zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cipsoft znowu nawarzyl piwa?

Stożek
02-08-2006, 00:38
Cipsoft jak zapowiedzial tak zrobil-nieznacznie polepszyl nieudane "expowiska" gdzie w rzeczywistosci nikt nie chodzil ( no prawie nikt). Jednak teraz znowu narobil potworow zbyt silnych aby oplacalo sie na nich polowac.

Bylem w swiatyni Quarasow (zanim opanuje te nazwe minie dosyc sporo czasu). Na wejsci musialem ubrac helm majacy zaledwie 2 arma przez co tracilem duzo wiencej uh. Gdy zanurzylem glowe w wodzie okazalo sie, ze jest tam tego scierwa duzo za duzo. Quaras Constructor (albo jakos takos) daje 250expa, przy czym aby go zabic nalezy uzyc tyle mocy co do dragona. Kolejne wersje robali sa jeszce gorsze!

Odwiedziny u wyznawcow kultu:
Stworzono jakby druga Dark Catedral-pelno tam Witch'ow oraz Tarantul. Sami czlonkowie kultu maja za duzo Hp i za silny atak. Loot z nich narazie wypada mizerny. Kolejne formy nie zostaly jeszce zbadane, ale mysle ze bendzie gorzej.

Jesli chodzi o piratow to moze byc to jedyne miejsce gdzie bendzie sie dalo jakos grac-exp przyzwoity w stosunku do trudnosci, jednak grupy sa za duzo jak dla normalnych ludzi!
Pirat duch jest taka forma banshee rodzaju meskiego-za silny potwor, za slaby loot.

Czyzby Cipsoft znowu porobil mase niepotrzebnych terenow? Za bardzo chcieli zrobic z tibii gre RPG i zapomnieli o wyliczeniu sosunku expa do HP i loota.

Skromny pacyfista
02-08-2006, 01:01
zj3bali ta gre na calej linie...

next up: mc, cave bot CIP SOFT PLXXXXXXXX;(

bb rl tibia ..

KonioMaster
02-08-2006, 01:04
Ehh szczerze to spodziewałem się czegoś fajnego a dali szit na całej lini, outfity są za przeproszeniem obleśne-.-
A tych wyznawców jest tak dużo że mnie ażgłowa boli
Na piratach, quarasach nie byłem ale pewnie będzie to coś pokroju choru czy banuty.
Nie wiem czemu ale tak jakoś mnie mi sięchce graćteraz, zobaczymy za parę dni.

Piotrek Marycha
02-08-2006, 01:09
zj3bali, niektore rzeczu mozna przebolec, niektore nie:( , ale to co oni zrobili z grafika to jest kpina;( , te nowe outfity sa niczym wziete z frankenstein competition8o X( ;( ,taka amatorszczyznaaaaa;( X(

ogolnie zal.pl, ja osobiscie grac nie przestane (choc naprawde duzo ludzi przestanie, i to nie na zarty) ale trzeba przyznac ze tak zredukowali przyjemnosc z gry....;( X( X( X( X( X( ;(

Stożek
02-08-2006, 08:08
Ludzie! Nie chodzi mi o uzalanie sie nad tym jak cipsoft zrzodkiewkowal nam Tibie ale o potwory. Byl juz ktos na Blood Crabach albo innych towarzyszach kultu voodoo?

Rookslayer of Dolera
02-08-2006, 08:38
A czy jest jakiś potwór nowy na FACC??

P0nury
02-08-2006, 08:49
Wyskoczyłem na guardki. Mam dziwne odczucia, jakby trochę je dopakowali. Dropują chyba ciut więcej kasy, a na pewno zadają mocniejsze obrażenia. Lekko rypnięte...

chesek
02-08-2006, 08:57
Up@ To samo zauważyłem. Może mi się tylko zdaje, ale rzadko dostawałem 3 hity pod rząd po 70~ +

Jerzolux
02-08-2006, 09:28
Scaraby tez polepszyli i czesciej z nich kosztownosci wypadaja:p

Lecter Shan
02-08-2006, 09:38
Dla Facc są now bat, mewa i carrion worm (jakby ktoś się pytał na fibuli)

Knajcik14
02-08-2006, 10:05
Co wy ludzie dajecie tibia jest wyje***a w kosmos mi tam sie podoba !!!!! wy byście tylko nażekali i nażekali na wszstko co oni robią przecież gdyby nie update ten czy inny tibia stałą by sie nudna a oni chcą tylko dodać smaczku do gry i ją uleprzyć !!!!!!!!!!!!!!!

