Pokaż pełną wersje : Loot z Bata.
Handlowiec
02-08-2006, 11:31
Expiąc dzisiaj na foldzie (po uptade), napotkałem bata wypadło mi z niego bat wing:
http://i54.photobucket.com/albums/g89/Pawilonek/Loot/bat.jpg
Sprawdzam w dziale z potworkami (na Tibia.pl) lota z batów, lecz tam nic nie ma.
Dlatego mam takie pytanie: Do czego to może służyć ?
Impalable
02-08-2006, 12:06
Pewnie do jakiegos questa bystrzaku (albo to ozdoba/item bez zadnej wysokiej wartosci)
A wiesz ze wczoraj byl update?
Matti Hautamekki
02-08-2006, 16:59
też tak myśle może jakiś new quest żeby przynieśc skrzydło nietoperza :D albo ozdoba xD
Mysle ze to normalka po updatcie. Z niedzwiedzi i wilkow wypadaja lapy, to czemu z bata skrzydelko ma nie wypadac? :)
Duke Dran
02-08-2006, 19:02
Moze można to sprzedawać : P jakiś zysk dodatkowy z huntów by był. Wiadomo myśliwi sprzedają upolowane zdobycze : )
to jest potrzebne do pewnego qestu, ale wiecej nie powiem, ponieważ był by tu QS
Jerzolux
03-08-2006, 12:31
Powiem jedynie ze lape misia mozna na rooku sprzedac u Toma za 7gp.A skrzydlo bata jest do questa z outfitami.
Po update ze smokow wypada zielona skóra smoka, a z dl czerwona. Mozna je sprzedac w sklepie z ubraniami w Venore za odpowiednio 100 i 200 gp. Z tego co wiem to ten NPC kupuje takze wiele innych tego rodzaju przedmiotow:), tak wiec sa to kolejne itimy, na ktorych mozna troche zarobic, byc moze sa tez one potrzebna do questow na outfity...
Nie wiem czy ktos pisal bo mi sie nie chce czytac tematu ale to jest jeden z itemow potrzebnych chyba do questa na jakis addon czy cos takiego :) poszukaj na forum bo gdzies o tym jest (jeszcze do questow sa potrzebne luska draga i take tam badziewia)
Impalable
03-08-2006, 23:05
@up Nastepnym razem przeczytaj...
Łodzianin
03-08-2006, 23:10
Powiem tyle. Jest otrzebne do quetsy z outfitami :)
luiss yora
04-08-2006, 08:35
no no tez mysle ze to na questa z addonami chyba:baby:
Handlowiec
04-08-2006, 08:37
A ten quest z outwidami co trzeba to skrzydło przynieść jest dla Pacc czy może tagrze wykonać go Facc?
Jak dla mnie Duke Dran dobrze kombinuje. Nie jedna gra i film jest w którym myśliwy, lub poszukiwacz przygód sprzedaje skóre niedźwiedzą, pazury wilka itp. :)
maciek5721
05-09-2006, 19:21
noobqi to do addonuw musisz miac pacc
To akurat jak dlamnie nie byla niespodzianka... :)
A sluzy do... chyba questa tak slyszalem ze on na addony jest ale to chyba mit
Poza tym chcialem sie przywitac ze wszystkimi uzytkownikami forum :) poniewaz jestem tu nowy ;) zalogowalesm sie 1 raz 5 minut temu :p Ale super sie tu rozmawia :]
taki bat wing sprzedaszd high-lvlcom, im to potrzebne do addonu, jak wolf paws, bear paws, honeycomb itd,itp,etc
Do Quest a jak ... hehehe B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.