Pokaż pełną wersje : Pytania odnośne Dark Catedral
Layde Meni
02-08-2006, 00:59
Co znajduje sie w Dark Catedral na teleportem?Inni mówią że jest tam quest na bohy a inni że na jakiś key i że są tam jakieś ciekwe książki...?
P.S Co sie znajduje na -2 i dalej poziomach?
NA poziomach -2 sa: Monki (b.duzo), Dark Monki (b.duzo), Stone Golem (kilka). Assasiany (duzo. Pozatym inne potwory jak: witch itp. Przed update nie bylo tam questu.
Undefeated Warrior
08-08-2006, 22:32
Więc zwiedzając cały poziom -1 natknąłem się na wiele dźwigni i jeden teleport do którego bałem się wkroczyć xD . Jeżeli ktoś wie co tam jest prosze o ss i wszystko co tylko może się przydać :D
@up jest tam duzo monkow i dark monkow a pozatym stone golem i jeszce wiencej tego co bylo na -2 (bo mowiac -1 miales na mysli oczywisice -2). Pozatym jest tam NPC Angelika (chyba tak sie nazywa) rozmawiac z nia probowano nie raz i nie ma tam questu. Moze po update cos sie zmienilo....
Undefeated Warrior
09-08-2006, 08:13
Tak tak maiłem na mysli -2 poziom. Jeżeli nie ma tam questa to bardzo dziwne, po co znajdowałyby się tam dźwignie i tp. :) Zdaje mi sie ze to "quest którego nie ma" albo nie było. Być moze wraz z update został wprowadzony ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.