Mroku
02-08-2006, 10:08
ja mam 3 pytania dotyczace update::
1.Sa jakies nowe tereny dla facc(np. darashia)?
2.Jak skilluje to mi zabiera stamine?!?
3.Sa jakies nowe powory dla facc??

jelsi przy skillowaniu stamina leci to zniszczyli to :/
outy sa ajne nawet :] ale niektore tylko ;]

Lord Aurea
02-08-2006, 10:16
byl temat na tibia.pl o libery bay ( jesli zle pisze to sory) i tam pisalo ze edron bedzie tez dla facc czy to prawda a jesli tak to jak mozna tam poplynac?

Gall Dordor
02-08-2006, 10:42
Jak skilujesz to nie spada stamina.

Morgaroth
02-08-2006, 11:38
Zauważyłem , że Cipsoft niewykorzystał 2 spritów. Tego mamuta i wodnego demona. Może będą to bossy oraz wycofali z gry Massive Water Elementala. Dziwne :/

Totalizator the Wizzard
02-08-2006, 12:04
MWE mozna spotkać pod wodą nie ma tylko na liście potworów. A te dwa pozostałe sprity to pewnie na zimowy update ak jak elder beholder i serpent spawn w zeszłym roku B)

Revaga Night Sorc
02-08-2006, 17:03
Tego Sea Demona można usłyszeć w jednej z komnat akolitów. A więc już jest tylko czy można się do niego dostać ??

Diego'Odin
02-08-2006, 17:46
ci wyznawcy to porazka
troche slabsi od necro (hity za 80 walna) exp slaby (100expa) loot warty uwagi (dla mnie) to czesc hymnu

Spliner
02-08-2006, 17:48
Jest to jakby "energia wytrzymałości". Max tego licznika to 55 godzin i chyba 56 min. Za każde zabicie potwora licznik zmniejsza się o 2 min(?)

Stamina nie spada podczas skillowania. Za zabicie potworka tak, ale za sam atak nie.

Nie do końca dobrze, ale tylko małe błędy... Stamina to zmęczenie, max jest 56h, za każde zabicie potworka jak narazie zaobserwowałem spada o 2min, i jeszcze zapomniałeś o tym, że aby zregenerowac ten licznik trzeba za każdą zużytą minute być wylogowanym przez 2 minuty. Jeszcze takie "świństwo" zrobili, że przez ostatnie 14h tego licznika nabija sie już tylko połowe expa z potworków, a po tych 56h nie bedzie juz exp leciał wogule. Smutne, ale prawdziwe :(

Sklave
02-08-2006, 17:52
Ja w tej chwili przestaje grac w Tibie. Zj3bali juz doszczetnie. W zeszle wakajce myslalem ze nie moga juz bardziej jej zniszczyc jednak mylilem sie ... Wole sobie pograc na OTSach przynajmniej tam mam przyjemnosc z gry, a nie jak teraz meczyc sie tylko bede. Niech wroca te stare dobre czasy z przed 2 lat !!

Vil
02-08-2006, 18:04
2 tyg temu stwierdzilem ze szkoda sie nawet logowac i chyba mialem racje.

Zastanawia mnie, dlaczego Cipsoft tak konsekwentnie promuje poronione pomysly i tak bardzo w dupie ma opinie niemalej przeciez rzeszy graczy ...

Nagrix
02-08-2006, 19:16
A zauważyliście może, że kiedy paladyn zabije potwora/gracza bronią miotaną to potem musi czekać 10 sekund żeby zabrać swoje (np.) speary z pod ciała.
Według mnie to już całkowite przegięcie... Ja expie prawie zawsze bronią miotaną i chyba z tym skończe, mam na myśli Tibię. A reszta to według mnie ujdzie w tłoku...

