Pokaż pełną wersje : Dark Cathedral - upadate
Sorceverka of harmonia
03-08-2006, 20:19
Mma do was pytanie: czy na dark cathedral po upadacie sa jakies nowe potworki : jak tak to jakie i gdzie? z góry dzięki za odp
To rusz d**e i zobacz.....
Nie byłem ale sądze, że nic się nie zmieniłlo
Johny Króliczek
03-08-2006, 20:50
Nie do tematu
Czy na DK czesto PKuja??jakie lvl??prosze odpowiedzi:P I jakie lvle
Czarny Mustang
03-08-2006, 20:51
@up
Masz racje nic sie nie zmieniło prócz outfitów potworów :p
Hans Czesiek
03-08-2006, 21:01
Tak zmieniło. Na powierzchni został dodany resp Batów i w niektórych miejscach pod ziemią. Również beho się szybciej respi.
pzdr CZESIEK
Czarny Mustang
04-08-2006, 14:41
Ja sądze, że mu chodziło o resp lepszych potworków (nie wiem jaki lvl mógłby się bać bata na mainie), a nie tylko beho się szybciej respi, teraz ogólnie poprawiła się prędkość respu.
Nie do tematu
Czy na DK czesto PKuja??jakie lvl??prosze odpowiedzi:P I jakie lvle
na dc mozesz spotkac postacie o lvlach 19-30(zalezy gdzie, wiadomo im glebiej tym wyzsze lvle) ja bylem kilka dni i nie bylo zadnego PK zalezy czy zaludniony server
ja na dk widzialem nawet 80 lvl ^^
DK nic sie nie zmienilo, ale to jest expowisko dla 40+lvl lepiej na nizszym tam nie chodzic bo komus moze sie to niespodobac. Ja osobiście nie lubie jak ktoś ponizej 40 lvl tam sie kreci
Pirate Cutthroats
14-08-2006, 14:23
na dc mozesz spotkac postacie o lvlach 19-30(zalezy gdzie, wiadomo im glebiej tym wyzsze lvle) ja bylem kilka dni i nie bylo zadnego PK zalezy czy zaludniony server
na samym dole chodza nwet 70 lvle + i to nie jest tam dla nich za latwo
tam na dole to jak na tombie ;]
tam jest roche zle bo jest duuuzo ludzi ale jak chce sie pozbyc to luruje jak nablizej vampa i po sprawie nawet 7 lvl sorca widzialem biegal na ghulach:D
DK nic sie nie zmienilo, ale to jest expowisko dla 40+lvl lepiej na nizszym tam nie chodzic bo komus moze sie to niespodobac. Ja osobiście nie lubie jak ktoś ponizej 40 lvl tam sie kreci
Heh? Doskonałe expowisko dla lvli 10-20 : bandity, wild warriory, smugglery, można wyskoczyć na assassina. Jest świetnie, expiłem tam palkiem i nabiłem 19 leva 20lev w 2 godziny (chyba, to było dawno) :D
Heh? Doskonałe expowisko dla lvli 10-20 : bandity, wild warriory, smugglery, można wyskoczyć na assassina. Jest świetnie, expiłem tam palkiem i nabiłem 19 leva 20lev w 2 godziny (chyba, to było dawno) :D
Na pewno nie dla takich niskich lvl - nawet ww i banditow jest za dużo dla 20 lvl, a po drugie tam sie dobrze expi dopiero od 40 lvl; na dolnym piziomie nie poradza sobie 2 50lvl - nie zginą ale co chwile bedzie szedł UH (chyba że tto by był sorcek i bloker, ale 50 lvl na bloka to za mało), nie mówiąc o normalnym expieniu.
Adow Adan
16-08-2006, 01:03
mój kumpel tam dobrze expi swoim 33 knightem ze skilami 71/71. ma 2,7k na 1,5h.W pojedynke dednal D.Monka, 2 Assasiny naraz.Ja sam tez niezle tam expie lecz jest cięzko jak ktos zluruje GS'a (ostatnio zlurowali) lub PK pujdą. Na arcanii tam jest duzo PK. Ostatnio na +1 i +2 podziemiach tylko mój kumpel został, reszta dedła bo sie 100~Palek i +80~knight zaczeli w PK bawić.Kumpel uciekł bo zawsze nosi ze sobą 2 BP UH :)
Ja byłem na dole, ale z ładną ekipką, nawet przeszliśmy przez teleport, ale za teleportem jest dopiero rzeźnia, straciłem wtedy prawie 5 bp UH a nie pchałem się na pierwszy ogień
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.