zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wasza ocena dotycząca Update !

Picuś
02-08-2006, 12:33
Otóz moja ocena jest bardzo surowa !! to jedno z najgorszych update jakie mogłem sobie wyobraźić. Non stop jakieś bugi,lagi,kicki te outfity ;|. Jedne co mnie zadowala to to, że są nowe wyspy itp, oraz ze gracze facc moga miec rk. Reszta jest do dupy, jakieś zmeczenie czy co to jest !!. Cipsoft zjewał te gre poprostu.

novy the tibijczyk
02-08-2006, 12:39
Podzielam twoje zdanie. Z bugiem sie jeszcze nie spotkałem ale słyszałem o kilku bugach. I mam małą prożbę czy moglby ktos mi wytłumaczyc co to jest recovery key. PLEASE

Raid
02-08-2006, 13:00
W Uptadzie podobają mi się:
-Niemożliwość kradziezy zwłok,
-Wygląd Palka
-Choć nie jestem Paccem to pewnie nowe wyspy są super.
- Rec. Keys

Nie podoba mi się:
-Stamina system (chociaż nie przeszkadza mi on)
-LAGI!
-Niektóre outfity.

szachu13
02-08-2006, 13:01
@Up 3

Zgodze sie, ze Outfity sa da dupy ale... ale przeciez grasz nie outfitem!!! X( Czy to outfit bedzie robil Ci roznice w expieniu czy robieniu run??? Czy przez outfit TIbia ma byc gorsza? Jesli Ci sie nie podoba grafa to graj w Mu... Wiesz dlaczego te outfity takie zrobimli? Zeby udowodnic ze to nie "grafika zdobi TIbie " :) (sam to wymyslilem :p )

@Up 2

Recower Key to takie Key dzieki ktoremu bedziesz mogl odzyskac swoje konto po zchakowaniu bez zadnych problemow... nie bedziesz musial ladowac sie na poczte i szukac jakis glupich linkow.... Ten Key bedziesz znal tylko Ty wiec nie ma takiej zaje**** opcji, zeby ktos Ci go zabral! I pamietaj nie zapisuj tego Keya na dysku w kompie !!!

Pzdr.

Łodzianin
02-08-2006, 13:19
Dlaczego ten temat znaduje sie w dziale zdjecia?