Vysal sath
02-08-2006, 19:42
quarasy piraci i itp scierwo.

tak samo jak z tiq 2-4 tygodnie i będzie normalnie...
na początku zawsze się narzeka ...

Cygan Slejter
02-08-2006, 23:01
Hu.... Ten Update Stroje WyglĄd PotworÓw Bleee

I Niech KtoŚ Mi Nie Gada Ze Ja Narzekam Po Taka Jest Prawda Zje..... Na CaŁego X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Piotrek Marycha
02-08-2006, 23:48
popieram, jeszcze na te outfity za przeproszeniem nasrac i narzygac do kompletuX( X( , doslownie nie moge patrzec na to, widzielisce szkielety??? boze widzisz i nie grzmisz!!!!! te poprzednie byly tak fajnie zrobione .... porownajcie sobie gigant skeletona - zwyciezce frakenstein competition i aktualnego szkieleta, szkoda gadac, pojedynczy amator (zapewne nastolatek - juz nie chce mi sie szukac) zrobil potwora z lepsza grafika, dokladnoscia, lepsza animacja i duzo bardziej klimatycznego niz zespol "profesjonalistow" 8o 8o 8o 8o

PS: sorka za ten wstep:confused:

Serious Sam
03-08-2006, 00:03
A widzieliście rotwormy?.Nawet fajne ale wolałbym dawniejsze :p

kvasek
03-08-2006, 01:20
O tym, że stamina czy dziesięć sekund na zabranie loota to dobre pomysły pisałem już w temacie 'Zmiany po update', bodaj na 95. stronie. Są to bardzo dobre, przełomowe pomysły - to utrzymuję. Było to jednak przed faktem i siłą rzeczy nie mogłem się wypowiedzieć na temat niektórych kwestii w praktyce.

Ciała zabitego potwora nie można ruszać przez dziesięć sekund. Ma to swoje wady i zalety. To dodatkowo odbiera szanse na ukradnięcie zwłok, jednak jeśli chcesz coś z pod niego wyciągnąć - bywa to uciążliwe.

Grafika. Mimo wielu nieprzychylnych komentarzy uważam, że outfity są bardzo ciekawe, przynajmniej w większości. Z tym że gram kobietą, a większość graczy wprost przeciwnie. Szczególnie podoba mi się u niej strój maga, bodajże. Poza tym nie odkryliśmy jeszcze kilku nowych outfitów i dodatków, jeśli się nie mylę. A może to być ciekawe.

W kwesti nowych grafik potworów i itemów mam mieszane uczucia. Zgadzam się, że kompletnie nie wyszedł im szkielet. Wygląda sztucznie, że tak to ujmę. Odrażający natomiast jest Viking Helmet. Mam z nim częsty kontakt, wszak huntuję na tombach i wolałem starą wersję.

Maxxonek
03-08-2006, 02:08
Ktos pytal o te Bloody Craby..Przesiedzialem tam troszke czasu. Exp nawet ladny w podziemiach (dosc duze - zolwiki, wieksze zolwiki i te kraby). Z tym, ze oplacalne sa te najmniejsze chyba. Powinno sie zwrocic z samej kasy + te smieszne (aczkolwiek ladnie wygladajace) tarcze ;p Podejzewam, ze na tych zolwiach bedzie mozna cos poexpic, ale nie liczylem ile tam wchodzi na godzine. Co do innych spraw, niedlugo dojde do tych piratow to powiem co i jak. Natomist pod woda...Hmm...MWE - przykra sprawa. 850 expa za taki waste to ja dziekuje ;o Inne potwory pod woda tez malo oplacalne, acz Javisantos wylootowal z Aureliussem i Lordnazgulem "Skull Helmet" - Arm:9 (Jak Royal) z ~10-tego (bla bla) Predatora. Reasumujac - myslalem, ze bedzie gorzej :>

Zalvix
03-08-2006, 07:45
Hu.... Ten Update Stroje WyglĄd PotworÓw Bleee

I Niech KtoŚ Mi Nie Gada Ze Ja Narzekam Po Taka Jest Prawda Zje..... Na CaŁego X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Masz częściowo rację. Np. Amazonka jest "ładniejsza" po update ;) ,a przy
Rotwormie to już sam nie wiem. Chyba lepszy był dawny, ale z braku laku to i to dobre.

