Pokaż pełną wersje : Iron Ore
Witam, Witam
Dzisiaj gdy expiłem na Soldierach, w jednym z nich znalazłem coś takiego jak Iron Ore (Ruda żelaza). Zastanawiam się czy można coś z tego zrobić u Spoconego Cyklopa. Prosze o odpowiedz i THX z góry
http://img196.imageshack.us/img196/4804/ironorefj3.png (http://imageshack.us)
Nieugiety
02-08-2006, 19:47
Wątpie aby ci ktos odpowiedzial, prawdopodobnie cipsoft (moze) wprowadzilo opcje, ze cyc moze wykuc cos (sworda, spike sworda czy inny shit) za ogromnaaaa ilosc tego zelaza. O exaliburze nawet nie marz ;)
Taki shit to by sie przydal a o excaliburze to nawet niemyslalem :P
Podobno jest potrzebne do jakiegoś questa z addonem ale nie wiem z jakim
ten addon to sword na plecy do outfitu facc rycka jesli sie nie myle ;)
Toowreck
03-08-2006, 03:57
Na jednej z wysp w liberty bay jest typek ktory za 100 takich rud zelaza i jednego z dwoch bajerow (royal steel albo cos tam innego) zrobi ci miecz na plecy, taki addon do outfitu.
Wlasnie moze ktos wie jak zdobyc to royal steel
??
Royal steel ? Przetapiając jakiś item u spoconego cyclopa ... nie wiem co, wiem tylko ze dragon shielda przetapia na draconian steel
Edit : Już wiem ! Royal steel - przetapiając c-armor a hell steel (czy coś takiego) - devil helmet
Elesar Inferno
18-08-2006, 17:52
@up
Czlowieku pomogels mi w bardzo waznej sparwei dzikei :*
Mialem na mysli to ze posród moich kolegów krazy pogloska ze royal steel to crown armor wydawalo mi sie to calkiem nielogiczne a tu kolega powiedzial ze mozna przetopic wiec wniosek nasuwa sie sam ^.-
Elesar Inferno
18-08-2006, 17:55
@up
Czlowieku pomogles mi w bardzo waznej sprawie dzieki :*
Mialem na mysli to ze posród moich kolegów krazy pogloska ze royal steel to crown armor wydawalo mi sie to calkiem nielogiczne a tu kolega powiedzial ze mozna przetopic wiec wniosek nasuwa sie sam ^.-
@Edit
Sory za double posta ale cos mi sie zrypalo
ten addon to sword na plecy do outfitu facc rycka jesli sie nie myle ;)
addon'y dla FACC'a?? pierwszy raz slysze... :confused:
addon'y dla FACC'a?? pierwszy raz slysze... :confused:
Koledze chodziło o to, że jest to addon do outfitu Knight'a, a ten jest jednym z outfitów dla facc.
Tak naprawdę to miecz na plecy jest dla outfitu Warriora. Knight ma miecz przy pasie. Do obu potrzebne jest 100 iron ore.
Nikt praktycznie nie wie, ale można to kupić u pewnego NPC :). U którego - szukajcie sami :].
Rekin Master
18-08-2006, 22:51
Nikt praktycznie nie wie, ale można to kupić u pewnego NPC :). U którego - szukajcie sami :].
moze jakies delikatne wskazowki...moze chociaz cena?:P
@down
wiec jakies wskazowki?miasto?:P
Można kupić za 150 gp, sprzedać za 50 gp.
Sam widzialem ten addon sword na plecach - wyglada zajefajnie B)
najemniczeK
19-08-2006, 08:59
royal steel pewno będzie z royal helmeta :/ i to jest to utrudnienie w zdobyciu adona
royal steel pewno będzie z royal helmeta :/ i to jest to utrudnienie w zdobyciu adona
Zdziwie Cie-potrzeba najpierw 3 bast skirt(jednrazowo) a potem na royal steel -c-armor, hell steel-devils helmet i draconian steel-dragon shield. Mozna przetapiec tych rzeczy ile chcemy(jednen kawalek stali za jedna rzecz).
Havoc fighter
24-08-2006, 21:08
Stary prosze cie, zdradź chociaż miasto!!! błagam :D
Może być przez gg 4907272:]
paruvkovic07
24-08-2006, 22:00
Cos mi sie niechce wierzyc ze addon mozna kupic za 150 gp.Moze zdradzisz szczegóły i wtedy zobaczymy czy to prawda bo jakos w to nie wierze :D
@down:no chyba ze o to chodzi :D
@up
Moim zdaniem jemu chodziło ze Iron Orne można kupić za 150 a sprzedać za 50.
Sebcio :)
25-08-2006, 01:19
Niby gdzie -.- ?
mlody_50
04-07-2007, 14:45
kolo kupil to gowno ode mnie za 300 gp :D
Z tym NPC to tylko sranie w banie, na forterze ceny 1(!) iron ore dochodzą do 1k(przeważnie 700 gp), więc z takimi bajkami to na tibia.xxx.pl ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.