PDA

Pokaż pełną wersje : Jak usunąć WIN32? HELP

henry[tm]
03-08-2006, 11:25
Może był juz taki temat, ale ja go nie widzialem i nic mi nie wyszukalo, bo mam problem, nic mi praktycznie nie dziala(tzn. pliki exe.) bo win32 wszystkie pliki exe zrzera...Jak usunac tego wirusa? Prosze o pomoc!

Thero
03-08-2006, 11:34
Wiesz, może nie wiem, jest głupi i powiem kłamstwo (hahahaha), ale Win32 to nie jest wirus. Zapoznaj się z jego definicją, a potem wklej faktyczną nazwę wirusa, jeśli takiego posiadasz.
Btw. forum.tibia.pl to nie jest miejsce gdzie powinno sie takie tematy zakładać.

jeyti
03-08-2006, 20:23
Wiesz, może nie wiem, jest głupi i powiem kłamstwo (hahahaha), ale Win32 to nie jest wirus. Zapoznaj się z jego definicją, a potem wklej faktyczną nazwę wirusa, jeśli takiego posiadasz.
Btw. forum.tibia.pl to nie jest miejsce gdzie powinno sie takie tematy zakładać.

Ta a ty wiesz kvrva najlepiej czy to jest wirus czy nie... Wyskakuje jakieś gówno i blokuje prace w komputerze, przynajmiej chwilowo.

Btw. forum.tibia.pl dzial O wszystkim o niczym, jest na tematy o tematyce O wszystkim i o niczym B)

Smetana
03-08-2006, 20:33
Może był juz taki temat, ale ja go nie widzialem i nic mi nie wyszukalo, bo mam problem, nic mi praktycznie nie dziala(tzn. pliki exe.) bo win32 wszystkie pliki exe zrzera...Jak usunac tego wirusa? Prosze o pomoc!
A skąd wiesz, że to ten win32? Masz antywira?

MayGyver
03-08-2006, 20:39
@jeyti
to ze dzial nazywa sie OWION to nie znaczy ze mozna tu rozmawiac na wszystkie tematy
od tego problemu sa inne serwisy

program win32***** sam w sobie wirusem nie jest, jednak bardzo czesto wykorzystywany jest przez trojany, keyloggery i inny spyware

zeby sie go pozbyc wystarczy troche poszukac, nawet na tym forum i znajdzie sie rozwiazanie