Schwenkler
03-08-2006, 20:09
Nie do końca dobrze, ale tylko małe błędy... Stamina to zmęczenie, max jest 56h, za każde zabicie potworka jak narazie zaobserwowałem spada o 2min:(

Nie do konca sie zgodze, poniewaz jezeli zabijesz naprzyklad 5 ghouli to stamina niespadnie 10 min. to ile czasu ci odejma niezalezy od ilosci zabitych potworow tylko od czasu expienia

:)

Restemon
03-08-2006, 22:41
Czytając ostatnie tematy na forum dotyczące update są o tym, że kolejny update jest zj****y. Ludzie opamiętajcie sięX( X( X( X( . Był update z SP i nażekaliście a teraz ucichło to wszystko, więc i to po paru dniach wam będzie wisiało. Jeśli chodzi o nowy update fakt troche słabe outfity ale wygląd różnych innych rzeczy jest spox. Tak naprawde potrzeba kilku dni żeby wszystko na dokładnie sprawdzić i nie oceniajcie tego wszystkiego zbyt wcześnie. Poza tym i tak myśle że ten update ma wiele zalet choćby personalizacja kont i rec dla FACC. Wiele rzeczy również uprościli i z tego powinniście się cieszyć a nie narzekać. A jeśli coś wam się nie podoba to postarajcie się zrobić podobną grę to zobaczymy. Za dużo chcecie od Cipów.

Prawqie w calosci sie zgadzam oprucz Outfituw wedlug mnie sa zajefajne<- zeby nie przeklinac

Piotrek Marycha
03-08-2006, 23:10
W kwesti nowych grafik potworów i itemów mam mieszane uczucia. Zgadzam się, że kompletnie nie wyszedł im szkielet. Wygląda sztucznie, że tak to ujmę. Odrażający natomiast jest Viking Helmet. Mam z nim częsty kontakt, wszak huntuję na tombach i wolałem starą wersję.
odrażające sa wszytskie outfity oprocz tego lucznika dla facc i tego "araba" dla pacc, cala reszta jest beznadziejniem wykonana, same pomysly nie sa zle, ale tak to zchrzanili ze ocza bola jak sie na to patrzy, sa jakby wymazane, wszyskie elemety niewyrazne, naćkane tego chlamu, wogole niewymiarowe sa, zle proporcjonalnie (czolo "rycerza"o.0) 100000x bardziej wole outfity mimo ze byly juz stare i malo dokladne X( ;( :( az lezka sie w oku kreci jak patrzy sie na screeny z przed chocby kilku tygodni ;(

Sie mapes
03-08-2006, 23:31
Omg ale wy wszystcy pie*****cie. Czemu przed kazdym update to omalo zawalu nie dostaniecie i caly czas podniecacie sie tym co to bedzie co to bedzie, potem nastaje update i wszyscy normalnie p****** smuty. Nie chcecie grac to nie nikogo to nie obchodzi. Zalozcie jakas strone typu www.anty-Tibia.pl i tam marudzcie jaka to tibia zla i niedobra. -.-'

Xavery
04-08-2006, 09:33
Przeczytalem caly temat i sie niezle ubawilem. Tak wiec przeanalizujmy jedna z wypowiedzi.

Ja w tej chwili przestaje grac w Tibie

I dobrze! Nikt cie w Tibii nie trzyma na sile. Przynajmniej bedzie jednego mniej.

Zj3bali juz doszczetnie

Tak masz racje, wogule nie wiem po co te 40 tysiecy ludzi w to gra, a ich liczba wzrosla po updacie. Przeciez w taki zepsuty badziew wogule sie grac nie da.

W zeszle wakajce myslalem ze nie moga juz bardziej jej zniszczyc jednak mylilem sie ...

