Pokaż pełną wersje : Czemu W.....wia Was Tibia !!!!!!
Neloraniaa
13-08-2004, 20:02
Podczas 3 dni zaliczylam 4dedy co mnie tak w.....wilo ze je...am klawiaturom o ziemie jusz 2x ucieklam przed jednym pk ale za 3 jusz mi sie nie udaloX( .
Znuw wczoraj jaki iditoa zlurowal gs i wrednie mnie blokowal zeby mnie zabil i podobne dedy :( Muwcie mi o swojich podobnych dedach w tak krutkim czsie.
Miałeś pecha :( !! Ty miałeś dedy, a ktoś miał szczęscie i znalazł plate legsy na ziemi. Tak już jest, raz na wozie, a raz pod. Oczywiście Ci wspułczuje ale cuż zrobić :(
Gdybyś miał jakiś niski lvl, to z pewnością wspomógł by Cię program WADP, ale wiele ludzi-polaków nie jest za udzielaniem takiej pomocy.
Informacje o programie: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8651
Neloraniaa
13-08-2004, 20:13
Nie zabardoz sie ciesze bo dotego stracilam wcale nie takie zle zeczy k-legi i crusader helmet na isarce a k-legi to jusz sprzedaje bardzo zatko kto :(
ja CIe rozumiem w 2 dni mialem 3 dedy i to byly moje pierwsze smierci ta postacia sie wkurzylem ale doszedlem do wniosku ze ludzie gina czesciej a ja bede gral zeby byc silniejszym i zeby zaden pk mnie nie zabil:Di teraz ostro expie:)
dlatego ze gs co goscie luruja q... i na dodatek pk.Tibia to wogule strata czasu!!lepiej sobie pograc w ultime online X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.