zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PACC problem

Maqq
13-08-2004, 20:55
Chcialbym zamowic sobie PACCA tylko... mam problem nie chodzi o kasę ;) ale o to jak długo mam na to czekać bo mój kumpel zamówil sobie w wakacje (bodajże w lipcu) i nadal tego nie ma ;/ To ja sobie myśle że na przyszłe wakacje sobie PACCA zamówie ale tak że bym mógł sobie grać przez 2 miechy wakacji a nie żeby dopiero w roku szkolnym sobie grać.Wieć jeżeli ktoś z was czytających ten temat zamówił sobie PACCA to tak mniej więcej ile on dochodzi płacąc kasą (przelewem)

Chlor
13-08-2004, 21:04
1 dzień maxymalnie 2 dni, twój kolega chyba wysłał pocztą i nie doszło?

Maqq
13-08-2004, 21:21
NO tak pocztą wysłał ale niewiem czemu mu nie doszło na maila dostał wiadomośc że mu odsyłają a to jest w stanach to zanim przyjdzie to LOL a w sumie jak wysle przelwem to i tak mi jkaos muszą ten kod przysłać ;/

Bartix
13-08-2004, 22:41
NO tak pocztą wysłał ale niewiem czemu mu nie doszło na maila dostał wiadomośc że mu odsyłają a to jest w stanach to zanim przyjdzie to LOL a w sumie jak wysle przelwem to i tak mi jkaos muszą ten kod przysłać ;/

1) nie wysylasz do stanow tylko do niemiec :P
2) wysylasz poleconym z priorytetem (7,90) i po okolo 5 dniach cieszysz sie pacem :)

marred
14-08-2004, 11:15
Problem jest w kodzie pocztowym: W mailu podaja 50823, a na stronie D50823. Poprawny jest ten z D na poczatku. Niestety, jak sie wpisze bez D i nawet jak sie zglosi reklamacje, to juz raczje mogila. Kiedys wyslalem bez D, of course nie doszlo, a poczta nic sie prawie nie kwapila, mimo reklamacji oraz reklamacji reklamacji itd.

Re down: To jest tak. Jak wypelniasz formularz itp. to pod koniec podaja ci adres z kodem pocztowym: D50823. Takze wysylaja ci mejla z adresem, a w mejlu daja kod pocztowy 50823. Jak wpiszesz 50823, to na 90% pieniadze nie dojda. Nie wiem, czemu tak zrobili, chyba po to, zeby ludzie tracili pieniadze i zaufanie do cipow :(

Bartix: Pamietam ciebie, jeszcze dawno temu jak bylo stare formu. Wtedy byles spoko koles. Teraz straciles u mnie to, na co pracwales przez tyle miesiecy.
I naucz sie edytowac posty.
I to ty zaczales z reputacja.

Maqq
14-08-2004, 13:22
marred wierze ci na słowo jeszcze sie o to dopytam ale ten adres jest podany gdzie na ich stronce czy jak?

Bartix
14-08-2004, 18:51
chce ktos kupic PACCa przez poczte ??
jak tak to piszcie do mnie a nie piszecie glupoty tutaj(jeszcze ktos sie pomyli), powiem wam jak,co i gdzie wyslac

EDIT: @marred(?)
Wszystko co napisales mozna okreslic jednym slowem: BULLSHIT ( w lagodnym tlumaczeniu to wszystko jest nieprawda)

EDIT2: Oczywiscie ze kod piszemy BEZ "D"

Sithius
14-08-2004, 19:50
Coz...ja placilem za PACCA przelewem do banku w Niemczech. Czekalem na aktywacje kolo tygodnia (myslalem ze przelewem to bedzie raz dwa no ale sie pomylilem). :tongue:

Najszybciej jest gdy placisz kaerta kredytowa lub przelewm on-line (kumpel tak zrobil i mial po dwoch dniach). :)

Pozdrawiam ;)

Elfret*
14-08-2004, 20:32
Ja niedawno, bo we wtorek wysłałem kasę pocztą do niemiec (a nie do USA lol), niektózi gadają że jak się wyśle przelewem to się czeka max 2 dni, a jak pocztą tydzien albo 10 dni. A ja powiem żę czeka sie niezależnie od sposobu dostraczenia, 30 dni choć może być wcześniej (czego wszystkim rzyczę :P).
I mam pytanie, jak wkońcu jest z tym kodem ma być D50823 czy bez D??. Bo jeśli ma być z D to przy karcie wypełniena adresy niema miejsca na D, a pozatym wredna pani w okienku powiedziała że jak do Niemiec to u dołu napisąc Germany.

Bartix
15-08-2004, 10:50
AHAHAHAHA
co za debil obniza reputacje za mowienie prawdy ?
Me nOOb plx!!!111
tak sie sklada cwiercinteligencie ze ja wyslalem kase na adres BEZ D i po 5 dniach aktywowalem sobie konto lolu

SIQ Reaktywacja
09-02-2005, 22:41
AHAHAHAHA
co za debil obniza reputacje za mowienie prawdy ?
Me nOOb plx!!!111
tak sie sklada cwiercinteligencie ze ja wyslalem kase na adres BEZ D i po 5 dniach aktywowalem sobie konto lolu\

Niejestem pewny ale chyba w regulaminie jest powiedziane że niemożna
ubliżać innym B)

pozatym zakrótko przytrzymałeś shift pisząć Me nOOb plx ;D

pomyśl zanim coś napiszesz...