Skoro juz wtedy myslales ze to jest najbardziej "zniszczona" gra, to dlaczego ty grasz, i to az tyle czasu ?

Wole sobie pograc na OTSach przynajmniej tam mam przyjemnosc z gry, a nie jak teraz meczyc sie tylko bede

Masz racje, granie na OTS daje wprost niesamowita dawke przyjemnosci, szczegolnie jak ci chary kasuja itd. OTS ROX.

Niech wroca te stare dobre czasy z przed 2 lat !!

I jeszcze mi powiesz ze grasz 2 lata w Tibie... sic.

Wychodzac zamknij drzwi bo przeciag....

Mam jedna rade do tych co sie wszystko nie podoba, wezcie przestancie grac, ale robcie to po CICHU, a nie wielki spam na forum bo "ja ze swojm 10 lvl koncze grac", ale tragedia dla spolecznosci graczy...
Nie podoba sie to koncz i tyle. I tak 90% tych co tak wielce deklaruja swoje odejscie wroca do Tibii i wszystko bedzie OK. Tylko po co to wszystko? I to przed kazdym updatem...

poisoner
04-08-2006, 10:31
Jak Ktos Chce Sie Pobawic W Szybkie Klikanie To Niech Pogra W Mario A Nie W Tibie. Tibia To Gra Rpg Wiec Tutaj Powinien Sie Liczyc Tylko Lvl, Umiejetnosci I Wyposazenie Postaci. Jak Komus To Nieodpowiada To Niech Sie Pobawi W Piaskownicy, Bo Gry Mmorpg SĄ Nie Dla Niego. (w Innych Grach Tez Sie Lvl Liczy A Nie Predkosc Klikania) Brawo Cipsoft! Wreszcie Tibia To Rpg A Nie Jakas Dziecinna Zrecznosciowka!

Thero
04-08-2006, 11:00
Yeahhh... Cała banda idiotów wychodzi! Jeszcze trochę i skuszę sie na grę :D.

Stożek
04-08-2006, 17:11
Panowie! Bez przesady! Rozpoczelem od mowienia, ze znowu CIPsoft stworzyl expowiska gdzie nie da sie dobrze poexpic a wy zaczeliscie narzekac na wszytko co nie jest takie zle.

@outfity- Outfit:barbazyncy, orientalny i wojownika oraz straznika (dla FACC) sa nawet niezle. Jednak jak gdzies napisalem addony do strojow sa za trudne do zdobycia (piszac trudne nie mam na mysli problemow z rozwiklaniem questow ale czas jaki trzeba poswiecic-te questy na addony sa tworzone pod jakies siedmiolatki nie znajace angielskiego)

Serious Sam
05-08-2006, 23:46

A co nie grasz ???

Serious Sam
05-08-2006, 23:47

A co nie grasz???

Garden
06-08-2006, 02:22
Każdy by tylko kur... narzekał .Mi osobiście sie update podoba:] Tylko szkoda że nie stworzyli nowych potworów dla facc ( nie liczac carrior wormów)
Bardzo podoba mi sie to światło automatyczne i uhanie sie z hotkeyaB)
Do outfitów nic nie mam mi sie podobaja;)
a tak na koniec to fajnie wymyślili ze dodatki np.łapa wilka, niedźwiedzia

"Tibia to tylko gra"

Best solodemon skeleton

Best teamgiant spider

Storm Silverhand
06-08-2006, 16:00
Czytając ostatnie tematy na forum dotyczące update są o tym, że kolejny update jest zj****y. Ludzie opamiętajcie sięX( X( X( X( . Był update z SP i nażekaliście a teraz ucichło to wszystko, więc i to po paru dniach wam będzie wisiało. Jeśli chodzi o nowy update fakt troche słabe outfity ale wygląd różnych innych rzeczy jest spox. Tak naprawde potrzeba kilku dni żeby wszystko na dokładnie sprawdzić i nie oceniajcie tego wszystkiego zbyt wcześnie. Poza tym i tak myśle że ten update ma wiele zalet choćby personalizacja kont i rec dla FACC. Wiele rzeczy również uprościli i z tego powinniście się cieszyć a nie narzekać. A jeśli coś wam się nie podoba to postarajcie się zrobić podobną grę to zobaczymy. Za dużo chcecie od Cipów.

