zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Cult-gdzie oni?

Stożek
03-08-2006, 12:20
Znalazle juz zaraz po update jaskinie z Novice of the Cult, jednak aby przeteleportowac sie za pianino trzeba miec 4 wersy hymnu. Wypadaja one prawdopodobnie z wyzszych ranga. Moje pytanie brzmi: czy ktos spotkal gdzies innych przedstawicieli Cultu? Lub chociaz inna jakisnie z novie.

@down: Poszukaj na polnoc od palacu gubernatora w jednej z destylarni. Trzeba miec lopate. Jesli chodzi o to czy sobie poradzisz: zalezy gdzie masz zamiar sie krecic, mozesz wpasc na grupe kilku witch'y, beholderow, tarantul oraz novice of the cult a mozesz chodzi po pojedynczych respach albo lurowac sobie po jednej sztuce.

EDITED: Zrobilem wczoraj (moze to bylo juz dzisiaj) questy dla Ray'a i dostalem nowy outfit. Dzisiaj postaram sie pujsc na te qyspe i zdac relacje jak mi poszlo. (Team juz jest)

Frapper
03-08-2006, 22:43
Co do cult gdzie oni występują?i czy dałbym rade knightem z podpisu?: >
To taki mały offtop.

bialagora90
04-08-2006, 21:43
zeby isc na inne culty musisz miec zrobionego questa bodajrze na wyspe gorame i jak przejdziesz przez taki dziwny teleport to wtedy morzesz isc cytadele ferumbasa albo na culty ktoree sa podziemia. Sa one trudnym przeciwnikiem i kreci sie tam duzo withow eb itp shitu no i zbierasz te wersy hymnu :P

matimik
05-08-2006, 15:58
Co do cult gdzie oni występują?i czy dałbym rade knightem z podpisu?: >
To taki mały offtop.

Ja zabiłem je knightem na 13 lv (43 z guardian halberdem)- czasami tylko exura szla.

szymon287
05-08-2006, 16:30
Goroma: -3pietro, ale solo tam raczej nie dasz rady :P, wystepuja 3rodzaje cultow, jesli pojdziesz wez z soba d ring ;)

PharadoX
05-08-2006, 18:54
Co wy tam gadacie!
Culty są na liberty bay. Na północy jest taka okrągła plaża i po prawej stronie tej plaży jest hatka , po prawej od tej hatki jest mała szopka , w wejściu do tej shopki jest pułapka a w środku destylarka i dziura do cultów.

Ain'aer
05-08-2006, 19:11
@up
to jest podstawowy resp Novice of The Cult (i tylko Noviców) Cultistów są 4 rodzaje a nie jeden i te inne występują w Forbidden islands na które można dostać się z Goromy.

EDIT: jedynie dostanie się na Gorome jest nieco problematyczne i kosztowne, kto robił ten quest wie o co mi chodzi ;/

paior
05-08-2006, 22:26
@up
to jest podstawowy resp Novice of The Cult (i tylko Noviców) Cultistów są 4 rodzaje a nie jeden i te inne występują w Forbidden islands na które można dostać się z Goromy.

EDIT: jedynie dostanie się na Gorome jest nieco problematyczne i kosztowne, kto robił ten quest wie o co mi chodzi ;/

ja wydalem niecale 700 gp ;[;p

grzelu8
08-08-2006, 15:43
przeszedlem za ta bramke z energi na goromie, znalazlem teleport ktory mnie teleportuje 2 kratki w tyl :) jak zrobic zeby mnie gdzies przenioslo?