nie mozna powiedziec na temat questow, ale postaram sie jakos ominac ten "zakaz".

"Maska podwodna" ma 2 arma i wazy 210 oz (albo 260). Nazywa sie w rzeczywistosci: Helmet of the deep.
Narazie wiem, ze nie wypada z niczego. Trzeba zaiwestowac w nia 5k u pewnego NPC. Jest chyba(?) tylko dla ludzi wykonujacych misje od przedstawicielski Explorer Society w Liberty Bay. Mysle, ze QS nie bylo.

SS'y z podwodnego swiata (jak nazywa sie swiatynie Quaras'ow) mozesz znalesc w dziale update w przyklejonym temacie.
Info: nie ma limitu chodzenia pod woda, gdy jestesmy zanuzeni nasza predkosc jest poruwnywalna z ta po paralizu od mumi.

Van Derdrval
02-08-2006, 15:39
Ma juz ktoś tą maskę ???????

Lasooch
02-08-2006, 17:20
Ma juz ktoś tą maskę ???????

A masz mózg? Nie, bo byś sam do tego doszedł.

Skoro - jak napisał Stożek - są SSy spod wody, i skoro jest to maska do pływania pod wodą, to powiem Ci (bo wiem że i tak nie wymyślisz), że ktoś ją już ma.