Myślisz, że wisi nam SP i wczesniejsze zj3bane updaty? Ja osobiście nie gram od czasu SP i spear-breaking'u, btw my zadużo chcemy oc Cipów? Zapominasz kto płaci za tą gre - my czy cipsoft?

P0nury
06-08-2006, 16:14
Owszem, wisi mi SP. Z PACCem jest to absolutnie nieodczuwalne, a nawet jako FACC dawałem sobie z tym radę. Po prostu koniec z uhmakerami na MC, przynajmniej na taką skalę, jak wcześniej. Przykre, racja.

paruvkovic07
06-08-2006, 16:29
Popieram to że z SP i łamanymi spearami we wcześniejszych update przesadzili.Ale te update (jak dla mnie) ma swoje wady i zalety.
Np.
Wady to szkielety (Giant skeleton z konkursu na potwora miał taki sam łeb),rotwormy i ich kuzyni carrion wormy (wygład kupy z zębami),dla paladynów udręką jest podnoszenie speara itp. spod potwora po 10 sec. :(.

Zalety to ulepszony wygląd graczy FACC,rec. key dla FACC,nowe tereny dla PACC (lecz z komentarzy na forum wnioskuje że nie ma tam opłacalnych do huncenia potworów :(.

Vil
06-08-2006, 23:34
Zalety to ulepszony wygląd graczy FACC

odczucie subiektywne, dla mnie outfity smierdza jak tygodniowe skarpetki

rec. key dla FACC

nieglupie.

nowe tereny dla PACC (lecz z komentarzy na forum wnioskuje że nie ma tam opłacalnych do huncenia potworów :(.

To akurat specjalnosc cipsoftu ( niech mi ktos powie ilu ludzi hunci na powaznie w wiosce lizardow i na malpach ? ).

grzysztof
06-08-2006, 23:52
Niestety musze przyznać racje co do nowych terenów, oprócz żółwi inne nowe tereny wogóle nie nadaja sie do expienia ;/ piraci może jeszcze jako tako dla palka mogą sie nadać bo dla knighta i maga/sorc zajebisty waste. Chyba że bedzie dało sprzedać sie te wszystkie nowe czesci setu w sklepie za przyzwoite ceny to można sie zastanowić. Bo reszta totalnie zjechana, dużym plusem sa natomias outlifty i addony, chociarz nawet najlawiejsze do zdobycia z nich sa nie lada wyzwaniem :|

To akurat specjalnosc cipsoftu ( niech mi ktos powie ilu ludzi hunci na powaznie w wiosce lizardow i na malpach ? ).

Ja swoim palkiem calkiem niezle radzilem sobie na małpach parenascie leveli tam ubilem, co do innych profesji sądze ze sie nie oplaca tam chodzic.

Thero
07-08-2006, 12:50
A co nie grasz???
Nah. Czemu pytasz?

Bani Anleabanix
08-08-2006, 08:56
Zauważyłem , że Cipsoft niewykorzystał 2 spritów. Tego mamuta i wodnego demona. Może będą to bossy oraz wycofali z gry Massive Water Elementala. Dziwne :/

Jest Massive Water Elemental i dosc mocn leje ;/

Aug 02 2006, 00:53:39 CEST Died at Level 91 by a massive water elemental
Gosc Ma nick Bartek mozesz zobaczyc

Nie wiem jak wam ale jedyne wspomnienie po starej tibi mam jeszcze na ots ta stara grafika az leska sie kreci w oku na wspomnienie starych dobrych czasow :')

Cashtan
08-08-2006, 09:59
Az mi sie nie chce na was patrzec...
Narzekaja tylko ci co maja facce i nawet nie doszli do 20 lvla -.- dostali 4 outfity i narzekaja, mysla ze Cipsoft im da tiquande, przeciez to jest duzo roboty, musza kase zbierac -.-
A np. ja z paccem, na poczatku tez myslalem ze badziewnie, tesknilem za outfitem (:D ).
Ale co, teraz zobaczylem.
Ile mam nowych wysp, ile outfitow (11 na poczatek). I to jeszcze trzeba questy robic na wyspy/addony/outfity, wiec jest naprawde co do roboty.
Ja jeszcze wszystkich wysp nie odslonilem :confused:
Mozna jeszcze robic rum np. :D

