Pokaż pełną wersje : Jak zdobyc dodatek do stroju taka czaszka fajna na glowe ;p
Eryczka Knight
02-08-2006, 22:58
Powiedzcie mi jakie czescie trzeba miec do dodatku do strojuz tym dodatkim jest czaszka i jak te addony dodac?? I mam jeszce jedno [ytanie jak czesto leci beholder eye z behloder ?!?
borowik_
03-08-2006, 00:45
Najpierw poszukaj kogos (NPC) kto ma takiego addona na sobie a potem piszesz hi->addon i wtedy on ci napisze co i ile musisz zdobyc
co do 2 pytania : nigdy , pewnie chodzi ci o beholder shield (bardzo rzadko)
@Up
mylisz się. po update z beholderów leci beholder eye, ale dosc rzadko.
Kamyk Tibijczyk
05-08-2006, 15:41
Powiedzcie mi jakie czescie trzeba miec do dodatku do strojuz tym dodatkim jest czaszka i jak te addony dodac?? I mam jeszce jedno [ytanie jak czesto leci beholder eye z behloder ?!?
Z tego co słyszałem to musisz iść do pewnego NPc przy Thais i musisz mu dać: dsm, c legi, rots i meduse shield. :)
Z tego co słyszałem to musisz iść do pewnego NPc przy Thais i musisz mu dać: dsm, c legi, rots i meduse shield. :)
Pewnie I jeszcze Co moze E-plate I Sova Buhaahah żle uslyszales ziomek!
Do addonow Sa potrzebne czesci zwierzat NPc ci mowi co i jak :p
@up
dobrze slyszal, byl topic na tym forum gdzie byly podane ceny paru addonow ;)
@topic
-"czaszka" do stroju wizzarda-cena: medusa shield, c-legs, DSM, Ring of the sky
Pyro Aris
06-08-2006, 01:48
ja nawet jakbym mial 100+ lvl nie oddalbym tych itemow za jakas czaszke
No i tu chlopcze malinowy jestes w bledzie... trzeba dac te kosztownosci aby zdobyc addona. I wydaje mi sie ze zrobienie questa na addona wymaga pacc...
ja nawet jakbym mial 100+ lvl nie oddalbym tych itemow za jakas czaszke
No to mnie dobilo... Jesli ma sie na peczki takich itemow, to co ci bedzie szkodzic dac te 100k. Ale outfit masz inny niz wszyscy <oprocz tych co takze zrobili tego questa>
Chycel~~
Beholder eye wypada tak mniej wiecej raz na 100 beho, ostatnio ubilem ich naprawde sporo i mam 3.
Skawa the Druid
06-08-2006, 11:31
Czy mozna dodac addony bez pacca?
Czy mozna dodac addony bez pacca?
Nah(nie). aaaa
Sonny Sanches
06-08-2006, 13:59
ja mam pytanie odnosnie addons:p znalazlem pewnego NPC ktory daje assasin adons( tak mi sie zdaje) czy ktos wie co musze mu dac zeby dostac addonsa? albo o co musze sie go spytac zeby sam mi to powiedzial:p
Arek Laryy
06-08-2006, 14:05
Mam pytanko jak latwo zdobyc wand of cosmic enegry??:)
ej a tylko pacc moze miec dodatek ??
2xup
kupic?
up
TYLKO DLA PACC!!!!11111111
Fan of Slip and SOAD
07-08-2006, 20:20
To ktos odpisze u jakiego NPC mozna to zdobyc ? Ja tez jestem zainteresowany ta czaszka. :)
Piotrek Marycha
08-08-2006, 22:55
"buahahahaha" ma racje -.-
Beholder eye wypada tak mniej wiecej raz na 100 beho, ostatnio ubilem ich naprawde sporo i mam 3.
Ja ubiłem ich około 25 i mam 4. Loot jest przydzielany losowo...jeśli masz szczęście to może Ci nawet polecieć 3 beholder eye w 3 kolejnych beholderach. Ale szczęście w świecie CIP softu nie istnieje. ;>
Mam pytanko jak latwo zdobyc wand of cosmic enegry??:)
Paradox tower quest. Tyle Ci powiem...
Nie, nie, nie zeby dostac addona musisz dac passy brazukowi.
pawel ziom
10-08-2006, 14:53
Jeżeli chodzi o ten addon z czaszkom to na połnoc od thais idziemy na takie bagienka gdzie sa 2 beho.. gdy je juz zabijemy to idziemy w lewo i tam jest taki kolo z czaszkom na glowie ... niemam pacc i z ciekawosci poszedlem i zapytalem sie > hi > addon .......... a on powiedzial ze to nie moj interes :/ wiec chyba te addony mogą miec tylko kolesie z pacc... moj kolega teraz zbiera bat wings zeby miec nowy outfit .. ale sie nazbiera bo pozreaba az 100 !!!
akurat to nie jest sciema tylko prawda ;)
Hubcix Guardia
08-09-2006, 13:46
zal pl cioto jedna myslisz ze jests madry i jedziesz kogos kto dobrze powiedzial
aha i te itemki trzeba przetopic na staleu spoconego cyklopa wiecej niepowiem boto qs
zal pl cioto jedna myslisz ze jests madry i jedziesz kogos kto dobrze powiedzial
aha i te itemki trzeba przetopic na staleu spoconego cyklopa wiecej niepowiem boto qs
Spójż także kiedy on to napisał. Napisał to 5tego sierpnia a update było 1szego. Mógł się pomylić.
Aby addony zdobyc trzeba przejsc questa [pojawily sie dopiero w tibi7.8] ale aby je przejsc niezbendne sa np: bear paw,wolf paw, lupbeholder eye o ktorym wspomniales ;) a skoro juz o tym muwie to ono wypada z becholdera lecz bardzo rzadko mi nigdy nie wypadlo :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.