A i jeszcze fajnie sie siedzi na zolwiach (tortoise thornbacks), mi kiedys wyszlo 20k/h, stracilem 5 uhow na caly dzien, a wynioslem pare bp kasy i pare war hammerow :confused: (i nerwow X( ) I na tych zolwiach jakies 15k juz zarobilem tracac pare uh, ten update jest fajny i koniec :D.
Mi sie podoba ten update :)
Fajnie pozwiedzac nowe terenki, expowiska, itp.

paruvkovic07
24-08-2006, 22:06
Znacznie więcej kasy spada z cyców guardów

O a tu nowy potworek :D.
@topic:jak dla mnie ten update jest 50 na 50.Beznadziejne podnoszenie spearow po 10 sec. od zabicia jest przy skillowaniu po prostu uciażliwe ;(.Jedyne co mi sie podoba w update to toche lepsza grafa (sciany jaskin zobaczcie :D).Takie sobie po prostu to cale update :confused:

@2down:Ja nie robie syfu.poprostu temat nie pasuje do treści.A co do expowisk to all jak zwykle PACC i cipsoft coraz bardziej robi sie chciwy na pieniądze bo nawet Ferumbras jak widaas na screenach latal sobie kiedys po mainie a teraz jest zamkniety w wieży only PACC :confused:.Mogliby dodac cos dla FAcc bo i tak większosc graczy to FACC w tym i ja i mi PACC niepotrzebny :).

Asthan
24-08-2006, 22:32
Myślisz, że wisi nam SP i wczesniejsze zj3bane updaty? Ja osobiście nie gram od czasu SP i spear-breaking'u, btw my zadużo chcemy oc Cipów? Zapominasz kto płaci za tą gre - my czy cipsoft?

Ty napewno nieplacisz
a czego wlasciwie chcesz od Cipow?

Ludzie opanujcie sie troche polowa z was robi offtopa aoutor tematu zaczol temat o nieudanych expowiskach w tym i poprzednim update a nie o tym ze podoba badz nie nowy outfit

Stożek
25-08-2006, 08:17
Ludzie opanujcie sie troche polowa z was robi offtopa aoutor tematu zaczol temat o nieudanych expowiskach w tym i poprzednim update a nie o tym ze podoba badz nie nowy outfit

Jeden na milion-urzytkownik czytajacy ze zrozumieniem, jednak lawiny nie powstrzyma tak samo jak fali debilzizmu na tym forum.

@topic-Ferumbras tower-wziete chyba z OTS-huncenie tam to istny waste. Jedyne 2 dobre miejsca to:
-roty pod liberty
-demony i dle w wulkanie
Bylem ostatnio na forbiedn islands-latwo pasc nawet na 100 a loot nie ma szans siezwrocic, bylem w podziemiach wyspy skarbow-ghosty dla EK to waste hmmow, dla MS bija za mocno. Bylem na piratach-loota z nich nie idzie sprzedac, jedynie pirackie plecaki i boots sprzedaja sie jakos. Bylem i na wyspach zolwich-maja b. duzo HP a loot to shield wart 100gp i wh(0.5.k) Ogolnie nowe tereny stworzone sa dla poszukiwaczy przygod a nie dla ludzi chcacych dobrze poexpic. Podoba mi sie polazenie wszedzie i ogladanie ale expic sie nie da.

Satyr
25-08-2006, 09:23

na berylii sporo ludzi,oczywiście na botach,miedzy innymi Knightsolo:) ,

a co do update to outfity są niezłe,dobrze pomyślane z addonami,a co do nowych terenów no nikt wam nie każe schodzić pod wodę albo iść na wyznawców..żółwie dają nawet spoko exp i kasę,na piratach nie byłem to sie nie wypowiadam;)